, sekce: Zkušenosti |
|
Istalace druhého LNB pro příjem 23,5Dobrý den. Mám dotaz,jestli je možné na jednu parabolu umístit dva LNB pro příjem Astry 23,5. Mám dva přijímače na jedné parabole přez dvojitý LNB a potřebuji na ji umístit ještě jeden jednoduchý,který mi zbyl na 3. přímač. Chci se zeptat jestli je vůbec možné ho někam umístit aby fungoval na 23,5,jestli má vůbec smysl se o to pokoušet. Děkuji za postřehy. |
memphis0
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 3 |
|
|
RE: Istalace druhého LNB pro příjem 23,5Nikolivěk, musel bys použít konvertor quad a jeden výstup by zůstal volný. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
|
|
HujerDěkuji,myslel jsem si,že to takhle nepůjde ten další LNB vtěsnat,aby fungoval. Koupím ten konvektor quard pro 4 přímače. |
memphis0
|
|
memphis0nezapomeň na volný vývod dat zakončovací odporzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
gunterproč se musí dát na volný konec z LMB zakončovací odpor? |
stuka
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 160 |
|
|
@memphis0čeče "konvektor quard" nekupuj, kup radši "konvertor quad"... mohl by sis domů donést taky něco uplně jiného :-) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
|
|
davidkriza jéje chybička se vloudila :-D |
memphis0
|
|
davidkrizaby jsi se nepotento :)))memphis0 příště použij LNB a máš klid ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: Istalace druhého LNB pro příjem 23,5náhodou... já se nepotento :) jen jsem chtěl poradit, aby pak neměl doma konvektor, místo toho co potřebuje ;) tak se taky nepotento :D |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
|
|
RE: Istalace druhého LNB pro příjem 23,5a co když ho doma také potřebuje, protože mu radiátory málo topí :razz: |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: Istalace druhého LNB pro příjem 23,5Treba chce vyhrivat parabolu :)Pak pozor na spravnou instalaci, ne kazdy konvektor muze byt umisten ve venkovnim prostredi :) |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
RE: Istalace druhého LNB pro příjem 23,5a když použiješ konvektor, tak bacha na konvertor, aby se náhodou tím teplem nepotento :laughing: :laughing: |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|