, sekce: Technika |
|
Servis TechnisatAhojte, hledam servis na technisat DigiSIM. Znamej ho ma v nakladaku, takze oprava by byla nutna, protoze na 12V toho moc na trhu neni. Tenhle je 3mesice po zaruce. Poskozeni prepetim to neni, vypada to na prirozenou smrt. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
RE: Servis Technisatzkusil bych omko je to největší distributor této značky a měl by mít i servisní zázemízgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
RE: Servis TechnisatHm, to vim, ale moje zkusenosti jsou trosku spatne z jejich servisem a navic bych to potreboval driv jak za 1-2 mesice (odjizdi po pristim tydnu v utery) |
J a
|
|
Tak kontaktuj Zorbasehttps://www.parabola.cz/prodejci/servis_humax/SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 636 |
|
|
@jaSpis bych koupil menic 12/220V a dal vale temhle sracum definitvne. Ve ctvrtek se jedu podivat na Promax HD+, tak ti pak budu vypravet.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Servis TechnisatNo, je me to jasne. Zorbas tyhle srace nema moc rad, menic neni moc hospodarne zarizeni. Kapacita neni neomezena, ne vzdy je moznost nabijeni a casto stoji 2-4 dny v zahranici, pak energie rychle ubyva.Zorbase skusim hned v pondeli, o vikendu ho nebudu otravovat, ale nemyslim si ze pochodim. Na SMD nemam vybaveni a bez dokumentace si na to netroufnu vubec. Uvnitr je DC*DC menic, mozna neco okolo. Nameril jsem tam jen 12 a 3,3V, na jedne vetvi je neco kolem 2,3V ale jak rikam, bez schematka zdroje a vetsich zkusenosti s SMD si sam netroufam. Ono pak nasledne kdyz by mel nekdo opravovat neco, do seho nekdo stoural je taky za trest. |
J a
|
|
RE: Servis TechnisatPrijimacu na 12V je stale dost, velmi pekny je novy Schwaiger: http://www.omko.cz/?schwaiger-dsr-596-hdci&kod=SRSDSR596HDCI nebo http://www.omko.cz/?schwaiger-dsr-496-hdci&kod=SRSDSR496HDCIServis ... pozarucni servis muze resit kdokoliv, ale je treba si uvedomit, ze nejvetsi zkusenosti maji v autorizovanem servisu, delka opravy trva podle slozitosti a podle poctu reklamaci, to je tak vsude ... Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
|
|
RE: Servis Technisatpri oprave si pomahaj dattashetom pochybujem že zoženieš schemu aj ked autorizovane servisi nejake schemy maju |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 806 |
|
|
RE: Servis TechnisatProblem je v tom, že servisovat Technisaty nikdo nechce. Pokud Zorbas neopravi, pujdem do toho měniče. Zavolám mu zítra a uvidíme. |
J a
|
|
@007A vy to primo spravujete nebo to pujde do Klimovic ? |
J a
|
|
RE: Servis TechnisatAutorizovany servis pro CR je pro vyrobky Technisat firma OMKO. Samozrejme, ze se tam provadi opravy, jsou tam na tom velmi dobre technicky, materialne i personalne vybaveni.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
|
|
RE: Servis TechnisatRe: ale je treba si uvedomit, ze nejvetsi zkusenosti maji v autorizovanem servisu,...O tom bych mohl dlouze povyprávět. S autorizovanými servisy to je někdy o ničem. Kdejaký amatér na tom bývá občas lépe. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
RE: Servis TechnisatJo, mam zkusenost z jednoho značkovýho servisu, který mě vyměnil polovinu elektroniky (naštěstí v záruce) a pořád byly problémy. Až jsem se o tom zmínil chlapíkovi, který má malý autoservis (dělal jsem mu zabezpečovačku), tak říkal že se s tím setkal, že mám auto dovézt a do druhého dne to bude mít hotové. Stálo mě to 360Kč a od té doby klid. Někdy mám pocit, že ti moderní servismani opraví jen to, co jim ukáže diagnostika a jinak jsou nahraní. Chybí takový ten řemeslný fortel. Ale taková je asi dnešní doba - vyměnovat, ne opravovat. |
J a
|
|
ServisCokoli, k čemu se dá sehnat schema a součástky mi opraví známej opravář TV. Nebere jen ty nejnovější "shity", které vzhledem k pořizovací ceně nemá ani cenu opravovat R^ Pochybuji, že by autorizovaný servis opravil třeba Opticum za 999,-Kč/ks s DPH, když pořizovací cena bude max. 400,-Kč ;P |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|