, sekce: DVB-S přijímače |
|
A je to v pr.... !!!!!Zdravím..koupil jsem 2 příjmače Bigsat bs-77cx s univerzální čtečkou conax,která ale nepodporuje cryptowork..Přehrál jsem fw ,karty gital žral,ale vyhazoval hlášku ..karta ok.. Zkoušel jsem přehrát různé fw,až jsem našel ten nejlepší. Jelo to dva dny bez problémů a najednou se ukázala hláška ..kodované.. Mám takový pocit,že odešla čtečka,protože i po přehrání originálního fw je to to samé. Ale zase by byla velká náhoda,že by čtečka odešla u obou přístrojů. Dovedli byste někdo poradit???..Jo,a karta je zaregistrováná. Ď. |
vasek211
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 35 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
|
|
RE: A je to v pr.... !!!!!skus plakať u predajcu a nabudúce kup radčej fúúúŕu hnoja4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28, 5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel
|
hujer23
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 688 |
|
|
RE: A je to v pr.... !!!!!teď už to taky vím. To byla akce,ke každému přístroji gitalka za kilo.. Nějakej blbec se najít musel,škoda že jsem to byl zrovna já :( |
vasek211
|
|
RE: A je to v pr.... !!!!!jooo lidi jak vidí jak nějakou VÝHODNOU AKCI... nebo ZDARMA tak jsou jak smyslu zbaveni..taky mají akci příští týden v Lidlu a Kauflandu a Tescu |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: A je to v pr.... !!!!!Na to jak jseš tady dlouho, fakt v p....., jinak upřímnou soustrast. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
|
|
@vasek211Nerozumím,Gitalka zdarna k přístroji na který musíš doma přehrát soft?To si někdo dělá srandu :-/ VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
|
|
RE: A je to v pr.... !!!!!Njn nechci slevu zadarmo... Ale nějak se ty neprodejné hnoje vyprodat musí...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 640 |
|
|
RE: A je to v pr.... !!!!!nikdy s ničím nebyl problém,dva dny jsem brouzdal po netu a pak zprovoznil každou mašinku. Toto jsem bral pro babičku a pro známou, a jak se zdá,tak to byl skok do tmy. |
vasek211
|
|
RE: A je to v pr.... !!!!!To víš akce je akce(lidi v akci berou i to co nepotřebují),vždycky se nějakej ňouma najde....Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
|
|
RE: A je to v pr.... !!!!!jasně,akce+karta za pusu.....aby se ty hnoje prodali |
vasek211
|
|
@vasek211Pokud to bylo při prodeji deklarováno jako funkční komplet tak jej reklamuj.Co karta,je vidět nebo chce podlepit pod čipem :-/ VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
|
|
RE: A je to v pr.... !!!!!R^ , super,ja som sa čudoval čo za blba mohlo dať peniaze takému BMG invest Horizont slovakia, ale podľa tohto vidím že ľudia sa ulakomia, len nech to je lacné. ;P3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 196 |
|
|
RE: A je to v pr.... !!!!!Můžu to zkusit reklamovat,ale nejprve jsem se chtěl zeptat tady,jestli se to někdy někomu nestalo..kartu jsem zkoušel podlepit a nic. |
vasek211
|
|
RE: A je to v pr.... !!!!!Jak už píšeš v dotaze,je nelogický odchod dvou nezávislých příjmačů ve stejném čase a pro mne je nelogigký prodej karty k příjmači,který je navržen na jiný systém kódování.P.S. Opravdu oba přístroje po podlepení tu kartu ani nedetekují? VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
|
|
RE: A je to v pr.... !!!!!za blbost se platí, vždycky to tak bývá a za šetření na špatném místě taktéž |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: A je to v pr.... !!!!!zkoušel jsem jen jeden,ten druhý nemám doma. Vyzkouším ho zítra a pokud to kartu(podlepenou) nenačte,tak už opravdu nevím. Ještě jsem si tak uvědomil,když se podívám do zprávy karty,tak to píše ..card unknown.. Takže to o kartě ví. |
vasek211
|
|
RE: A je to v pr.... !!!!!neví, protože jí nemůže zdetekovat pokud ti to napíše "card unknown" . Jinak zkus vícekrát vypnout a zapnout hlavní vypínač |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: A je to v pr.... !!!!!já se fakt poseru,třikrát zasebou jsem to vytáhl ze sítě a kartu načetl. To by mě vážně nenapadlo. Díky borci. |
vasek211
|
|
RE: A je to v pr.... !!!!!Slova klasika.."Tož si to užijte s tím pertinaxem......." |
Fero Ch
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 208 |
|
|
RE: A je to v pr.... !!!!!na brzkou shledanou,to byla poslední výstraha před popravou |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
|
|
RE: A je to v pr.... !!!!!mám takový pocit že by sis měl seřídit parabolu! tyhle přijímače píšou kódovaný signál když je ho málo!!!!! |
markriz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 268 |
|
|
RE: A je to v pr.... !!!!!Ja si skor myslim ked mu to slo a potom nie a po restartoch to znova nabehlo, ze mu len slabo prechadzaju zapisy. Ked mu to zase vypadne, tak to bude musiet nechat dlhsie zapnute, ci to nenabehne samo. Ked je UNI citacka kde zle prechadzaju zapisy, tak mu to moze trvat aj 3 dni kym nabehnu. Mal som jednu taku jartu od UPC (v module nabehla hned, v citacke aj po 3 dnoch - preto mu nik nezaruci ze to bude fungovat v UNI citacke spravne). Ale teraz mi dali starsiu kartu a tam uz chodia aj v UNI citacke okamzite. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
|
|
vasek211Nahrát zpět origo soft (pokud to jde) a reklamovat až do vrácení peněz. To snad jde, ne? |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
|
|
Tyto přijímačejsem prodával a montoval docela dlouho. Nebyly s nimi žádné velké potíže. V tomto případě je ale od prodejce naprosto neseriózní už to, že prodal přijímač bez funkčního FW. Také jsem měl pár zákazníků kteří si to koupili levně přes internet, a pak museli zaplatit za upgrade. Podle mého soudu ale není problém v "železe." Takže správný FW by to měl vyřešit. Napiš prosím jakou verzi FW tam máš.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 695 |
|
|
RE: A je to v pr.... !!!!!Není, těchto příjmačů jsem prodal asi stejné množství jako topfield 6000, a jsou ještě spolehlivější(+ mají EMU). Nahraj soft BS 67 CR 3329C CR SKY 1.2.87 a vše OK. |
zolik645
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 226 |
|
|
RE: A je to v pr.... !!!!!Tetě jsem tento přijímač zprovoznil na 23.5E karta CSlink (Gital) nic jsem nenahrával - žádný SW, čtečka jde OK a EMU už z výroby (šli programy 23.5E Digital Free). Nijak víc jsem to nezkoumal, jediné mínus: když se znovu proskenovali programy tak se zpřeházeli. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|