Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Nahrávání na USB ve Fergusson Ariva 200

Nazdar zkušenější, v pátek jsem zakoupil tento přístroj :https://www.parabola.cz/clanky/3862/ferguson-ariva-200-100-hd-pvr-ready-hdtv-satelitni-prijimace/ a nějako nemůžu načasovat nahrávání na USB. Time Schift nepoužívám a normálně nastavím Nahrávání,naformátuji USB, zadám cas zapnutí a přibližnou dobu nahrávání a zvolím program. A vono nic. Pokud zmáčknu tlačítko REC..tak nahrávání probíhá bez problémů. Tož asi něco dělám špatně. Buď to neumím uložit anebo ještě něco bych měl zmáčknout..Ale v návodu nic složitého neni..Jestli to někdo umíte..nakopněte mně..dík :)))

bortak
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nahrávání na USB ve Fergusson Ariva 200

Este si skontroluj datum a ked to vsetko navolis dole je tlacitko "ulozit". Aky firmware pouzivas?

PEPE8989
Registrace: 12/2007

a nezapomeň ten stb vypnout po nastavení toho nahrávání ;)

netace
Registrace: 12/2008

re PEPE

pepe dík za reakciu..teraz budujem kapitalizmus, takže neviem..akorát si nevzpomínam na tlačítko uložiť..po práci to preverím a napíšem..akorát premýšlam, či se ešte nemá zmačknúť REC..a potom uložiť..ale asi to je zbytočné, pretože tam voliš v menu buď Nahrávat alebo Prezerať..či tak nějako..

bortak

re Netace

..já potřebuji pořádnej kopanec ..jaké STB?

bortak

STB (Set Top Box) - iný názov pre satelitný prijímač,v vojom prípade Ferguson Ariva 200.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

bortak

no STB je satelit :laughing:

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi
Registrace: 9/2009

re: všichni

děkuji..vše prověřím a popíšu výsledek..ale až odpoledne..

bortak

nahrávání

koupil jsem pred mesicem ten samý ARIVA 200 - ovšem nahrávání se starým firmwarem nebeží z režimu stand by - aby vše chodilo bez problémů musíš přehrát firmware - nejlépe to jde přes USB - firmware najdeš na stránkách fergusona - potom běží vše jak má.

aenstria
Registrace: 4/2010

Přesně tak jak to popisuješ mi to dělal předposlední FW 1.05B5 Patch. Pokud ho tam máš tak si tam dej poslední FW 1.06B2 a budeš mět po problému. Jinak to děláš správně.

F123
Registrace: 11/2007

Ještě dodatek. STB není potřeba po nastavení vypínat.Jaký máš FW zjistíš: Menu,Nástroje, informace. maincode. Také můžeš zvolit, zdali má STB po ukončení nahrávání vypnout nebo zůstat zapnutý takto: Menu, Nahrát, Konfigurace DVR, přejít do Při naplánovaném na zvolit šipkami vlevo vpravo zůstat zapnutý nebo vypnout. Ukončiš Exitem. Pro započetí naplánováného nahrávání je jedno zdali je STB zapnut nebo je v pohotovostním režimu.

F123

to všem:

..moc děkuji za tuto věc..to by mně asi nenapadlo..pokud bych měl problém s firmwearem..dám vědět :)))

bortak

to F123:

..moc dík..s menšíma problémama jsem se prokousal až do polských stránek..stáhl zazipovaný softwear..odpoledne zkusím přehrát..

bortak

Jelikož na Arivu vychází nový FW velice často je nejlépe ho stahovat zde: http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=129&t=22087 Ale než si dáš novější FW tak si přečti co o něm píší zkušenější, protože v minulosti měly některé FW různé chyby. Nejvíce se dovíš o ARIVě zde: http://www.ab-forum.info/viewforum.php?f=128. Jelikož předpokládám, že je to tvůj první HD satelit, stáhni si zde ochutnávky HD programů http://www.skylink.cz/web/structure/26.html , dole klikni na modré Jak objednat? (pokud máš kartu SKYLINK) . HBO HD je na celý měsíc, HD PLUS na 10 dní, jenom za cenu SMS 7 Kč. Ale musel bys to udělat ještě dnes, protože je poslední den.

F123

to F123

..seš moc hodnej..právě mi prý přivezli tv FullHd a je toho teď na mně trochu moc..přesto se budu snažit naplnit Tvé příkazy ke zdaru věci..ještě jednou dík :)))

bortak

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra