, sekce: Skylink |
|
Problém s kartou a kódovanými programy.Koupil jsem si CS link kartu a nový satelitní dvoutunerák COMAG PVR/2 100CI Satelit jsem nasměroval na 23,5 východně (astra) a vložil kartu. Úplně volné proramy ČT24, noe, public, óčko jdou bez problémů, ale jak zákl. nabídka kterou máme už předplacenou a měla by jít tak nejde (čt1,čt4,axn,eurosport,hbo... vše zaplaceno a nejde) a po zapnutí hlásí: Modul CI se inicializuje a i po 3 hodinách po přepnutí na jakýkoliv program hlásí "Kódováno". Karta je normálně registrovaná a také jsem jí nechal běžet na čt1 aby se aktivovala, ale i po 2 hodinách nic. Už doopravdy nevím co s tím, prosím o pomoc. Díky |
petan416
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 15 |
|
|
RE: Problém s kartou a kódovanými programy.este napis,co tam mas za modulČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
Re: modulje to cryptoworks modul irdeto cryptowoks acces ( http://www.videoplaneta.cz/d/cryptoworks-modul-irdeto-smit/ ) |
petan416
|
|
RE: Problém s kartou a kódovanými programy.Este taka uplna somarina, ale: Mas tam kartu danu spravnym smerom?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 649 |
|
|
kartajj, mám |
petan416
|
|
RE: Problém s kartou a kódovanými programy.ten Comag je údajně dost choulostivej na různý moduly a rozhodně né každej mu vyhovuje. v tom bude možná problém. chce to nahrát do toho resívru nejnovější existující firmware (najdeš např. na www.sat-ulc.eu) a když to nepomůže, tak zkusit jinej modulVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Problém s kartou a kódovanými programy.zkus taky o.t.a. update na astře (19E pochopitelně). občas se tam něco vysílá, ale né vždycky.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Problém s kartou a kódovanými programy.přesně, software nebo jiný modul ten Váš některým tipům tunerů "nechutná" tento:http://www.zbozi.cz/items?q=Cryptoworks+SCM%2FSmardTV&sId=oxkGzEtawSoTR3aUequc&prevItemType=new&maxStockAvailability=-1&atDepotOnlyFlag=0&paymentType=&createTime=&credibility=&r=tab&itemType=new&order=cheap&oldShire=&shire=&minPrice=&maxPrice= mě dosud nezklamal nebo si připlatit za origo technisata zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|