Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Cam modul

Ahoj,mám Octagon 918HD a kartu Skylink a Cslink,sháním kvalitní bezproblémový cam modul do tohoto přijímače. Nechci Diabla(moc se hřeje),preferuji české programy a sport. Díky.

grower
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Cam modul

Záleží nač jej chceš,pokud na EMU tak snad jedině Diablo.Hřeje se to je pravda a není divu,když je to ďábel :)))

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

TO:tkan

Ahoj,emu mě nebere,stále shánět nějaké kódy. No a Ďáblík je dost drahej a nikdo neví jak bude fungovat v budoucnu. Ale dík.

grower

kolega mel v tomhle strojku diablo a jak rikal, moc to netopilo. jen tak pro upresneni

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Tak k čemu pak chceš Cam modul?Ke kartě CZ?

tkan

Cam modul

Aspoň nemusíš v zimě topit a ušetříš,né???diablo to zařídí!!! :8) R^
Jinak si kup cam modul cryptowoks nebo irdeto za pár šuntů v OLMI,nebo OMKU vyzkoušej a nemusíš se tady ptát.Jednu kartu do čtečky,druhou do modulu a jsi vysmátý. R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

TO:tkan

Ahoj,asi nečteš, karta Cslink a T+T,Octagon 918HD ma pouze jenom jednu čtečku,chci mít tyto karty vložené v satu a né je stále přehazovat.

grower

pokud nepatříš mezi satanisty, tak dobrý cryptoworks moduly vyrábí podle mě především technisat

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

grower

Nevím jak si to představuješ,ale nejlehčí je to co jsem napsal.
T+T do čtečky a do modulu irdeto dej skylink,
nebo skylink do čtečky a T+T do cryptowoks.
Je to jednoduchý jak facka a perfektně funkční.Tak si konečně vyber bud jeden nebo druhý modul.Je to za pár kč,Funguje je to perfekt a Ty máš stále nějaké problémy.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

grower

chlapi mají pravdu,
osobně to používám taky tak pro sky a cslink, koupil jsem si modul irdeto smith (červený za cca 780Kč,-) v mém oblíbeném e-shopu, zároveň jsem se s prodejcem dohodl, že pokud by dělal neplechu, vyměníme ho za jiný. V e-shopu máš i tak možnost bez udání důvodu zboží do 2 týdnů vrátit

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Galerie: gunter

TO:hery,hery

No problémo,nevím jak si na to přišel,že mám nějaké trápení(jsem spokojenej),chtěl jsem jenom poradit od lidí,kteří používají,nebo mají něco podobného. No,můj děda říkal,že když je někdo nervózní,tak si má máchat pytel ve studené vodě. :)))

grower

grower

Ten si vymáchej Ty tak ve studené vodě a vem to i s hlavou,protože já Ti radím co je funkční,nehřeje to,Octagon 918 HD jsem měl jeden z prvních v republice,vše mám odzkoušené a Ty místo abys jednal,vyzkoušel to a poděkoval za radu,tak si tady ještě foukáš:::: Příště až se budeš na něco ptát,tak Tě zrovna pošlu někam::: :fuming:

hery

TO:hery

Čus,asi jsi nepochopil,že to byla sranda. A nevím jak jsi přišel na to,že mám stále nějaký problém. Prostě jsem se zeptal. Sevas.

grower

RE:...

CAM Cryptoworks Eurocam cena 30,61 €

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

@hery

a který je cryptoworks a který je irdeto ? Moc tomu už nerozumím. A jaký je rozdíl mezi T+T a Skylink? Která karta přesně příjde do kterého modulu? Nějak v tom tápu. Dík za vysvětlení.
@grower - použij modul MASCOM Irdeto-Cryptoworks, vypni hláčky karty a v přijímači rovněž vypni hlášky pro čtečku. Pak to bude fungovat bez problémů.

RAFI007
Registrace: 1/2006

@grower

Promiň,myslel jsem,že když sis kupoval druhou kartu,myslel si na její zařazení do přijímače.Potom je to napsáno od kolegů správně.Pokud máš rozběh po orbitu,jdi do satana :))) R^

tkan

TO: tkan

Ahoj,mám fix na Astry.

grower

grower

Prosim tě,proč jsi kupoval Octagona,když máš fix parabolu.Tento přijmač nejlépe využiješ na E 26,5+ 7W.To znamená,při pohybu po orbitu.Bohužel,jeho jiných dobrých vlastností je čím dál méně,ale to je i u jinak více dražších přijmačů.Začíná převládat trend,přijmač na 2 roky,bohužel. :bomb: :fuming:

zzaner
Registrace: 9/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra