, sekce: Programy na orbitu |
|
Sportovní přenosy zdražují. ČT nebude na ně mítTo je pěkné nadělení. To začnou asi krachovat sportovní televize u nás. Nechápu ty co za ně chtěji nekřesťanské peníze za ty přenosy těm bych nakopal do zadní části těla.Je vidět, že některé prasata se chtějí pěkně nažrat PENĚZ. Ať táhnou k čertu. Doufám, že sportovní televize u nás nadále budou a budou dávat to co dávají teď a nezkolí je tato negativní zpráva. Jinak to můžem zabalit. Nenažraná prasata, které budou zdražovat sportovní přenosy je potřeba zrušit. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
|
|
Golf na CT4Dufam, ze vdaka drahsim pravam na sportove prenosy konecne prestane CT4 vysielat golfovu US PGA Tour ! Vdaka tomuto nezmyslu (US PGA vo verejnopravnej TV) na Slovensku nemame moznost pozerat US PGA Tour, lebo CT4 u nas nevysiela a ziadny iny sportovy kanal posobiaci na Slovensku tym padom uz US PGA nedava (ak nepocitam par turnajov na Sport1 a tyzdenne zostrihy na Eurosporte). :fuming: |
Hannibal
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 61 |
|
|
Hannibaltaky golf nemusím zdá se mi, že je ho až moczgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
Když na ČT žádnej sport nebudetak si toho ani nevšimnu. Zkorumpovanej fotbal a třeba golf nebo košíková mně neberou. |
Orion
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 337 |
|
|
to HannibalJákým pádom?! Co má golf na ČT4 společného se slovenským televizním trhem? |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
|
|
to gunterA mě se ho zdá málo. Od začátku roku byly na ČT cca 4 turnaje po čtyřech dnech - většinou pozdě večer aby přenosy "nepřekážely" žádným jiným sportům které vysílá. |
tnt
|
|
tntje to otázka vkusu a priorit mi se na golfu nejvíc líbí ta supr upravená krajina :))zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
@tntPretoze na Slovensku vysielaju aj stanice ako Sport1/Sport2 a Nova Sport (ktore ale vysielaju aj v Cesku), a tie sa velmi do US PGA golfu nehrnu, kedze v Ceskej republike ho vysiela CT4. Nova Sport vysiela vacsinou len Euro PGA Tour a najnovsie uzasne "atraktivnu" LPGA. ;PTym chcem povedat, ze Cesi maju nazivo US PGA Tour aspon na CT4, ale Slovaci nikde. |
Hannibal
|
|
to HannibalAle nikde není napsáno, že se by tyto stanice o golf měly zájem. Cena LPGA bude 10x nižší než cena PGA. Sport1 má tuším práva na US Open a loni se vysílalo jen na Sport2, které bylo (je?) mnohem méně dostupné. Podle mě je golf bohužel pro televize jen okrajový sport. |
tnt
|
|
@tntBohuzel okrajovy - ale iba v nasich krajoch. Staci sa pozriet na PAY-TV vsade naokolo (Sky UK/DE/IT, Digital +, Viasat, holandsky Sport 1) a je vidiet, ze vsetky vyznamne platene sportove kanaly prenasaju tak kompletnu Euro PGA Tour ako aj US PGA Tour, resp. v kazdej vyspelej krajine je minimalne jeden operator, ktory ich vysiela. Ked si chcem pozriet nejaky major turnaj (ako naposledy The Players Championships), musim hladat stream niekde na nete ... |
Hannibal
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|