Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

mon.firma UPC podpis

Zdravím,dnes mi volala nějaká montážní firma pracující pro UPC na Ostravsku.Jednalo se o přetočení paraboly na Thor.Když jsem jim řekl ,že jsem si to přetočil sám ,chtěli termín kdy budu doma, abych jim podepsal něco pro UPC.Slušně jsem jim řekl, že jim nic podepisovat nebudu a dáma mi tvrdila ,že UPC ten podpis o samoinstalaci požaduje.Víte o tom něco? Podle mně si chtějí nechat proplatit práci kterou neudělali. Ralw

ralw
Registrace: 1/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: mon.firma UPC podpis

skusaju no... ved to neplatis.. a chlapci budu mat na pivecko/cigaretku

abcdsnd
Registrace: 2/2009

do UPC staci zavolat ze si si to sam pretocil a chces spomianny benefit aktivovat (balik filmbox alebo HBO na 3 mesiace zadarmo). Takze tak... seju mak :)

abcdsnd
Registrace: 2/2009

ked pridu zisti si nazov firmy, a potom to nahlas do UPC. Myslim si ze budu len radi, ked sa dozvedia o podvodnych praktikach nejakej firmy. Koniec koncov, chceli okradnut aj teba, lebo by si nechali zaplatit to, co by si ty dostal ako bonus na 3 mesiace !

TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta

Matrix44
Registrace: 11/2009

Zdravím. Platí ten bonus 3 měsíce i pro český trh? Když si tedy sám přetočím parabolu. Díky.

Pidibull
Registrace: 5/2010

Já se picnu a zase závist, ta česká vlastnost, aby si někdo nepřišel na korunu navíc. Ale mám ten pocit, že pokud ten podpis jim nedáš, tak přijdeš o bonus. Matrix přečti si tu hovadinu co jsi napsal ke konci.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Hlavně pokud si někdo přetočil parabolu sám, tak to měl dávno nahlásit na call centru a pak by mu žádný montér vůbec nevolal...

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

technikTKR

Přetočil a ono to ještě nechodí :bigeyes: tak se stím UPRC srovnejte ! Von tam bude volat že už to má a oni že mu ty kanáli možná někdy všechny pustí :laughing:

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

RE:

Když budu mluvit za sebe, tak já nikomu a nic nezávidím, je mi to fuk, ale já bych nic nepodepsal, proč taky. Parabolu jsem si přetočil sám. Tady nejde o závist, ale o princip. A nějaké české vyčůránství nepodporuji. ;)

žlab
Registrace: 6/2008

re: technik TKR

Já si myslím, že seriozní firma by jako první měla oslovit svého zákazníka a zákazník ji může sdělit, že montáž nepotřebuje. A ne z vlastní iniciativy volat na Call centrum.

žlab

To je stale to iste dokola.Veci sa maju nazyvat pravymi menami.Teda podvod je podvod a nie zavist alebo frajerina.Podvodnik je podvodnik a nie podnikatel pokial podvadza.Toto kym bude trvat boli zbytocne utrapy poslednych 20 rokov.Bohuzial........

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Muze to byt i tak,ze firma ,ktera provadi pretaceni,je povinna v ramci sveho pusobeni predat UPC i protokol o "samopretoceni" ,podepsany klientem (ktery bude mit kopii).Tomu bych rozumel s ohledem celkove "papirove" ukonceni akce,resp. jeji vyhodnoceni.Montazni firmy,pokud nestihnou terminy dle Sod,budou penalizovany,coz v konecnem dusledu muze znamenat velky buben.

hdpe
Registrace: 11/2007

žlab:

Pokud bych měl být důsledný, tak zákazník defacto nemá co hrabat do zařízení, které vůbec není jeho, takže ani zasahovat do antény bez souhlasu poskytovatele ;P

technikTKR

re: technik TKR

to je taky fakt...

žlab

mont.firma UPC podpis

hoj-můj kolega z práce pracuje pro UPC a má nastarosti právě to přetáčení parabol na novou pozici. Dostane od UPC svůj rajon,a jeho poviností dle smlouvy s UPC je obvolávat přidělené klienty a přetáčet jim paraboly.Pokud si majitel parabolu přetočí SÁM-je jeho poviností si nechat od majitele podepsat o tomto protokol... Tudíž žádná levota ale povinost tohoto montéra.Takže všichni majitelé podepište a poté už vám přeji ostrý obraz a dobrý zvuk společnosti UPC... :sly: ;) ;) ;)

esik33
Registrace: 4/2009

esik33

Ano, tak si to představuji, že to je a ne hned o podvodnících, že! Holt podle sebe soudím tebe!

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

pro TKR+esik33

Přístroj i parabolu mi UPC předalo prostřednictvím Atosu asi před šesti rokama s tím ,že si vše nainstaluju sám, tak je to uvedeno ve smlouvě s UPC.Tak nevidím důvod proč bych si parabolu nemohl přetočit zase sám.Esikovo zdůvodnění zní rozumně,proto se asi domáhají podpisu.Dík za info.Ralw

ralw
Registrace: 1/2005

Přesně! A kdyby se do toho zákazníci jak říká Technik neměli sami hrabat tak by asi UPC sotva dalo na svůj web návod na samoinstalaci :))) http://www.upc.cz/pdf/UPC_Direct_samoinstalace_navod.pdf

acce
Registrace: 11/2008

Jenomže já psal "BEZ SOUHLASU POSKYTOVATELE", takže poněkud nejseš v obraze :razz:

technikTKR

kdyby to upc mělo zmáknuté a promyšlené tak to pověsí na svůj web a je vymalováno toť vše

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

"BEZ SOUHLASU POSKYTOVATELE"si s tím klidně dělej co chceš. To fakt nikoho nebude zajímat. Prodávali také jen holé karty bez zařízení a pro ně bude jiný režim pro obsluhu karty, to asi ne, že?

kuba

to technikTKR...

... tebe nejlépe v běžném životě nepotkat....

tvman
Registrace: 10/2008

Niekto môže mať aj svoje vlastne zariadenia, ako napr. ja. UPC ma oslovila, ja som im oznamil, že mam motor a parabolu si pretočím kedy chcem a to im uplne stačilo. Nič viac po mne nechceli. Neviem ako v čechach, ale tu to zda sa funguje takto. Jedine, že ak niekto používa ich hardware, možno vtedy si pýtaju podpis alebo kontrolu, to už neviem. Ale mám pocit, že táto diskusia išla inde kam chcel autor otázky. Asi chcel vedieť, či je to bežná prax, alebo ako sa tu písalo podvod.

Marosh
Registrace: 11/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra