, sekce: Zkušenosti |
|
vhodná parabola pro skupinový příjem - větší důmDobrý den,chtěl jsem se zeptat těch co mají zkušenosti s většími montážemi jakou byste doporučili parabolu pro skupinový příjem (Astra 19+23)? Postačí např Fuba 85tka 1ks a "našilhat" nebo raději 2ks samostatných parabol. Rozvod bude proveden prostřednictvím multiswitchů a podle situace (přidají-li se další vchody může jít i o 80 účastníků) zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
|
|
bryketaTak jsem ztáhnul to Sapro a ten je v pohodě, díky.Předtim jsem měl nějakej divnej ze satdigitalne.cz a ten mi dělal pakárnu. Díky za pomoc. To neuspávání HDD mě ale štve, to je pro mě neakceptovatelný. Jinak se to za ty peníze zdá velmi slušný, proti Vitaminovi nebe a dudy. A ještě za půlku.. :8) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
SaxonJen malinké upozornění:Před instalací u zákazníka si vždy prověř čtečku...docela častý problém že nejede, já se tak spálil několikrát (bilance u mě je že s 30ks nešlo 7 čteček). Jinak je to docela slušný stroj, když neberu ty čtečky tak žádná reklamace (ťuk ťuk), ještě potvora neumí nahrávat a zároveň sledovat jiný program ze stejného TP (snad s novým softem) |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
|
|
RE: vhodná parabola pro skupinový příjem - vět...Tohle se mi zdá jde, nyní jsem nahrával CT24 a normálně se dalo přepnout na Noe. Jde sice jen o FTA, ale šlo to.On Air!
|
Saxon
|
|
Saxonjj u FTA ano ale u kódovaných bohužel |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
|
|
RE: vhodná parabola pro skupinový příjem - vět...Stejně to asi pošlu zpátky, tohle neni nic pro mě.7 vadných ze 30 kusů, to bych ani neusnul... Ahoj. On Air!
|
Saxon
|
|
re :saxonNo skoro jsi mě překvapil.Já mám Arivu také jen na vyžádání,sic funguje velice dobře.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 808 |
|
|
lubbikpochopil jsi to správně :) bohužel spousta firem dělá fušerskou práci a pak to tak dopadá :lookaround: |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|