Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Ceník UPC Direct

Ahoj.Mám od UPC Direct balíčky Rodina,Plus,HBO a ještě další kartu za 100Kč.Dohromady platím 1276Kč měsíčně.Ví někdo kolik budu platit po přetočení na Thor? Stejně nebo nějak jinak? Díky za odpověď.

popopopo
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ceník UPC Direct

:O
toje šupa

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Prejdi na Skylink a budes platit polovinu :8)

gunners
Registrace: 2/2010

to se vyplatí pro nezaměstnanýho, kterej nechodí do práce a vod rána do večera může čumět na kysnu, aby využil všechny balíčky a kupuje je ze sociálních dávek :zombie:

Bororo
Registrace: 1/2010

Bororo něco na tom bude :)))

re:popopopo-pokud si nic nepřiobědnáš tak pořád stejně

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

To jsou nehorazne penize,to bych nejak resil...

gunners

Bororo

ze sociálních dávek už bys toho dneska moc nekoupil. a už vůbec né placenou televizi. ty sociální dávky sotva stačí na jídlo a pokud máš v bytě nahlášenou výdělečně činnou osobu, tak nedostaneš ani korunu. doslova. jedinej kdo dostává vysoký sociální dávky (nebo spíš v tomhle případě podporu v nezaměstnanosti), tak je nějakej manažer nebo ředitel podniku, co měl vysokej plat. protože to se pak počítá na procenta. ale je to omezený jenom na pár měsíců

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Ty se nějak vyznáš :laughing: :laughing: :laughing:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

popopopo:

Zavolej na call-centrum a vyjednej si cenu lepší. Voják se stará, voják má! :8)

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

TechnikTKR:
Presne kvuli tady te vasi politice nikdy nemuzete byt jednickou.Takhle se profi firma nechova!Vetsina lidi neni zvedava na nejake "vyjednavani" o cene.Misto pridavani nelokalizovanych programu by jste radeji meli zapracovat na tomto...nic ve zlem

gunners

Technik

jo a za tu výdělečně činnou osobu se považuje i důchodce. takže už ani nejde, že se jako nastěhuješ k babičce na ves, kterou odizoluješ a vybuduješ si tam svoje království, přičemž ona za tebe platí energie a občas i něco uvaří. ty pak pobíráš ty dávky a utrácíš je za internet a pay-tv. prdIajs. ani korunu nedostane nikdo

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

No, ono ma technikTKR v tomto trochu pravdu. Dnes se tak chova temer kazda rozumna firma a vse je zalezitosti domluvy.

Krome toho, myslim, ze UPC i v minulosti podporovala formy "dialogu", misto pevne ceny. Urcite bylo lepsi, kdyz firma podporila dlouhodobe klienty a po telefonicke dohode jim na cas snizila cenu, nez kdyby trvala na pevne cene a dlouholety zakaznik by ji byl u pr...

wenk
Registrace: 4/2006

jak podporila dlouhodobe klienty?...me nikdy nikdo nezavolal.Ale to je jedno,stejne neuznavam marketingove metody typu direct call

gunners

@gunners
Neni to transparentni, v tom lze souhlasit, ovsem zcela bezne vsude ve svete. A z logiky prece plyne, ze zadna firma sama od sebe nezavola klientum, ze jim neco slevni jen tak. Je to vzdy z iniciativy klienta.
Dulezite je pouze jak se ta firma zachova - UPC v tom nema problem. Pouze fakta.

wenk
Registrace: 4/2006

...cenová politika UPC se tu několikrát přetřásala a je to tak zcela v pořádku, hloupý kdo se neozve, letos jsem si dal závazek že to budu dělat taky a začal u svého mob. operátora, následoval IP provider, pojišťovna, všichni šli dolů abych neodešel, jediný IP provider "jen" navýšil rychlost připojení...

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Galerie: gunter

gunter:
Netvrdim,ze to nema ucinek...u tebe evidentne jo a fandim ti ;) ,jen jsem chtel poukazat ze takove handlovani s cenama nemam rad.Ale byl to jen muj nazor

gunners

gunners

o.k., v pohodě dělá to tak řada prodejců nejen zboží, ale i produktů-služeb, jen si toho nevšímáme. Když jsi dlouho u pojišťovny bez nehody, máš bonus, slevu na pojistné u dalšího auta atd...pokud jsi delší dobu u UPC platíš včas, neničíš karty nebo tunery-proč nedostat slevu...normální věc, jezdíš do myčky koupíš 9 umytí a 10 je grátis..jen si to neuvědomujeme o to jde někde nám to připadne normální jine ne...

gunter

gunter:
Jo,beru,zni to logicky a je to fakt.Akorat jsem tady treba cetl,ze nekdo volal 3x do UPC a 3x dostal jinou cenovou nabidku,to je takove zvlastni

gunners

tohle nemá s mytím auta 9 z 10 nic společného, nikde žádná pravidla na slevy v cenníku nemají což seriozní firmy ano. tohle je obyčejný handlování s cenou a co operátor na call centru ,to jiná cena

tohle má do serióznosti daleko, je to jen obírání těch co se v tom neorientují nebo je jim to jedno.....HOWG

vicini
Registrace: 10/2009

vicini:
Ja si myslim totez...seriozni firma by mela mit jasna pravidla a verne zakazniky sice odmenovat,ale ne tak ze na tom budou stratni ti co zrovna nezavolaji

gunners

nemáte až tak pravdu, letos mi končil leasing na Berlingo. Přišla mi nabídka pojistného (kombinovaného) na 15900,-Kč. Nereagoval jsem za 3 týdny z té samé pojišťovky přišla nabídka na 15100,-Kč. Opět jsem nereagoval a volal mi agent-náhončí pokud podepíšu při jeho návštěvě 13500,-Kč.
Našel jsem si makléřskou společnost která mi tu samou pojistku u K.........y sjednala za 10.000,-Kč. Stačí...? Zájemcům případně dohodím kontakt.

gunter

Děkuju za rady.Budu tam muset zavolat,protože mě připadne divný abych platil mnohem víc než někdo novej.Když už jim to dávám několik let tak by měli slevit.Zkoušet nic jinýho nechci,na to jsem moc velká konzerva.Nic není ideální...

popopopo
Registrace: 4/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra