, sekce: Technika |
|
Nahrávání na USB ve Fergusson Ariva 200Nazdar zkušenější, v pátek jsem zakoupil tento přístroj :https://www.parabola.cz/clanky/3862/ferguson-ariva-200-100-hd-pvr-ready-hdtv-satelitni-prijimace/ a nějako nemůžu načasovat nahrávání na USB. Time Schift nepoužívám a normálně nastavím Nahrávání,naformátuji USB, zadám cas zapnutí a přibližnou dobu nahrávání a zvolím program. A vono nic. Pokud zmáčknu tlačítko REC..tak nahrávání probíhá bez problémů. Tož asi něco dělám špatně. Buď to neumím uložit anebo ještě něco bych měl zmáčknout..Ale v návodu nic složitého neni..Jestli to někdo umíte..nakopněte mně..dík :))) |
bortak
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 149 |
|
|
RE: Nahrávání na USB ve Fergusson Ariva 200Este si skontroluj datum a ked to vsetko navolis dole je tlacitko "ulozit". Aky firmware pouzivas? |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
|
|
RE: Nahrávání na USB ve Fergusson Ariva 200a nezapomeň ten stb vypnout po nastavení toho nahrávání ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
re PEPEpepe dík za reakciu..teraz budujem kapitalizmus, takže neviem..akorát si nevzpomínam na tlačítko uložiť..po práci to preverím a napíšem..akorát premýšlam, či se ešte nemá zmačknúť REC..a potom uložiť..ale asi to je zbytočné, pretože tam voliš v menu buď Nahrávat alebo Prezerať..či tak nějako.. |
bortak
|
|
re Netace..já potřebuji pořádnej kopanec ..jaké STB? |
bortak
|
|
RE: Nahrávání na USB ve Fergusson Ariva 200STB (Set Top Box) - iný názov pre satelitný prijímač,v vojom prípade Ferguson Ariva 200.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
|
|
bortakno STB je satelit :laughing:Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
|
|
re: všichniděkuji..vše prověřím a popíšu výsledek..ale až odpoledne.. |
bortak
|
|
nahráváníkoupil jsem pred mesicem ten samý ARIVA 200 - ovšem nahrávání se starým firmwarem nebeží z režimu stand by - aby vše chodilo bez problémů musíš přehrát firmware - nejlépe to jde přes USB - firmware najdeš na stránkách fergusona - potom běží vše jak má. |
aenstria
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 91 |
|
|
RE: Nahrávání na USB ve Fergusson Ariva 200Přesně tak jak to popisuješ mi to dělal předposlední FW 1.05B5 Patch. Pokud ho tam máš tak si tam dej poslední FW 1.06B2 a budeš mět po problému. Jinak to děláš správně. |
F123
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 221 |
|
|
RE: Nahrávání na USB ve Fergusson Ariva 200Ještě dodatek. STB není potřeba po nastavení vypínat.Jaký máš FW zjistíš: Menu,Nástroje, informace. maincode. Také můžeš zvolit, zdali má STB po ukončení nahrávání vypnout nebo zůstat zapnutý takto: Menu, Nahrát, Konfigurace DVR, přejít do Při naplánovaném na zvolit šipkami vlevo vpravo zůstat zapnutý nebo vypnout. Ukončiš Exitem. Pro započetí naplánováného nahrávání je jedno zdali je STB zapnut nebo je v pohotovostním režimu. |
F123
|
|
to všem:..moc děkuji za tuto věc..to by mně asi nenapadlo..pokud bych měl problém s firmwearem..dám vědět :))) |
bortak
|
|
to F123:..moc dík..s menšíma problémama jsem se prokousal až do polských stránek..stáhl zazipovaný softwear..odpoledne zkusím přehrát.. |
bortak
|
|
RE: Nahrávání na USB ve Fergusson Ariva 200Jelikož na Arivu vychází nový FW velice často je nejlépe ho stahovat zde: http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=129&t=22087 Ale než si dáš novější FW tak si přečti co o něm píší zkušenější, protože v minulosti měly některé FW různé chyby. Nejvíce se dovíš o ARIVě zde: http://www.ab-forum.info/viewforum.php?f=128. Jelikož předpokládám, že je to tvůj první HD satelit, stáhni si zde ochutnávky HD programů http://www.skylink.cz/web/structure/26.html , dole klikni na modré Jak objednat? (pokud máš kartu SKYLINK) . HBO HD je na celý měsíc, HD PLUS na 10 dní, jenom za cenu SMS 7 Kč. Ale musel bys to udělat ještě dnes, protože je poslední den. |
F123
|
|
to F123..seš moc hodnej..právě mi prý přivezli tv FullHd a je toho teď na mně trochu moc..přesto se budu snažit naplnit Tvé příkazy ke zdaru věci..ještě jednou dík :))) |
bortak
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|