, sekce: Příslušenství |
|
ocelova al.hlinikova?Momentalne idem kupovat cely sat.komplet a chcem sa opytat ,ktora parabola je lepsia hlinikova ,alebo ocelova.Rozmyslam ,ze kupim zn.Famavel 85 cm ocelova ta stoji 20 ecok alebo tiez Famavel 85 cm hlinikova za 29.A este je dobry LNB Diavolo Single 0.1dB HD Ready?Dik |
peter94
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 123 |
|
|
RE: ocelova al.hlinikova?Diavolo je šedý průměr. Parabolu vol spíše s ocelovou základnou, než plastovou. To je samo o sobě důležitější, než materiál parabolické části.Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
|
|
RE: ocelova al.hlinikova?na výběru LNB vůbec nezáleží, pokud to chceš na Astru 23.5E a podobný družice. LNB Diavolo není nijak výjimečný příjmově ani dyzajnově, spíš bych tedy vybral něco neutrálnějšího. aby to nepoutalo pozornost a nevypadalo tak moc "čínsky" a barevněVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: ocelova al.hlinikova?LNB...........HD Ready :laughing: :laughing: :laughing:další takový. Mám dojem, že když to prodejce takto označí, tak to naopak znemená, že tyto LNB nemůže z nějakého důvodu prodat. |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
|
|
RE: ocelova al.hlinikova?Ešte sa neobjavili na trhu nejaké 3D Ready LNB? Hneď by som nejaký kúpil. :laughing: :))) |
marianm
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 154 |
|
|
RE: ocelova al.hlinikova?ja mam uz 10 rokov hlinikovu a parada, za tu dobu by ocelova uz bola hrdzava |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 715 |
|
|
peter94nedávno jsem koukal na konvertory DI-WAY, podle testů výrobce právě nejlepší výsledky dosahovaly s parabolama Famaval. Osobně jsem ho zatím neměl zde odkazhttp://www.zbozi.cz/items?q=di-way+konvertor&sId=dvQTQbVHwcmpJg2q5Agd&prevItemType=new&maxStockAvailability=-1&atDepotOnlyFlag=0&paymentType=&createTime=&credibility=&r=tab&itemType=new&order=cheap&oldShire=&shire=&minPrice=&maxPrice= zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
RE: ocelova al.hlinikova?DI-WAY používám a zatím bez problémů.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
kubafajn, to zní dobře, prosím Tě nemáš zkušenost konkrétně s tímto, chtěl bych dát 3ks do brejlí na 13,19,23, díkzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
RE: ocelova al.hlinikova?Ted jsem jel Plzeňskou a tam mají už pěkně rezavou parabolu tu od DIGI :)))Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
|
|
RE: ocelova al.hlinikova?Kup si parabolu s rozsahom prijmu anglicka astra az magio neobanujes alebo s motorom a hlinikovu. Ked satelit tak naporiadok |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 520 |
|
|
RE: ocelova al.hlinikova?mjamriska píše:ja mam uz 10 rokov hlinikovu a parada, za tu dobu by ocelova uz bola hrdzava:))) No vidíš, a ja mám od roku 1992 oceľovú smaltovanú parabolu 90cm , značka HEURU a ani náznak hrdze... :))) |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 377 |
|
|
RE: ocelova al.hlinikova?S těmi parabolamy,bude záležet více na lokalitě vašeho bydliště.S těmy konvertory to bude více méně stejné,zde záleží na štěstí,pokud nemůžete výbírat z více desítek. :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
RE: ocelova al.hlinikova?K otazke v nadpise - volil by som hlinikovu.- hlinikova nepodlieha korozii - je lahsia, lepsie sa s nou manipuluje ... Ale ak je nejakych 10 eur pre teba vyznamna polozka a nevadi ti, ze o par rokov ju budes smirglovat a natierat, pripadne menit, tak potom zelezna. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
|
|
ocelova al.hlinikova?Kupim tu hlinikovu a LNB Inverto Black Ultra ,ten vyzera byt to najlepsie ,len mi slo o to ze ho nemaju v tom internetovom obchode skadial chcem kupit vsetky veci,ale neva mozno ho budu mat aj v tom malom mestecku ,kde byvam a je tam jedna mini predajna sat.techniky.Inak zostavu si chcem kupit azbox premium HD,85 al parabolu,lnb inverto black ultra,skylink standart HD,motor sg 2100 a niaky ten HDD ,co poviete na takuto zostavu?Este mozno trosku rozmyslam aj nad Showboxe vitaminom namiesto azboxu ,ale neviem sa rozhodnut. |
peter94
|
|
RE: ocelova al.hlinikova?sestava je to dobrá, ale jestli budeš chtít lovit programy a podle toho motoru to tak vypadá, tak tu parbolu kup větší |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
ocelova al.hlinikova?Mne ide hlavne o intelsat ,tam vyskusat emu ,ale inak budem pozerat skylink s predplatnym multi a obcas aj HD a hlavne mkv,divx a avi filmy ,preto sa aj rozhodujem medzi tymito dvoma primacmi. |
peter94
|
|
RE: ocelova al.hlinikova?Takze ked to chces mat na motore tak jednoznacne hlinikova, kvoli vahe. Prijimac volis dobry, na LNB nezalezi, na tvoje poziadavky vyhovie akykolvek.U LNB skor ako elektricke parametre (no, to sumove cislo je aj tak ojeb) sa skor oplati sledovat mechanicke vlastnosti. Na priklad ja nemam dobru skusenost s LNB od Golden Interstar s tymi zltymi vrskami, skoro na kazdom casom praskol vrsok. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
|
|
RE: ocelova al.hlinikova?tak to jsi na omylu, ty GIčka se žlutými krytami dávám dva roky a dodnes jsou bez známky mechanického pošození |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: ocelova al.hlinikova?Pokud to není actuátor,jednoznačně hliník.Je lehký a přijmač při přetáčení s pozice na pozici nemá taký odběr.Dnešní přijmače jsou spíše poddimenzované a tímto vzniká v součesnoti moc problémů(u přepínačů je to to samé)Za málo peněz,je málo muziky. Rv |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
RE: ocelova al.hlinikova?Ja mam LNB od Golden Interstar od roku 2006 a este na nich nic neprasklo, ani mne, ani v STA, ani rodicom. |
RadoJ
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 78 |
|
|
LNB GILNB od Golden Interstar se žlutou krytkou mám taky a bez problémů, akorát se mi zdá že na té krytce ulpívá víc voda než na jiných LNB |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 401 |
|
|
LNB GITak já měl venku GI asi tak 7 let. Je pravdou, že funguje dodnes, ale krytka už není žlutá, ale bílá a plast té krytky je takový chlupatý a začíná se drolit.Nicméně je to dobrý konvertor. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
|
|
ocelova al.hlinikova?Este by ma zaujimalo ,ked si kupim bud az box ,alebo vitamin ,tak v nom pojde v pohode nova ICE karta ,alebo treba este aj dokupit org.modul?Su tie nove karty uz normalne v predaji? |
peter94
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|