Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Saxon

Los Angeles - Ve věku 67 let zemřela legenda metalu Ronnie James Dio. Informovala o tom dnes agentura AP s odvoláním na prohlášení jeho manželky Wendy. Hardrockový démon před více než třiceti lety nahradil Ozzyho Osbourna v čele metalové kapely Black Sabbath, proslavil se také účinkováním se skupinou Rainbow a s vlastní kapelou Dio. Zemřel v neděli před osmou hodinou ranní.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Saxon

Fúúha miloval som túto hudbu a dodnes ju rád počúvam.

Spomienky mladosti zostávaju. R^ :8)

fsat
Registrace: 2/2006

škoda

taky jsem ho měl rád hlavně skladbu
rainbow in the dark

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

oneee

To je smutný, ale s tim těžko něco zmůžem. Takových zpráv bude čím dál více...

P.S. nedávno jsem četl Mladou Frontu a tam nějaký pisálek psal o skladbě We Are The World/USA for Africa/ rok 1985, že ji naspívaly tehdy známí američtí zpěváci, kteří jsou už dnes prý v zapomění...
Mimo jiné M.Jackson, Ray Charles, S.Wonder, D.Ross a podobně. Kdybych toho (nevhodné slovo)a někde potkal,tak bych mu pracky urazil, aby už nikdy nic tak hroznýho napsat nemohl.

Nyní jede v rádiích a TV nová verze té skladby, tentokrát pro Haiti. Je to zase patřičně americky dojemné, ale obsazení už takové asi nikdy nebude.
Ty černoši na konci tomu dali moderní šmrnc.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

máš pravdu. Staré dobré časy sa končia a s skupiny tiež. Zostanú už len spomienky a nejaké to video. Syn má 19 a počúva od pinkfloyd až po irom maiden. Dcera má 16 a radšej sa nevyjadrujem ,zdvihlo by mi to hladinu bôčiku.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

ja bych spis rekl, ze to byla legenda hard rocku, nevim co vsechno dneska hazej do metalu. Ja mam nejradsi holy driver, we rock a se sabathama heaven and hell. Je ho skoda.

docdoutnik
Registrace: 7/2007

Je to škoda, že takové osobnosti starého dobrého hard rocku odcházejí a nových je jak šafránu. Z těch současných mám nejradši skupinu Rage s vyjímečným kytaristou Viktorem Smolskim.

sirda
Registrace: 11/2006

Je vidět, že kluk má dobrou školu, já to mam od táty podobně. V době, kdy moji vrstevníci posluchali Hanku Zagorovou, Hložka s Kotvaldem a Michala Davida, já ujížděl na Antenne Bayern a Bayern3.
Prvního borce, kterýho jsem začal pořádně vnímat, byl Mike Oldfield, pak to byli koncerty pro Nelsona Mandelu a Queen v Budapešti atd.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

bola moja prva

LP heaven and hell, kupil som ju za 300Kčs asi v r.1980, mam ju doteraz, no stale je to dobra hudba...Black Sabath, neopakovatelne, famozne, dakujem Ronie James DIO - budes tu stale!

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Téma: Saxon (# 375)

Je to pre mna sok. Co je to 67r. Mam kopu jeho koncertou dvd,discografiu. Je to sila. R.J.DIO,je s nami.

sosi
Registrace: 2/2010

Začíná mi umírat moje krevní skupina...Ale Dio toho vydal tolik, že bude, ne, vlastně ŽIJE dál!!!

Hlavně klídek...

broncek
Registrace: 8/2006

čím dál víc budeme chodit na pohřby a pak jsme na řadě my

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra