, sekce: Příslušenství |
|
SaxonLos Angeles - Ve věku 67 let zemřela legenda metalu Ronnie James Dio. Informovala o tom dnes agentura AP s odvoláním na prohlášení jeho manželky Wendy. Hardrockový démon před více než třiceti lety nahradil Ozzyho Osbourna v čele metalové kapely Black Sabbath, proslavil se také účinkováním se skupinou Rainbow a s vlastní kapelou Dio. Zemřel v neděli před osmou hodinou ranní.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: SaxonFúúha miloval som túto hudbu a dodnes ju rád počúvam.Spomienky mladosti zostávaju. R^ :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 740 |
|
|
škodataky jsem ho měl rád hlavně skladburainbow in the dark zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
oneeeTo je smutný, ale s tim těžko něco zmůžem. Takových zpráv bude čím dál více...P.S. nedávno jsem četl Mladou Frontu a tam nějaký pisálek psal o skladbě We Are The World/USA for Africa/ rok 1985, že ji naspívaly tehdy známí američtí zpěváci, kteří jsou už dnes prý v zapomění... Mimo jiné M.Jackson, Ray Charles, S.Wonder, D.Ross a podobně. Kdybych toho (nevhodné slovo)a někde potkal,tak bych mu pracky urazil, aby už nikdy nic tak hroznýho napsat nemohl. Nyní jede v rádiích a TV nová verze té skladby, tentokrát pro Haiti. Je to zase patřičně americky dojemné, ale obsazení už takové asi nikdy nebude. Ty černoši na konci tomu dali moderní šmrnc. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Saxonmáš pravdu. Staré dobré časy sa končia a s skupiny tiež. Zostanú už len spomienky a nejaké to video. Syn má 19 a počúva od pinkfloyd až po irom maiden. Dcera má 16 a radšej sa nevyjadrujem ,zdvihlo by mi to hladinu bôčiku.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: Saxonja bych spis rekl, ze to byla legenda hard rocku, nevim co vsechno dneska hazej do metalu. Ja mam nejradsi holy driver, we rock a se sabathama heaven and hell. Je ho skoda. |
docdoutnik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 881 |
|
|
RE: SaxonJe to škoda, že takové osobnosti starého dobrého hard rocku odcházejí a nových je jak šafránu. Z těch současných mám nejradši skupinu Rage s vyjímečným kytaristou Viktorem Smolskim. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 954 |
|
|
RE: SaxonJe vidět, že kluk má dobrou školu, já to mam od táty podobně. V době, kdy moji vrstevníci posluchali Hanku Zagorovou, Hložka s Kotvaldem a Michala Davida, já ujížděl na Antenne Bayern a Bayern3.Prvního borce, kterýho jsem začal pořádně vnímat, byl Mike Oldfield, pak to byli koncerty pro Nelsona Mandelu a Queen v Budapešti atd. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
bola moja prvaLP heaven and hell, kupil som ju za 300Kčs asi v r.1980, mam ju doteraz, no stale je to dobra hudba...Black Sabath, neopakovatelne, famozne, dakujem Ronie James DIO - budes tu stale!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
|
|
Téma: Saxon (# 375)Je to pre mna sok. Co je to 67r. Mam kopu jeho koncertou dvd,discografiu. Je to sila. R.J.DIO,je s nami. |
sosi
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 230 |
|
|
RE: SaxonZačíná mi umírat moje krevní skupina...Ale Dio toho vydal tolik, že bude, ne, vlastně ŽIJE dál!!!Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
|
|
RE: Saxončím dál víc budeme chodit na pohřby a pak jsme na řadě my |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|