Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Sucasna kvalita DigiTV

Z DigiTV sledujem to co nie je v Gratis ponuke Skylinku a zda sa mi, ze v poslednej dobe kvalita tychto programov isla hore. Napriklad dnes som porovnaval Viasat Explorer s tym co je na UPC Thor a ten na Digi mal urcite lepsi obraz (na UPC bola vacsia kompresia). Podobne aj Spektrum. Akurat Sport 1 na Digi je stale hnoj jak hovado a na UPC thor je to omnoho lepsie.

radolaco
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

mýliš se

měl jsem to puštěné o víkendu podle mého je UPC právě na Spektru i Viasatu lepší, ale pozor pokud již vysílaný pořad není dost kvalitní, může být že se to jeví stejně s tím SPORTEM 1 vcelku souhlas, ale maďarký SPORT2 o víkendu kvalitativně velmi dobrý

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Galerie: gunter

RE: Sucasna kvalita DigiTV

no cez vikend sa to zdalo aj mne...ale dnes ten Viasat bol urcite horsi na UPC..vazne...len som na to cubrnel a 10x som to prepinal medzi sebou..fakt na digi bol obraz lepsi :bigeyes:

radolaco

je ale pravda, že jsem to konkretně dnes nesledoval mám odpolední šichtu, ale zítra dopoledne na to mrknu..ikdyř furt je pravda, že jde o zkušební provoz

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Galerie: gunter

no ved prave, ze je to skusobna prevadzka...este ten bitrate bude asi skakat

radolaco

Já doufám,že ten bitrate zlepší a dají ho aspoň na 3 mega,aspoň u sportu a u programů 16:9. Na 4:3 stači 2,5.--- na docela slušné podívání.Jinak kvalitní program v digi kvalitě je 6-7 mega.

macumacu
Registrace: 1/2010

Viasat Explorer je na Digi TV v celkově dobre kvalitě už nejakej ten pátek,pač ma plnej PAL 720x576,ostatni Viasaty a spol maj např. 544.576(Discovery).

Fikusak
Registrace: 7/2007

na kvalitný program v digi kvalite by stačilo 4,5mega :)))
Len tu nepíšte, že UPC má kvalitnejší obraz, lebo tam natrepú dalšie dva-tri programy.

IPbox, ortonHD9600, PrimaIII

scientific
Registrace: 4/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra