Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Aký STB pre sluchovo postihnutých?

Aký STB mi odporúčate- nepočujem dobre, preto často som nútený pozerať film s titulkami. Momentálne používam AZ Box Elite,ale titulky sa nezobrazujú správne, chýbajú slová a riadky, box je nepoužívateľný na titulkovanie.Moje požiadavky sú :MPEG4,HDMI,card reader slot, PVR cez USB, home sharing s SS HD2 a hlavne správne zobrazenie teletextu.

taklad
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Aký STB pre sluchovo postihnutých?

Doporučil bych už obligátně dreambox.
Navíc má geniální plugin "Drtič" titulkovač..pro vás jako stvořený.
To znamená že si nahrajete jakýkoliv film ze satu(nemusíte jen ze satu) na HDD ale jde to i online(když se přímo díváte) a k tomu filmu si pustíte přes plugin "drtič" cz titulky které si předtím stáhnete do dreamboxu.
Vše chodí naprosto přesně a bez chyby u nás doma nejpoužívanější funkce
Přeju hezký den.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

a nebo možná přímo ta SS HD2 karta. nevím, já na tom český programy nesleduju, protože k tomu nemám čtečku. ale u těch cizích fungujou např. v ProgDVB nebo v DVBViewer (ten mám nejradši) titulky vždycky skvěle. a je možnost je libovolně upravovat ve všech směrech (font, barva, velikost, pozice, obrys... cokoliv na co si vzpomeneš)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Vďaka za odpoveď. Aj ja by som si chcel kúpiť DM800,ale jeden známy mi tvrdil, že txt titulky sa nezobrazujú správne na českých programoch.

taklad

to vortimond

SS HD2 karta funguje v pohode, lenže nechcem mať kvôli tomu nechať počítač zapnutý celý deň a je to dosť nepohodlné.

taklad

to máš pravdu. ten příjem satelitní televize na PC není zrovna pohodlná záležitost. ale zase nabízí s přehledem nejvíc možností (zvlášť když je na výběr nějaká konkrétní funkce hned z několika těch nejlepších přehrávačů).

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

na jednom konkurenčním serveru ....zone.cz je slušný oddíl s recenzemi, hledejte ty kde je vyhodnoceno umí dobře česky. Jinak otec slyší velmi zle a koupil jsem mu Technisata titulky o.k. myslím, že ta karta do PC jak je výše napsánu bude o.k.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

re:

Šel bych do Mascomu,tam je jistota toho co potřebujete-správné znakové sady.Také jsem je dával neslyšícím.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Bol by som rád, keby ste mi vyskúsali Dreambox, či naozaj zobrazuje titulky presne a bezchybne /str.888/.Ak áno,DM 800 alebo DM 800 HD se bude ten vybraný model.

taklad

Na DM 8000 v txt 888 v pohode, na CT HD dvb text trosku spozdene. Image dream elite bh 1.3

DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB

Miguel
Registrace: 9/2005

Ďakujem Vám všetkým za odpovede.

taklad

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra