, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Upc z thoruAhoj všem prosím o radu před týdnem jsem přetočil parabolu na thor upc celou dobu to fachalo dobře ted poslední dva dny v noci tak vteřinové výpadky jak je to u vás? Popřípadě jaký twin lnb je nejlepší pro thor?Díky |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
|
|
RE: Upc z thoruDej si větší parabolu. |
xxxe
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 188 |
|
|
Vnucuje se vám nějaká firma pro utočení parabol?Včera volala montažní firma pověřená UPC na přesměrování antén.Vysvětlil jsem jim že není třeba u mě nic přetáčet když mam rotor stejně chtěli přijet a překontrolovat nastavení a asi hlavně jim podepsat lejstro aby mohli vyůčtovat přetočení UPC, poslal jsem je někam. |
Kultur
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 194 |
|
|
RE: Upc z thoruJak to budou dělat s Philipsama 6010 ? Ten co si pamatuji byl jenom na Astru 19,2.Jestli nový SW?Nebo jiný přijímač? |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
|
|
Kulturže někdo bude chtít parazitovat a vydělávat "jako" přetočením paraboly se dalo čekat, nahlásil bych to na callcentrum, připomíná mi to digiTV kdy montážník dovezl komplet a chtěl 650Kč poplatek a 500,-pro sebe ikdyž si to lidi dělali samizgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
RE: Upc z thoruto Ji.sat:http://www.upc.cz/pdf/UPC_Direct_samoinstalace_navod.pdfa kulture jen pro zajímavost,odkud jsi?jsem zvědav kdy se mi ozvou,já bych přetočit potřeboval :))) |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 109 |
|
|
RE: Upc z thoruPřesně tohle jsem potřeboval.Díky,jinak Jihlavák. |
Ji.sat
|
|
RE: Upc z thoruJeště k těm parabolám,které nemají motor.Je třeba pootočit LNB asi o 15 stupňů ve směru hodinových ručiček doprava,když se stojí za parabolou. |
Ji.sat
|
|
RE: Upc z thoruČerný Philips 6010 funguje na Thoru dobře. Settingem DX EDIT jsem si sám nastavil a seřadil všechny programy na přijímači ,jak potřebuji.Nyní je stále zaseklé HBO.Z-Reality a Minimax nemá CS zvuk.Asi dalších 10 programů z českým zvukem hraje jen z levého reproduktoru a pravý je němý. To je divné. Asi to stále nastavují, aby vše šlo dobře od oficiálního spuštění 15.5. |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 438 |
|
|
RE: Upc z thoruhifik: a nezabudni este dodat na vypalene madarske titulky na cinemaxe2, a novych AXN. Roboty a roboty. Aspon ze EPG uz ide poriadne (so vsetkymi znakmi) |
abcdsnd
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 90 |
|
|
RE: Upc z thoruabcdsnd : máš pravdu. CNN jde zvuk taky jen levý kanál. Ty vypálené titulky jsou strašné.Nyní je opravdu vidět, že UPC je hlavně pro maďary, kterým všechno funguje pořádně už od začátku. |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 438 |
|
|
RE: Upc z thoruDVB titulky na AXN scifi a crime nejsou maďarské ale rumunské. |
filipes73
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|