Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Karta Skylink

Prosim,jaký je rozdíl v kartách:Skylink a T&T.V nabýdkách konpletu jsou uváděny obě.Jaký je v nich rozdíl.Děkuji.

Liska
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Liska

pokud platíš za programy,které si vybereš tak žádný.Pokud se Ti jedná o kodovací systém tak skylink již připravuje přechod na Irdeto.Jinak teď momentálně vše cryptowoks a šlapou obě.
Některé lze i upravit tak, aby chodilo úplně vše,myslím T+T karty a to bez placení. :8) Ale o tom zde nemíním s nikým diskutovat.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Máme tu šprýmaře.

Dávejte si pozor. Dva roky je tady na parabole, a nemá páru.... Docela by mě zajímalo jestli je to duševní nemoc nebo záměr. Na druhou stranu i v případě toho záměru by to svědčilo o duševní chorobě.

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

RE: Karta Skylink

Já bych řekl, že těch rozdílů se dá několik najít, že o nich Enik neví ještě neznamená, že musí být každý, kdo se na toto zeptá nemocný...

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

Saxon

Ahoj Saxone,jak se daří,!!!!! ještě jsi stále tak pracovně zatížený??,Jinak přeji vše co budeš potřebovat na orbitu aby Ti šlapalo,třeba i na Vantage,které jsem si také oblíbil.Je to jeden ze 3 mých nosných přístrojů,které používám jen pro některé programy a hlavně v HD. :8)Kvalita je kvalita/

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

taky nechápu ,proč by měl být nemocný... třeba byl u jiného providera proto byl registrovaný,ale o tenhle problém se nezajímal

vicini
Registrace: 10/2009

hery

Dneska jsem byl u bráchy na stavbě, dodělávali jsme elekrorozvody, ještě mám za nehty sádru..
Před chvílí jsem měl malý adrenalin s Intelsatem a přenosem z metropolitní opery v NY. Nahrávám to kamarádum z práce a nějak jim haprovala nosná, ale naštěstí se to podařilo do začátku zprovoznit. Tak nyní mohu jít v klidu na pivo.

Vantage je v pohodě, rád to lidem montuji, je to uplně bez problému, včetně PVR a komunikace s externími HDD.
Začal jsem pomalu i s Showboxem Vitamin, ale tam je zatim ve srovnání s Vantage problémů docela dost.
Jinak stále studuji nový měřák.

Zatim ahoj.

On Air!

Saxon

Tak by mě docela zajímalo

jaké rozdíly jsou, z uživatelského hlediska, mezi oběma kartami.Mně na tt kartě funguje vše co na dnešní SL. Takže já v tom opravdu rozdíl nevidím.

Enik

Tak z uživatelského hlediska třeba doplatky za aktivaci TV Nova, Nova Cinema a Slovenských TV, což u nových Skylink karet nikdo ze zákazníků dělat nemusel.
A pak je tu ještě několik dalších rozdílů, jeden z nich naznačil Hery a o tom se na tomto foru hovořit nesmí, jelikož to pak zavání místem na černém seznamu.

On Air!

Saxon

Enik

kdybys četl můj příspěvek za Tebou,tak bys to zjistil taky a hned.Rozdíl mezi kartami nastane teprve tehdy,kdy Sklink přejde komplet na Irdeto kodovací systém,a některé programy bude limitovat pouze on přes Irdeto,tak,že na některé pokud budeš mít kartu T+T tak nedosahneš i kdybys jakkoliv chtěl,těžko na na to bude dosahovat z počátku i hacker,který je OK.To je asi tak můj názor.

hery

Abych to uvedl správně.Neni to pro mě.Já mám V Sabu Skylink a vím moc dobře co stím a funguje to perfektně.Pro babičku chci koupit konplet na základní programy.Nic navíc si platit nebude.V pondělí si chci zajed pro Diablo2 a přitom bych jí vtal nějaký levnější konplet.U těchto konpletu jsou právě uvedené karty.Nerad bych jí zklamal,kdyby musela pak ještě něco dopácet.To,že jsem na fóru dva roky neznamená,že musím znád obsah karet.

Liska

Řekl bych, že si někteří prodejci nejsou schopni upravit a oživit webovky a ve všech nabízených kompletech je pouze karta skylink nebo cslink a některé lidi to mate.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Liska

To co dnes valí na diablo 2,je to samé a je toho ještě více na Milenim + card,je toho hochu tolik,že mi to připomíná dobu D+,premiere atd.cca dělá to tak asi 300 programů,které normálně nemužeš koukat,jenom ASTRA 1 francouzi je daleko přes 100 programů a když k tomu vezmeš JSC sporty,dnes již ART,švýcary a AB sat na hotbirdu tak je to pěkný nářez programů a s mými kartami kebab TURK W3-7E,a Gamma kartami i s programy,které dnes ještě nejedou v EMU,tak nevíš na co koukat dřív.Ještě,že mě mě zajímá na každém provideru pouze sport/fotbaly,hokej, atd./

hery

Prodal jsem Diablo 2.3 a Gamma kartu.Nic navíc než samotný Sab mě tyto věci nenabýdly.Milenium+ je samozdřejmě zajímavé,ale!Gamma kartu jsem musel mět ve čtečce příjmače,což mě hodně omezovalo vzhledem ke Skylinku.Znalí vědí o co jde.Proto jsem se rozhodl pro tu Dvojku.Jo a dík za rady ohledně těch karet.

Liska

Neprešiel T&T pod SkyLink?
Ak áno,potom pri zmenách músia kartu vymeníť,alebo nie?

miki16
Registrace: 1/2010

Nie ,ale smutné je to že mám starú kartu na ktorej si musím doplatiť novšie základné stanice a pritom kartaa bola o dosť drahšia ako sú karty dnes.Ináč je to presne tá čo sa dá sňov niečo spraviť.

TOMAšKO
Registrace: 6/2008

TOMAŠKO

Ja si mýslim,že prejsť museli, lebo za Novu HD som zaplatil SkyLinku 24€ a na kartu T&T.
Za Novu SD som už niekoľko rokov dozadu doplacal 500.Kč a karta stála cez 3500 korún.

miki16
Registrace: 1/2010

TandT vs. Skylink

dnes som si vsimol jeden maly rozdiel v kartach.Tyka sa zapisov na karte.Nie je to sice nic extra ale...ak poslete sms na tzv.ochutnavku tak na skylink pride zapis do konca maja a na T&T az do augusta.Takze z desat dni sa to da natiahnut na 3 mesiace ,samozrejme ak sa v prijimaci (v mojom pripade showbox) aktivuje blok :-)

satelit1
Registrace: 12/2006

To hery

Já jsem ten příspěvek četl. Jenže karta T+T je stejně jako karta SL pro systém CW. Až se tazatel zeptá na rozdíl karet pro CW a Irdeto, pak je to něco jiného. SL má karty stejně tak pro CW jako pro Irdeto. Rozdíl mezi kartou CW a kartou CW je tedy nulový!

Enik

presne tak Hery karty T-T budu vsetkym menit bezplatne ako vzdy doteraz

Duzu
Registrace: 7/2005

enik

Ale přečti si svoji první reakci, odpověděl jsi jako arogantní hulvát. Huba by ti neupadla, kdyby ses tazateli omluvil. Ale toho ty nejsi evidentně schopen.
Už ses tu takhle prezentoval několikrát a pak se z toho snažíš takhle průhledně vycouvávat.
Nejsi ve všem takový machr, aby sis mohl dovolit takhle se chovat, protože kdybys takový machr byl, tak to nebudeš mít zapotřebí.

Můj názor.

On Air!

Saxon

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra