, sekce: Příjem satelitů |
|
sat na 2 tvDobrý den ,chtěl jsem Vás poprosit.Chtěšl jsem kupit satelit,aby fungoval na 2 TV nezávisle na sobě.Chtěl jsem jen "volné" programy.Myslím,nechci žádné měsiční poplatky ,jako digi tv.Asi TnT.Moc se v tom neorientuji,nevím jaká je nabídka czechlinku apod společnosti.Prostě zaplatit kartu ,jako TnT cca 2000kč a sleduji české a slov. programy.Mám Lcd a druhá je starší crt TV. Nevím co k tomu vše potřebuji,prosím o nějaké návrhy ,koliik to stojí i s montáži v Ostravě.popřípadě,kdo by zrealizoval.Je to na RD ,plochá střecha ,Ostrava - Nová Bělá.Předem děkuji |
Macek71
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 42 |
|
|
RE: sat na 2 tvzdravím, pokud máte zájem, ozvěte se na mail krpolaci(zavináč)volny.cz do Bělé jezdíme pro materiál do Omka každý týden, není problém se zastavit u Vás a vysvětlit vše na místě včetně obhlídky střechy. počítám, že tam pojedeme v úterý nebo středu.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
@GunterAhoj, já bydlím taky v Bělé pod Bezdězem, stavíš se taky na pokec? R. |
rysavy3
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 230 |
|
|
rysavy3;) ne je to daleko a kolem možná máte ještě ruské minyzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
|
|
RE: sat na 2 tvJsou potřeba dva přijímače, dvě karty, parabola a LNB twin,pro tu LCD TV by to chtělo HD přijímač např. toto : http://www.kramky.cz/digitalni-televize/satelitni-komplet-pro-2-tv-hd-a-sd Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 781 |
|
|
drobečekano, to je možný tip na nákup, ale je podstatně lepší kupovat jednotlivé komponenty než mnohdy "akční" ležáky, především jde o to na co se tazatel chce koukat, má-li potřebu nahrávat apod, navíc v Ostravě "hraje" i terrestické HD "přes" MUX 4 atd. takže pořídit něco levného pro 2TV lze i s montáží okolo 10tisíc ale taky za 25, tak asi takzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
|
|
RE: sat na 2 tvDěkuji za odpovědi.Předal jsem vše tchánovi. |
Macek71
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 42 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|