Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

DIGI TV tma

Zdravim vsechny, vcera neco po 19te hod se u mne na DIGI TV setmelo a tma je doposud. Mam jiz novou modrou kartu cca mesic, starou jsem hned po obdrzeni zaslal z5. Nova karta doted slapala bez chyby. Na infolince jsem to vcera resil ale bohuzel bezuspesne. Na 3ti pokus jsem se nechal donutit abych uvedl stroj do tzv: TOVARNIHO NASTAVENI. Znova jsem teda dle postupu naladil programy a vse je stejne. Teda skoro stejne, stale to pise NEJSTE OPRAVNENI SLEDOVAT TENTO KANAL ma navic mam programy uplne zprehazene. To byl i duvod proc jsem to nechtel delat. Dnes jsem byl kontaktovan z DIGI TV. Pry ucinili nejaky dalsi hokus pokus, a mam cekat do rana. Jsem rozhodnut, ze jim to vratim a udelam jim fajn reklamu. Jen se chci zeptat mate nekdo podobnou zkusenost???

neznalek0
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

A zkoušel jsi

vypnout přijímač ze zásuvky?

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

RE: DIGI TV tma

vytiahnuť zo zásuvky, vytiahnuť karty zasunúť kartu späť, poprípade prečistiť čip na karte, a nechať na sk digi je na markíze načítanie info na nejakú hodinu, ked nepomôže nech cez telefon na centrále digi ti dá reštart karty, ked nie tak im to dones na reklamáciu.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

jednemu chlapovi,sa stalo,ze staru k vratil,a nova mu nesla nebola sparovana,a ked volal do centra tak sa na neho vsetci vypr.dli tak siel sam do hl.centra a tam mali taky bordel ze nevedeli co skor,toto je nase d.igi slovenske,idu ta pokutovat ked im nevratis staru kartu a ked dostanes novu a platis si tak nejde...zlata n2

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Nezlob se

ale raději ti nebudu radit, to víš DIGI. Nerad bych dostal banána, mám toto forum rád!!!

bobbik
Registrace: 1/2006

:laughing: :laughing:

jopo166
Registrace: 1/2009

to tami: mate pod ciarou "Reči sa hovoria, chlieb sa je." a takto "pomahate". uz aj mne ste takto "pomohol" a pozeram ze je to priam symptomaticke. nieco ako first line support namiesto niekoho kto tomu rozumie

soso
Registrace: 2/2010

soso

aha, pardon pán odborník, prepáčte mi že som niečo pokazil, nabudúce sa polepším.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

soso

Nějak jsem si ještě nevšiml, že bys něco smysluplného napsal!

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Takze teda, kontakty na karte jsem samozrejme cistil, pristroj byl odpojen od el. site nekolikrat. Tyto kroky jsem ucinil jeste pred tim nez jsem volal na jejich slavnou infolinku v patek. Dnes rano to stale nejede a musim podotknout, ze po delsim case kdy je ten pristroj zapnuty a chce to clovek prepnout CT1 kde jsem to mel nechat stale pres treba na NOVU tak se to sekne.

P.S: Dnes mi maji zase volat, budu pozadovat prijezd technika, zprpvozneni prijimace, pripadne vymenu karty aby to vse fungovalo. Ale jeste v 21.tydnu spol. DIGI TV cz zaslu dopis ve kterem odstupuji od smlouvy

neznalek0
Registrace: 10/2009

špatný receiver

odešel ti receiver do věčných lovišť- běžná věc - ovšem modli se aby měli náhradní humax .

aenstria
Registrace: 4/2010

Společnost,která dodává karty spárované s přijmačem,by měla prompně při poruše zajistit nápravu,dle smlouvy.Pokud tak nečiní,tak tu smlouvu porušuje.UPC je na tom lépe,že zákazník může použit kartu ve svém přijmaci(pokud jej má),což je pro zákazníka výhodné,jen by toho zákazníka měla cenově zvýhodnit,pokud chce jen samostatnou kartu(čímž ji odpadá u zákaznka,starat se o přijmač,přetáčení,případně jiné poruchy). :lookaround: :)

zzaner
Registrace: 9/2006

neznalek0

nechci Vám brát iluze, ale technika se asi nedočkáte

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra