Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Upc z thoru

Ahoj všem prosím o radu před týdnem jsem přetočil parabolu na thor upc celou dobu to fachalo dobře ted poslední dva dny v noci tak vteřinové výpadky jak je to u vás? Popřípadě jaký twin lnb je nejlepší pro thor?
Díky

Petrmuz92
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Upc z thoru

Dej si větší parabolu.

xxxe
Registrace: 10/2004

Vnucuje se vám nějaká firma pro utočení parabol?

Včera volala montažní firma pověřená UPC na přesměrování antén.Vysvětlil jsem jim že není třeba u mě nic přetáčet když mam rotor stejně chtěli přijet a překontrolovat nastavení a asi hlavně jim podepsat lejstro aby mohli vyůčtovat přetočení UPC, poslal jsem je někam.

Kultur
Registrace: 3/2010

Jak to budou dělat s Philipsama 6010 ? Ten co si pamatuji byl jenom na Astru 19,2.Jestli nový SW?Nebo jiný přijímač?

Ji.sat
Registrace: 1/2006

Kultur

že někdo bude chtít parazitovat a vydělávat "jako" přetočením paraboly se dalo čekat, nahlásil bych to na callcentrum, připomíná mi to digiTV kdy montážník dovezl komplet a chtěl 650Kč poplatek a 500,-pro sebe ikdyž si to lidi dělali sami

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

to Ji.sat:http://www.upc.cz/pdf/UPC_Direct_samoinstalace_navod.pdf
a kulture jen pro zajímavost,odkud jsi?jsem zvědav kdy se mi ozvou,já bych přetočit potřeboval :)))

acce
Registrace: 11/2008

Přesně tohle jsem potřeboval.Díky,jinak Jihlavák.

Ji.sat

Ještě k těm parabolám,které nemají motor.Je třeba pootočit LNB asi o 15 stupňů ve směru hodinových ručiček doprava,když se stojí za parabolou.

Ji.sat

Černý Philips 6010 funguje na Thoru dobře. Settingem DX EDIT jsem si sám nastavil a seřadil všechny programy na přijímači ,jak potřebuji.Nyní je stále zaseklé HBO.Z-Reality a Minimax nemá CS zvuk.Asi dalších 10 programů z českým zvukem hraje jen z levého reproduktoru a pravý je němý. To je divné. Asi to stále nastavují, aby vše šlo dobře od oficiálního spuštění 15.5.

hifik
Registrace: 7/2007

hifik: a nezabudni este dodat na vypalene madarske titulky na cinemaxe2, a novych AXN. Roboty a roboty. Aspon ze EPG uz ide poriadne (so vsetkymi znakmi)

abcdsnd
Registrace: 2/2009

abcdsnd : máš pravdu. CNN jde zvuk taky jen levý kanál. Ty vypálené titulky jsou strašné.Nyní je opravdu vidět, že UPC je hlavně pro maďary, kterým všechno funguje pořádně už od začátku.

hifik
Registrace: 7/2007

DVB titulky na AXN scifi a crime nejsou maďarské ale rumunské.

filipes73
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra