, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
Nová karta Digi TV - =Karta není platná=Mám doma PartnerBox od Digi TV. Obdžel jsem včera dvě nové karty. Vyměnil jsem je. V původním přijímači zůstala tři hodiny hláška "Chyba spárování", což se vyřešilo po telefonátu na infolinku během dvou minut...Ovšem u druhého přijímače karta stále nejde. Navíc se po zasunutí karty objevuje hláška "Karta není platná". Rady z infolinky, abych kartu vyndal a důkladně očistil nebo vypnul na hodinu přijímač ze sítě, nepomáhají. Zkusil jsem kartu i podlepit izolepou, aby byla silnější. Potom ještě tovární nastavení. Ale stále nic... V diskuzích jsem se dočetl, že tahle hláška může znamenat i chybu přijímače. Ovšem to se mi nezdá - když do něho vložím tu starou původní kartu, naběhne vše bez problémů... Nemáte ještě někdo nějaký nápad (kromě toho, abych vše hodil z okna), který od operátorek Digi TV nezískám? Díky |
tomygo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 153 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=Pane Techniku TRK,jestli znáte zákaznický servis DIGI TV,tak vaše reakce musím brát jako výsměch člověku který se tu slušně zeptal. Jak jsem psal-DIGI TV jsem měl a jakýkoliv s nima řešený problem je takměr neřešitelný.. Ano můžem chytře říct-neměl si službu Digi kolega Tomygo pořizovat-ale takhle chytrý tenkrát asi nebyl nikdo.. No a proč mu tedy pokud máme čím nepomoct právě na těchto stránkách... Ale psát to co vy pane kolego ve vašem prvním příspěvku-tak raději opravdu mlčet... Ani já nejsem kdový jaký odborník,ale rád si tady pročítám názory a rady-a jsou tu naštěstí i tací,kteří správně pochopili význam tohoto SAT.fóra a ochotně poradí-a jim patří můj obdiv a dík. Přeji všem ostrý obraz a dobrý zvuk na vašich zařízeních.zdraví vás esik33 |
esik33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 183 |
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=Asi ti to nedocvaklo - služba se dá kdykoliv vypovědět a zvlášť za situace, že nefunguje. A pokud jde o nějakou radu s párováním karet, tak to tady nevyřeší ani ředitel Digi, natož diskutující, kteří vůbec nemají přístup k technickým prostředkům tohoto poskytovatele.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=Koukám, že se tady diskuze rezjela... A vypovědět bych mohl a sledovat jenom SkyLink. Ten mám taky, pouze základní kanály.A Digi mám hlavně kvůli programům pro děti a třem sportovním kanálům, které jsou ve SkyLinku placené. Aby se mohly děti koukat i na druhé TV, tak je pro mě Digi ideální. Jinde za 260 Kč nemám kompletní nabídku programů na dva televizory. Ale to je fuk... Jinak karty jsem prohodil: 1) ta nefungující hlásí "Karta není platná" i ve druhém přijímači 2) naopak at fungující hlásí ve druhém přijímači pouze "Chyba párování", což je logické, když je určena pro jiný přijímač Nový FW to přes družici nenajde, ale v obou přijímačích je stejný, takže v tom problém asi není. Navíc to prohození karet a hlášky ukazují evidentně na nějakou chybu s kartou, ne??? Jinak operátorka mi dnes zkusila kartu znova aktivovat. Nechal jsem to na ČT1, ale podle předpokladů stále nic. Jen mi řekla, že když to ani po té reaktivaci nepůjde, tak už mi nijak víc nemůže pomoci a bude se to muset řešit jinak. Takže mi nezbývá než věřit, že nějaký technik nebo dealer bude k mání brzy. Dokonce jsem se v diskuzích dočetl, že třeba vadné přijímače mění do týdne přes PPL, takže by to mohlo být oproti dřívějším časům v pohodě... |
tomygo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 153 |
|
|
tomygovadné tunery měnit kus za kus přes PPL to je mi tedy novinka!!! jen jsem zvědav, jestli Vám ten týden nějak zohlední při placení:razz: :razz: zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|