, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Žádost o pomoc s přenastavením upc na ThorAhoj všem...předem se omlouvám za nevhodné a laické otázky tak mě prosím nekamenujte... chtěl bych poprosit někoho normálního o jednoduché vysvětlení přenastavení upc na Thor...začal bych parabolou o kolik jí mám přenastavit oproti stávajícímu směru...(zhruba nebo stejně jako digi?)mám jí kousek vedle na fasádě nebo 20stupňů na západ a 3stupně dolů?...dále přijímač...mám pvr philips DSR 8111/53 je třeba taktéž přenastavit? jestli ano tak jak...Děkuji za smysluplné odpovědi :bigeyes: |
mahura
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 33 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
|
|
RE: Žádost o pomoc s přenastavením upc na Thorpresne na smer DIGI je to ten istý satelit :8) |
mirop
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 176 |
|
|
RE: Žádost o pomoc s přenastavením upc na Thorpočkej na upc oni se sami ozvou a bezplatně odborně přenastaví(teda pokud jim platíš)Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
|
|
RE: Žádost o pomoc s přenastavením upc na ThorDíky tak parabolu bych věděl a co ten přijímač víte někdo? |
mahura
|
|
RE: Žádost o pomoc s přenastavením upc na ThorPrijímač to už je malina. Daj buď automatické ladenie, keď si už na Thore, alebo ručné:http://www.lyngsat.com/packages/upcthor.html tu sú všetky frekvencie na UPC Direct. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
mahuraaj prijímač budeš musieť prestaviť.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: Žádost o pomoc s přenastavením upc na Thorkdybys koukl dvě nebo 3 vlákna dolů tak to tam máš napsané a v poslední době je to tu 2x denně. Když nebudeš mít u někoho předem nastavený tuner je celé přetočení k ničemu, páč to "netrefíš". Zkus se poptat okolo, naladit a udělat si to sám dostaneš nějaký 3 měsíční filmový bonus nebo něco na ten způsob.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
RE: Žádost o pomoc s přenastavením upc na ThorVšechno vyzkouším a dám vědět díky R^ R^ |
mahura
|
|
gunterparabolu digi mám od svojí vzdálenou cca.3metry tak bych to vyzkoušel ale je pravda že dokavaď nebudu mít nastavenej přijímač nemám to podle čeho ladit...kvalitu a sílu :bigeyes: |
mahura
|
|
gunterjo a co jsi měl na mysli poptat se okolo? |
mahura
|
|
mahurapoptat se známých kdo má buď "přetočeno" nebo skoč za někým kdo má Digi TV,připoj svůj tuner a nastav si ho, kapišto?zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
|
|
gunterno jasně já sem ale tele :scared: skočím o patro výš k rodičům mají digi tak si u nich načtu přijímač a pak už to půjde :))) dík moc ..někdy stačí jenom naťuknout |
mahura
|
|
RE: Žádost o pomoc s přenastavením upc na Thor:bigeyes: :bigeyes: Ty jsi teda expert :8)zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
|
|
RE: Žádost o pomoc s přenastavením upc na ThorZadej si ručně 12687/V, 27500, 3/4. Po naskenování zadej ČT 24 z Digi Tv, vysílá volně a pokud ho chytíš v solidní kvalitě, máš vyhráno. Je to totiž jeden z nejslabších transponderů na Intelsatu 10-02. Potom už budeš muset zadávat jednotlivé frekvence UPC ručně, automatika asi nepůjde, nebudeš mít frekvence transponderů uloženy v příjímači, což bude asi bolest většiny příjímačů pro UPC. |
Hansi1
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 300 |
|
|
RE: Žádost o pomoc s přenastavením upc na ThorZdarec, osobně by mne taky zajímalo jak nastavit PVR od UPC na satelity Thor.Nastavil jsem mauálně 11727 V, 28000SR, FEC 7/8 a signál jsem naladil na cca 50%. Když zadám vyhledávání programů tak se to rozede a po cca 10s se příjímač vypne a zresetuje. V nastavení je ještě "ID buketu" a "Modulace", které jsem neměnil a nevím jestli mají na něco vliv. Budu rád, pokud mi někdo napíše bližší info. |
jarousak
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 3 |
|
|
RE: Žádost o pomoc s přenastavením upc na ThorTak ono stačí když ten přijímač dáš do Stanby a počkáš na Astře než se pžehraje soft na novější, pak dáš jen tovární nastavení a v nabídce vybereš THOR a pak standartně postup instalace i se zaměřením signálu a pak jen automatické ladění a koukáš. |
Harry131
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 237 |
|
|
jarousakV zásadě jsi postupoval spravne. Spravne by Ti mel najit par stanic, pote ukoncit. Ty pak odpoj PVR ze site, znovu pripoj, pockej na stazeni aktualniho softu (verze 44) a pote automaticke ladeni. |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
|
|
RE: Žádost o pomoc s přenastavením upc na Thordíky za postřehy jdu to zkusit...automatické ladění nefunguje... |
mahura
|
|
BloudDíky za tip. Provedl jsem jak jsi psal, ale po vypnutí ze sítě a opětovném připojení se nic neděje a firmware je stále 43. Zkoušel jsem i vypnout a zapnout na Astře a totéž. |
jarousak
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 3 |
|
|
RE: MahuraFrekvence si vyhledej nahoře na liště, dej Satelity, Thor 0.8W, všechny programy a v seznamu máš frekvence UPC na konci označené kódováním CRW+NAG. |
Hansi1
|
|
RE: Žádost o pomoc s přenastavením upc na ThorTak ten Philips dsr 8111 mě pustí akorát do nastavení na manualní vyhledávání kde můžu změnit ID buketu-frekvenci- symbolovou rychlost-polarizaci V-H a FEC schéma můžete mi jako pro blbýho napsat co zadat za čísla nebo už se z toho picnu...jinam mě to nepustí... |
mahura
|
|
RE: Žádost o pomoc s přenastavením upc na ThorTento přístroj neznám, pouze vím, že u tohoto příjímače je nějaký problem v jeho nastavení na jiný satelit, než ASTRA 19,2. Bude to asi v ID Buketu, ale nevím, chtělo by to někoho, kdo tento příjímač zná a uměl by poradit v ručním zadávání transponderu a přeladění příjímače na jiný satelit. |
Hansi1
|
|
mahuraJeště bych se podíval do manuálu, jestli tam něco najdeš o ručním zadávání parametrů transponderů při přechodu na jiný satelit, než Astra 19,2. |
Hansi1
|
|
Hansi1Asi máš pravdu jelikož dle návodů od kluků funguje jenom ten od tebe ale pouze částečně ...nastavím parametry jak jsi psal signál to najde mačkám OK pro vyhledávání a cca.po minutě je ukončeno ....hláška "vyhledávání nedokončeno" stiskněte OK pro nové vyhledávání ...a pořád dokola...zkoušel jsem i restart čekal jsem na načtení nového softu 44 ale je tam stále 43...to vše zkouším na Thoru....tak už nevím každopádně děkuju za příspěvky R^ R^ :bigeyes: |
mahura
|
|
maheraZkusil bych ještě načtení softu 44 na astře 19,2. |
Hansi1
|
|
Hansi1Na Astře to mám pořád (zatím) a na noc to vypínám do standby tak by se měl načíst ne |
mahura
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|