Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Problém s ofiko digi

Zdarec páni, mal som vyreklamované ofiko digi z Hyundai na 2 x TV za Humax, 2 x samostatný príjmač Humax digi IV a mám problém s programami Discovery world a discovery science, nejde mi na nich totižto čeština, zvukovú stopu mám nastavenú o.k. s ostatným problém neni.Najskôr som si myslel že to časom nabehne ale nič, nemáte s týmto niekto nejakú skúsenosť? dík.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problém s ofiko digi

brecis dobre ale na spatnem hrobe......

paran
Registrace: 1/2006

Tami

...skús továrenské a znova naskenuj ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko
Registrace: 1/2007

Udělal jsi velkou chybu Humax +IV Digi je křáp, měl sis nechat starý přijímač. Právě kvůli této závadě jsem jim vypověděl smlouvu, po měsíci dopisování a čekání na technika, vůbec neměli zájem nic řešit. Jinak Tě ujišťuju, že žádné eskapády typu tovární nastavení, přehazování L a R reproduktorů nepomáhají. S největší pravděpodobností jde o záležitost fw. Měl jsem zájem se s nimi domluvit na poslání, že si ho jako přehraju-ne! prý by šlo o neoprávněný zásah do jejich zařízení ať čekám technika...tak jsem měsíc počklal a zbytek je popsán nahoře.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

No já bych skusil přeskenovat dané Tp (Transponder )Intelsat 10-02 (1.0W) - 12723.00 H ještě jednou a pak bych to skusil...

Oni DIGI TV totiž přidali ty české audio stopy a tam je pes zakopanej skus mou radu a uvidíš... ;)

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell
Registrace: 6/2010

Poradím ti jednu věc: Odejdi od Digi a nebudeš mít takové problémy - ten křáp co mají spárovaný s kartou je pěknej vergl.

viking
Registrace: 9/2005

nechcu Ti brát iluze, ale to mazaní a skenování TP alespoň u mě někdy počátkem března bylo marné, oni prostě nemají zájem nic řešit, hlavně, že platíš

gunter

Nepropadej panice.Máme tady velkého odborníka na di.gi - Standa 111.Stando poradíš,nebo umíš pouze rýpat do SkyLinku ?? :8)

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

ano bohužel na HUMAXU IV nejdou tyto dvě stanice naladit je to chyba DIGI TV kterou neřeší na ostatních HUMAXECH to funguje. Jediná rada je domluvit se přímo s technikem ne s blb... na centrále. Na foru digi tv je jmenovitý seznam obnovený k 1.1.2010 i adresa a telefonem přímo techniků jsou to zaměstnanci DIGI TV vlasně jiný už ani nejsou ostatní Digi tv vyhodila ( http://www.digiinfo.cz/forum/viewtopic.php?t=4810 ) . Tyto zaměstnanci DIGI TV mají přístroje jak na jednu TV tak i na na Partner box a jezdí po opravách. .Ještě plno jiných techniků najatých dříve ,kteří to dělali si jen na ně hrají a slibují nesplnitelný a přitom ani neví , že Digi tv snimi nespolupracuje . Nemyslím lidi kteří toho sami nechali ti to řeknou narovinu.

standa111
Registrace: 11/2009

pro Antoš
nejsem žádný odborník na DIGI TV , Skylink jen vidím věci realně . Nevysedávám jako vy u televize každý den radši mám jiný zájmy koníčky chatu , zajdu na pivo atd. Kritika na Skylink je ode mne jak to vidím já a je to můj názor . Jak jsem napsal je plno filmů na Skylinku a jsou to mazanice hlavně MGM , Kino CS, sport 5 atd. ikdyž ted se trochu opravil obraz . Neznamená , když máš Skylink že je vše OK . Na HD programi má každý jiný názor , ale byl tu graf kolik lidí to má zaplacený a využívá HD a bylo to pokud se nepletu asi jen 5 % .A co se týče DIGI tv já rád se podívám na eurosport 2 třeba na přímí přenos z rallye IRC nebo nějaký dokument z přírody atd i když je kvalita o trochu horší než nějaký fodbal nebo film ve špičkový kvalitě. .Vše je věc jen názoru a co komu se líbí. Já mám jak Skylink , tak digi tv - placený , DVB-T mohu posuzovat.

standa111

Tady si kup nový..

http://elektronika.avizo.cz/satelitni-prijimac-3558569.html

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Stačí jen spárovat :))

Tomik535

Tomik535

Je to ale bohužel ten samý křáp +IV asi už víš proč je ks/200Kč

gunter

@standa111
Tvoje "realisticke" srovnavani Digi TV a Skylinku je opravdu usmevne,je videt ze jsi opravdu v obraze, ale bohuzel pro tebe v hodne spatnem ty "fodbale"....

paran

to už je MS ? MĚSÍC NIC KLOUDNÉHO V TELEVIZI ZASE NEBUDE .

standa111

:laughing: fodbal, to je lepší než fčela!

Tomik535

jj fčela je taky dobrá stejně jako mrkef....

paran

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra