Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Sportovní přenosy zdražují. ČT nebude na ně mít

To je pěkné nadělení. To začnou asi krachovat sportovní televize u nás. Nechápu ty co za ně chtěji nekřesťanské peníze za ty přenosy těm bych nakopal do zadní části těla.
Je vidět, že některé prasata se chtějí pěkně nažrat PENĚZ. Ať táhnou k čertu. Doufám, že sportovní televize u nás nadále budou a budou dávat to co dávají teď a nezkolí je tato negativní zpráva. Jinak to můžem zabalit. Nenažraná prasata, které budou zdražovat sportovní přenosy je potřeba zrušit.

viking
Registrace: 9/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

Golf na CT4

Dufam, ze vdaka drahsim pravam na sportove prenosy konecne prestane CT4 vysielat golfovu US PGA Tour ! Vdaka tomuto nezmyslu (US PGA vo verejnopravnej TV) na Slovensku nemame moznost pozerat US PGA Tour, lebo CT4 u nas nevysiela a ziadny iny sportovy kanal posobiaci na Slovensku tym padom uz US PGA nedava (ak nepocitam par turnajov na Sport1 a tyzdenne zostrihy na Eurosporte). :fuming:

Hannibal
Registrace: 4/2006

Hannibal

taky golf nemusím zdá se mi, že je ho až moc

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Když na ČT žádnej sport nebude

tak si toho ani nevšimnu. Zkorumpovanej fotbal a třeba golf nebo košíková mně neberou.

Orion
Registrace: 1/2006

to Hannibal

Jákým pádom?! Co má golf na ČT4 společného se slovenským televizním trhem?

tnt

to gunter

A mě se ho zdá málo. Od začátku roku byly na ČT cca 4 turnaje po čtyřech dnech - většinou pozdě večer aby přenosy "nepřekážely" žádným jiným sportům které vysílá.

tnt

tnt

je to otázka vkusu a priorit mi se na golfu nejvíc líbí ta supr upravená krajina :))

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

@tnt

Pretoze na Slovensku vysielaju aj stanice ako Sport1/Sport2 a Nova Sport (ktore ale vysielaju aj v Cesku), a tie sa velmi do US PGA golfu nehrnu, kedze v Ceskej republike ho vysiela CT4. Nova Sport vysiela vacsinou len Euro PGA Tour a najnovsie uzasne "atraktivnu" LPGA. ;P
Tym chcem povedat, ze Cesi maju nazivo US PGA Tour aspon na CT4, ale Slovaci nikde.

Hannibal

to Hannibal

Ale nikde není napsáno, že se by tyto stanice o golf měly zájem. Cena LPGA bude 10x nižší než cena PGA. Sport1 má tuším práva na US Open a loni se vysílalo jen na Sport2, které bylo (je?) mnohem méně dostupné. Podle mě je golf bohužel pro televize jen okrajový sport.

tnt

@tnt

Bohuzel okrajovy - ale iba v nasich krajoch. Staci sa pozriet na PAY-TV vsade naokolo (Sky UK/DE/IT, Digital +, Viasat, holandsky Sport 1) a je vidiet, ze vsetky vyznamne platene sportove kanaly prenasaju tak kompletnu Euro PGA Tour ako aj US PGA Tour, resp. v kazdej vyspelej krajine je minimalne jeden operator, ktory ich vysiela. Ked si chcem pozriet nejaky major turnaj (ako naposledy The Players Championships), musim hladat stream niekde na nete ...

Hannibal
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra