, sekce: Technika |
|
Pro THXKO konvertor inverto bl.ultraNedávno tady byla zmínka ohledně konvertoru inverto black ultra.Mám gibertini 105 konver. inv.bl.ultra při příjmu astry 23,5 mi občas progamy vypadávají jak jste to vyřešili? Stále jsem si myslel že je karta cslink vadná nebo sat. příji. ale problém je asi někde jinde. Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
|
|
satmanaSilver Sky su aj vo verzii singleČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
RE: Pro THXKO konvertor inverto bl.ultraCo chcež dělat s litrem za parádu?Před mnoha lety,když koruna měla ještě cenu,jsem dal za LNB(jen)8!T tomu potřebuješ,ještě pro obsluhu přimač,který to vše umí obsloužit.Takový přijmač musí být ale z kvalitních součástek musí něco vydržet!!Tak že,cenově jsme někde jinde a kolik lidí si to koupí,když jsou na trhu šunky do 2T. :) :) :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
RE: Pro THXKO konvertor inverto bl.ultraKto vlastne povedal ze mam monoblok?samozrejme ze sigle.To je chora ptedstava dat monoblok k motoru.A za tych 9 eur urcite nekupis nic lepsieho.Sam skus vymenit 10 konertorov a potom sa mozeme bavit.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
|
|
RE: Pro THXKO konvertor inverto bl.ultraTakže kombinace inverto + gibertini nebrat.Digi Tv top platforma
|
satmana
|
|
satmanapřesně raději EmmeEsse + Inverto to je jedna z nejlepších variantzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
RE: Pro THXKO konvertor inverto bl.ultraAle nechápu proč se to jebe mezi sebou.Digi Tv top platforma
|
satmana
|
|
RE: Pro THXKO konvertor inverto bl.ultraAle už když jsem si pořídil gibertini tak co nahradit místo inverta, abych příjimal např. nilesat zkoušel jsem na netu nájit zmiňovaný silver sky 0.1 db single ale nikde jsem ho nenašel.Digi Tv top platforma
|
satmana
|
|
satmananevím, možná tvar paraboly nebo průlis, ví bůh, zkusil bych třeba nějaký smartzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
RE: Pro THXKO konvertor inverto bl.ultraJa som tiez hladal na viacero forach spravny konvac pre gibertinku,tiez ziadna idealna odpoved,tak som zacal skusat sam.Zistil som sam ze najlepsia je vlastna skusenost.Skus sam ved tych 9eur Ta nezabije.Daj vediet.U mna len spokojnost R^T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|