Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Žádost o pomoc s přenastavením upc na Thor

Ahoj všem...předem se omlouvám za nevhodné a laické otázky tak mě prosím nekamenujte... chtěl bych poprosit někoho normálního o jednoduché vysvětlení přenastavení upc na Thor...začal bych parabolou o kolik jí mám přenastavit oproti stávajícímu směru...(zhruba nebo stejně jako digi?)mám jí kousek vedle na fasádě nebo 20stupňů na západ a 3stupně dolů?...dále přijímač...mám pvr philips DSR 8111/53 je třeba taktéž přenastavit? jestli ano tak jak...Děkuji za smysluplné odpovědi :bigeyes:

mahura
Registrace: 4/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Žádost o pomoc s přenastavením upc na Thor

presne na smer DIGI je to ten istý satelit :8)

mirop
Registrace: 2/2008

počkej na upc oni se sami ozvou a bezplatně odborně přenastaví(teda pokud jim platíš)

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Díky tak parabolu bych věděl a co ten přijímač víte někdo?

mahura

Prijímač to už je malina. Daj buď automatické ladenie, keď si už na Thore, alebo ručné:

http://www.lyngsat.com/packages/upcthor.html

tu sú všetky frekvencie na UPC Direct.

Milan C
Registrace: 4/2006

mahura

aj prijímač budeš musieť prestaviť.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

kdybys koukl dvě nebo 3 vlákna dolů tak to tam máš napsané a v poslední době je to tu 2x denně. Když nebudeš mít u někoho předem nastavený tuner je celé přetočení k ničemu, páč to "netrefíš". Zkus se poptat okolo, naladit a udělat si to sám dostaneš nějaký 3 měsíční filmový bonus nebo něco na ten způsob.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Všechno vyzkouším a dám vědět díky R^ R^

mahura

gunter

parabolu digi mám od svojí vzdálenou cca.3metry tak bych to vyzkoušel ale je pravda že dokavaď nebudu mít nastavenej přijímač nemám to podle čeho ladit...kvalitu a sílu :bigeyes:

mahura

gunter

jo a co jsi měl na mysli poptat se okolo?

mahura

mahura

poptat se známých kdo má buď "přetočeno" nebo skoč za někým kdo má Digi TV,připoj svůj tuner a nastav si ho, kapišto?

gunter

gunter

no jasně já sem ale tele :scared: skočím o patro výš k rodičům mají digi tak si u nich načtu přijímač a pak už to půjde :))) dík moc ..někdy stačí jenom naťuknout

mahura

:bigeyes: :bigeyes: Ty jsi teda expert :8)

gunter

Zadej si ručně 12687/V, 27500, 3/4. Po naskenování zadej ČT 24 z Digi Tv, vysílá volně a pokud ho chytíš v solidní kvalitě, máš vyhráno. Je to totiž jeden z nejslabších transponderů na Intelsatu 10-02. Potom už budeš muset zadávat jednotlivé frekvence UPC ručně, automatika asi nepůjde, nebudeš mít frekvence transponderů uloženy v příjímači, což bude asi bolest většiny příjímačů pro UPC.

Hansi1
Registrace: 12/2007

Zdarec, osobně by mne taky zajímalo jak nastavit PVR od UPC na satelity Thor.
Nastavil jsem mauálně 11727 V, 28000SR, FEC 7/8 a signál jsem naladil na cca 50%. Když zadám vyhledávání programů tak se to rozede a po cca 10s se příjímač vypne a zresetuje. V nastavení je ještě "ID buketu" a "Modulace", které jsem neměnil a nevím jestli mají na něco vliv.
Budu rád, pokud mi někdo napíše bližší info.

jarousak
Registrace: 4/2010

Tak ono stačí když ten přijímač dáš do Stanby a počkáš na Astře než se pžehraje soft na novější, pak dáš jen tovární nastavení a v nabídce vybereš THOR a pak standartně postup instalace i se zaměřením signálu a pak jen automatické ladění a koukáš.

Harry131
Registrace: 7/2007

jarousak

V zásadě jsi postupoval spravne. Spravne by Ti mel najit par stanic, pote ukoncit. Ty pak odpoj PVR ze site, znovu pripoj, pockej na stazeni aktualniho softu (verze 44) a pote automaticke ladeni.

Bloud
Registrace: 2/2006

díky za postřehy jdu to zkusit...automatické ladění nefunguje...

mahura

Bloud

Díky za tip. Provedl jsem jak jsi psal, ale po vypnutí ze sítě a opětovném připojení se nic neděje a firmware je stále 43. Zkoušel jsem i vypnout a zapnout na Astře a totéž.

jarousak
Registrace: 4/2010

RE: Mahura

Frekvence si vyhledej nahoře na liště, dej Satelity, Thor 0.8W, všechny programy a v seznamu máš frekvence UPC na konci označené kódováním CRW+NAG.

Hansi1

Tak ten Philips dsr 8111 mě pustí akorát do nastavení na manualní vyhledávání kde můžu změnit ID buketu-frekvenci- symbolovou rychlost-polarizaci V-H a FEC schéma můžete mi jako pro blbýho napsat co zadat za čísla nebo už se z toho picnu...jinam mě to nepustí...

mahura

Tento přístroj neznám, pouze vím, že u tohoto příjímače je nějaký problem v jeho nastavení na jiný satelit, než ASTRA 19,2. Bude to asi v ID Buketu, ale nevím, chtělo by to někoho, kdo tento příjímač zná a uměl by poradit v ručním zadávání transponderu a přeladění příjímače na jiný satelit.

Hansi1

mahura

Ještě bych se podíval do manuálu, jestli tam něco najdeš o ručním zadávání parametrů transponderů při přechodu na jiný satelit, než Astra 19,2.

Hansi1

Hansi1

Asi máš pravdu jelikož dle návodů od kluků funguje jenom ten od tebe ale pouze částečně ...nastavím parametry jak jsi psal signál to najde mačkám OK pro vyhledávání a cca.po minutě je ukončeno ....hláška "vyhledávání nedokončeno" stiskněte OK pro nové vyhledávání ...a pořád dokola...zkoušel jsem i restart čekal jsem na načtení nového softu 44 ale je tam stále 43...to vše zkouším na Thoru....tak už nevím každopádně děkuju za příspěvky R^ R^ :bigeyes:

mahura

mahera

Zkusil bych ještě načtení softu 44 na astře 19,2.

Hansi1

Hansi1

Na Astře to mám pořád (zatím) a na noc to vypínám do standby tak by se měl načíst ne

mahura
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra