, sekce: Skylink |
|
cslink kartaKupil som si kartu cslink, chcel som ju zaregistrovat/cez net/ , ale stale mi vypisuje ze je neplatne cislo karty, vyplnam ho spravne. Neviete cim to moze byt? |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
|
|
RE: cslink kartas nejvetsi pravdepodobnosti cislo karty spravne nezadavas nebo nejsi na tech spravnych strankach (pro cslink - cslink, pro skylink - skylink), jinak by to melo preci fungovat :-/ |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
|
|
cslink kartanapiš první pět čísel karty....mě se taky stává že chci zaregistrovat CSLink kartu na stránkách Skylinku a naopak. :) |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
|
|
RE: cslink kartahttps://karty.cslink.cz/cms_eshop/CARD_FindCard.do?operation=new_customer |
mbfin
|
|
RE: cslink karta042956... zatial mi idu vsetky kanaly |
mbfin
|
|
RE: cslink kartaAno to je CSlink, tak to nejspíše píšeš špatně číslo (musíš celé) nebo má cslink nějakou poruchu na registraci a nebo už je reglá :)zde ověříš jestli již není reglá https://karty.cslink.cz/cms_eshop/CARD_FindCard.do |
bryketa
|
|
RE: cslink kartaTo som skusil, pise ze nie je registrovana, a ked zadavam u registracie tak cislo je neplatne, skusim zajtra.. Dokedy pojdu vsetky kanaly pred registraciou? |
mbfin
|
|
RE: cslink kartamyslím že 15 dní u CSlinku a 20 u Skylinku |
bryketa
|
|
RE: cslink kartatakze este nemusim registrovat... |
mbfin
|
|
RE: cslink kartacslink se registruje až za 14 dnů od aktivace karty, pokud se vyskytne problém volej infolinku a netrap se s tím, bude to o.k.maj docela snahu (má zkušenost)zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
RE: cslink kartacaute,som v GB a mam skylink 100cm parabolu slovenske mi idu celkom v poho ale ceske na 12.525 mi nejdu ale teraz ked bude astra 3B ci to bude lepsie uz... |
max24
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 89 |
|
|
max24Astra 3A,na ktorej su vysielane tie programy bude sluzit aj nadalej,takze odpoved znie - nie, s CT-ckami sa nic nezmeniČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|