, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
Digi bez signaluZiadny signal |
Zipko1
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 79 |
|
|
RE: Digi bez signaluVydržte, prolétává vzducholoď, dělá překážku signálu. Za chvíli přeletí a bude to v pořádku. |
grupen
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 469 |
|
|
RE: Digi bez signalutak si pořiď větší parabolu.nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
|
|
RE: Digi bez signaluNěkolik minut byl skutečně výpadek signálu. |
grupen
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 469 |
|
|
BĚŽNÁ VĚCje to běžná věc alespon u me, při špatném počasí a bouřce, vánice a pod.Před vánocema to snad 2 hodiny nešlo - !!! - je fakt že ta parabolka je asi malá na to co k tomu dávaj. |
aenstria
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 91 |
|
|
RE: Digi bez signaluzdravím,donedávna jsem měl taky digiTV a na některých TP mi doslova signál lítal, přestože jsem parabolu dovybavil třmínkem navíc a pořádně přitáhl. Je málo tuhá, doslova se ve větru kroutí a plavě. Místo ní jsem nainstaloval EmmeEsse 84x90 a konvertor sharp jsem nahradil smartem titanum, nastalo zlepšení, ale stejně to není všelék, kvalita a síla signálu byla nadále dost proměnlivá. Bohužel asi všichni víme proč. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
RE: Digi bez signalupro gunterjá mám taky 3 roky DIGI TV , ale svoji anténu 80 cm s motorem ale středovou a konvertor jejich Digi tv na partner box a spokojenost se signálem nic se na LCD nerozpadává , signál od 90- 100% jak za deště tak sněžení . Pokud vypadne DIGI ZA VELKÉÉÉÉÉÉÉÉ bouřky tak vypadne za 3 min Skylink taky i DVB-T .TAKŽE normální věc . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
|
|
RE: Digi bez signaluDigi chodí i na šedesátku. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 954 |
|
|
RE: Digi bez signalumůžu potvrdit, není problém s parabolou od UPC ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |