Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

jde mi jen ct hd a ocko

Zdarvim, muzete mi pomoct, vse sem mel naladeno... satelit se musel sundat a dat zpet a ted nemuzu nic naladit at delam co delam... jede mi jen CT HD (10803Mhz) a ocko(10862Mhz) oba kanaly jsou z Astry 1E. zkousel sem tocit vsemoznyma smerama ale ct24 a dalsi programi proste nenajdu, vzdy jsou tam jen tyto dva. Nevite kterym smerem bych mel tocit abych se dostal na vsechny ceske programi na Astru 1G, myslel sem ze obe astry budou na stejnem miste kdyz jsou obe 23,5E.
Mam skylink, arivu 200, 80 parabola, quad LBN - drzi za pravou stranu astra3-port2, astra - port1

jaja99
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: jde mi jen ct hd a ocko

Ano tyto družice "visí" na stejné pozici.....tzn.vylaď na nejlepší qualitu a signál.......Pokud ani potom neuspěješ tak zkus třeba reset přijímače do továrního nastavení......bohužel více se on-line radit nedá.Pěkný digitální večer.

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Na ostatních portech toho quadu to "dělá" to samé ? Může býti chyba i tom monoblocku......

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

ten quad jde kabelama přímo do recieverů nebo přes nějaký přepinač?

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Nepíšeš nic o dalších frekvencích,ale měl sem jednou "odpálenej" jeden výstup z quadu,nepřepínal horní pásmo.Zkus nastavovat na jiným výstupu,případně i na jiným přijímači.

Xmux
Registrace: 11/2009

Něco podobného to dělá, když je v nastavení antény...viz výňatek z "Jak na to u Arivy...:

POZOR ! DŮLEŽITÉ ! :
================
Všiml jsem si, že v nových Arivách, či např. po změně firmware se v Menu/Instalace/nastavení atnény/LNB Freq u některý TP zapíše tato nesprávná hodnota ...univerzální(9750-10550) !!!!!
A u některých transpondérů jsou třeba i úplně jiné hodnoty !!!
Správně tam musí být tohle : univerzální(9750-10600) - tak to opravte !
==================================================
Proto je třeba to raději vždy před laděním zkontrolovat, jinak se naladí jen pár kanálů, nebo nějaké nesmysly, které dokonce mohou způsobit později zablokování Arivy...
V mém settingu jsou tyto hodnoty u TP již opraveny u všech družic, co jsou zapsány v seznamu satelitů. U ostatních družic (nebo TP), které si třeba přidáte sami, je nutné na to dát pozor !!!

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr

bohuzel se porad nedari...
-signal u tech 2 mam na 90%
-jiny vystup z LBN nepomuze, porad to same
-mam tam zatim jen jeden satelit a to tu arivu naprimo z LBN
-univerzální(9750-10600) mam...

-jinak diky vsem za rady, snad nebude vadne cele LBNko

tak asi jdu zkusit to tovarni nastaveni