Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Nový cenník UPC....

https://www.parabola.cz/clanky/3918/upc-direct-z-nove-pozice-0-8w-zaklad-za-399-kc-mesicne/
Tak akože 399 Kč za základný balík aj zo 16 akože novými kanálmi (Z1, Óčko, Musiq1, MusicBox idú voľne a za STV1, STV2, STV3, Markíza TV, Doma, JOJ, JOJ Plus, TA3/Ring TV, TV Živa, ČT1, ČT2, ČT4, ČT24, ČT HD, Nova , Nova Cinema, Nova HD, Barandov TV sa v SkiLink-u mesačne neplatí) mi teda nepríde vôbec nejako výnimočne zaujímavé a bombastické. Pretože základný balík si musí dať každý či chce, alebo nechce. HD balík je trochu zaujímavejší cenovo aj po programovej ponuke od svojej konkurencie čo beriem samozrejme ako pozitívne. Celkovo tá veľká fantastická bublina asi týmto skôr praskla ako sa nafúkla......

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 84
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nový cenník UPC....

Ty seš jarine rád, že ti tatík koupil přijímač. Tak si to užívej a nepleť se do diskuzí mezi dospěláky :razz:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

P.S. a pokud si pronajmu ten jejich HD box, tak mi k tomu dají N3 a ne CW, takže budu zase v prde.i.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

Tak si tu službu objednej hned a dostaneš kartu CW

technikTKR

a kčemu mi to bude, když to bude jen pro uživatele Direct DVR (což je HD box+N3+párování) a na CW mi to nezapojí?

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

@UPC - kvalita obrazu

Dnes som pozeral komplet celú ponuku a dospel som k tomuto :
- CT,STV,Markíza,JOJ,Prima, PrimaCool a spol, čo sú v Skylinku gratis = obraz je neporovnateľne kvalitnejší v Skylinku
- HBO SD = obraz je nepatrne lepší u UPC. V dobe FTA, nebol obraz HBO SD z distribučnej trasy, ale bol ten downscaling z HBO HD. Dnes je s distribučnej trasy z Amosu, kvalita len napatrne lepšia oproti Skylinku.
- MTV CZ - obraz pozorovateľne horší oproti Skylink
- Viasat a spol - obraz zhodný so Skylink, zvuk horší
- HD balík - History a spol - obraz horší, ako Skylink, je patrný úbytok detalov. Rozlíšenie obrazu 1440x1080i. Dátový tok average 9,6 Mbit/s.

Ak mám porovnať obraz Skylink vs. UPC, je len obyčajné klamstvo a zavádzanie, že UPC poskytuje kvalitnejší obraz v PAY ponuke, oproti Skylink/Cslink.
U komerčných a verejnoprávnych SK/CZ programov je neporovnateľne horší obraz z UPC, dokonca obraz je plný kompresných artefaktov a farby sa prelínajú.
U PAY ponuky ponuky je to približne narovnako. Akurát NTG SD je u UPC kvalitnejší.
Opäť je blbosť, že SPORT1 je v UPC kvalitnejší. Je to úplne rovnaká mazanica, ako u Digi, Sky a UPC.
Ak to mám zhrnúť, UPC má viac programov v ponuke, ale stráca v podmienkach užívania. :O

jarino1978
Registrace: 2/2007

To CW kódování u HD programů na Thoru asi má nějaké opodstatnění, ne?

technikTKR

Ale nemá smysl se tu hádat, počkáme do května a uvidíme ...

Jackal

jarine odpal, akorát tady spamuješ s nějakým Skylinkem, který nikoho nezajímá. Když seš s ním spokojený, tak si ho užívej a nezacláněj...

technikTKR

opodstatnění v testovacím režimu? Trošku silná slova...

Jackal

@technikTKR:

medzi dospelákmi ? tak sa láskavo z tejto skupiny vyraď, pretože tvoj rozum patrí do kategórie malých detí :laughing:

Ja nie som blbeček, ktorý skočí na každú PR somarinu, ako ostatní. ;P

A ty si spokojne môžeš aj naďalej viesť svoj biznis v spoločnosti, ktorá ani nevie, čo ponúka a ako to ponúka. Hlavné je, to pekne obaliť do PR obalu, aby slaboduchí jedinci na to skočili. :laughing:

Ale s tvojim vekom už na to asi neprídeš, mozgové bunky vekom starnú a vymierajú.
:laughing:

jarino1978

Jarino1978

Díky, vcelku vyčerpávající informace od hodnověrného člověka ;) R^

Nervoš

jarino1978:

Ty seš akorát mladej sopel, kterýmu tatík všechno koupí a rozmazlený synáček pak roupama neví co dělat, tak smrdí na diskuzních fórech a otravuje vzduch :razz:

technikTKR

ešte k tomu obrazu :
- 99 % programového obsahu preberá UPC z distribučných trás.Čiže je odkázané, tak ako aj Skylnk na kvalitu resp. nekvalitu obrazu a zvuku z distribúcie. Neexistuje žiaden spôsob, ako sa dá pôvodný signál vylepšiť. Pre predstavu žiaden z PAY programov nemá z distribučnej trasy väčší dátový tok, ako je hodnota 3,5 Mbit/s v Mpeg 2 SD.
- pri takto nízkych dátových tokoch nemá zmysel rozmýšlať o upscalovaní takéhoto toku do HD a späť downscal na SD. Obrazu by to rozhodne nepomohlo.
- za uváženie pre providerov by mohlo byť to, čo spravilo určite UPC v dobe FTA na 1W. Totižto existujú zhodné verzie HD a SD programov, napr. HBO HD/SD. Tu už by malo logiku spraviť downsale HD na SD a ponúknuť to ako HBO SD s dobrým dátovým tokom. Rozdiel oproti distribučnej mazanici z Amosu je značný. ;)

jarino1978

@technikTKR :

Ja viem, že predajcovi UPC pravda veľmi vadí a prekáža. O tebe je to známe už niekoľko rokov. Tak chlape, hlavu hore. :crying:

To, že som podľa teba mladý sopel neznamená vôbec nič a ani sa necítim menejcenný oproti "starým"...Pre mňa je podstatné aj vedieť pohnúť vlastným rozumom a neuspokojím sa s tým, čo sa mi kto snaží natlačiť klamstvami do gebule ;P

jarino1978

inak mi je úplne jedno, či si platím toho alebo toho. nemám problém si platiť aj UPC, ale počkám si, ako sa situácia vyvinie ďalej. To, že sa teraz robí okolo UPC PR hystéria neznamená vôbec nič, PR je tu na to, aby to dokonale spravil .
Rozumný človek počká a nehrnie sa bezhlavo do niečoho, čo nie je ešte stále isté.
Čiže ja si počkám, možno do konca roka, ako to bude v reále a nie, ako si to niekto maľuje. :laughing:

jarino1978

Když tě UPC nezajímá, tak co otravuješ? Asi ti ten malý rozoumek ještě nedozrál abys to pochopil :razz:

technikTKR

Doufám, že s tím spárováním PVR + karta při abonenci HD balíčku to nebude tak žhavý, jinak v tom nevidím logiku. HD obsah je, alespoň v mém případě, silným argumentem pro setrvání na této platformě. Další věcí je, že pořízení HD recieveru už není v této době nic finančně náročného a i když možné ne každý, ale většina proto upřednostní vlastní mašinu. Takže snad se tyhle spekulace nepotvrdí, mám vlastní HD příjímač a platit za ten jejich fakt nehodlám :-/

freestyl
Registrace: 4/2010

@Jarino1978

se Ti divím,že se s tím "technikem" zabýváš! Vždytˇ je to "technik" a navíc jak píše TKRcoš určitě je a má- Totálně Kravský Rozum.Nevím,co víc dodat.Není to poprvé,co napadá a uráží,ale člověk tmusí brát takové týpky s rezervou...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

pre Mirec 772

Tým pádom si sa zaviazal na další rok. Mne to končí koncom mája a pri telefonickom kontakte mi tiež ponukali tu istu cenu čo som mal do teraz ,(tuším 12,88 aj s plus). Tak som im aj tak pekne podakoval a pri potvrdeni vypovede mi poslali aj dalšiu ponuku ak by som si to nahodou rozmyslel, ale tam už bola cena tuším vyše 14 Euro :))) Maj sa

Pufo

@pufo :

a to ma najviac odrádza od UPC. Korektné jednanie si predstavujem úplne ináč. Seriózna firma zverejňuje seriózne informácie a ceny a nie, ako na trhoch v Egypte :bomb:

jarino1978

@technikTKR :

ty si pre mňa moc slabý partner, aby si mi prikazoval, čo mám robiť. Možno si to môžeš dovoliť pre svojich kvázi zákazníkov, ale pre mňa nie. Takže skús svoju inteligenciu dokazovať aj iným spôsobom, lebo to, čo ponúkaš, pre mňa pôsobí ako kopanie zakomplexovaného jedinca. ;P

jarino1978

pre Pufo

Žiadnu zmluvu som nepodpisoval, len sme sa telefonicky dohodli, že do konca roka mi ponechajú sumu 11,05 €...

mirec772
Registrace: 3/2010

@mirec772 :

zmluvy ala per huba sú vždy prd platné ...

jarino1978

Keď mi zmenia cenu tak odídem, viazanosť mi skončila... je tu konkurencia Skylink, či CSLink, prípadne sú i iné možnosti príjmu...
Taktiež ma zaskočili neakciovými cenami v CZ ponuke...zostávam zatiaľ preto, že som zvedavý aká bude kvalita, zatiaľ súhlasím s redakciou, že platené programy majú o niečo lepšiu kvalitu obrazu ako iné platformy na SK (Panasonic 107cm), spolupráca so škandinávcami je tiež lákavá...

mirec772
Registrace: 3/2010

@mirec772 :

konkrétne ktoré PAY programy majú lepšiu kvalitu, napr. oproti Skylink-u ?

jarino1978
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 84

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra