![]() |
|
zřízení skylinkProsím o radu,mam legalně digi,chci přejit na skylink,koupit kartu a zaregistrovat se na region slovensko z duvodu ze na registru v česku jsou programy SK v testu a dle mne je muzou kdykoli zrusit(prosim o tom nediskutujme)česke programy budu prijimat z digitalniho vysilani,prosim jakou kartu mam koupit a kde nejlepe...dekuji za radu,jsem amater,prosim bez hloupych reci... |
amrox
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 155 |
![]() |
|
RE: zřízení skylinkNapište mi na 1.karlos@seznam.cz nechci tu dělat reklamu svému prověřenému zdrojizgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
gunter...ale no zasa ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: zřízení skylinkKdyž chceš přejít na Skylink, jak píšeš, tak snad kartu Skylink. S kartou CSlink by to asi nešlo. Nebo...? |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
RE: zřízení skylinkŽe by Jaivan?Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
pro MIGRjasne..diky za napovedu..ale ja myslel jak sleduji ze se karty prodavaji v urcitem kodovani..cryptoworks..irdego..no,jestli jsi profik tak alespon diky za odpoved v tvych inteligenčnich schopnostech..pravda... |
amrox
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 155 |
![]() |
|
2 amroxUplnej amater nejsi kdyz vis, ze existuji ruzne druhy karet :) To je dobre pac aspon budes mit predstavu jaky pristroj vybrat.Osobne bych sel do stareho Cryptoworks z duvodu vetsi kompatibility s pristrojina trhu. Ne vsichni maji certifikaci na irdeto. Pokud se nechces s tim moc hrat kup si nejaky set, ktery obsahuje Skylink standart HD. Aktivace pro dany region se provadi az pri registraci karty(nejlepe to delej pres web). Pokud nemas HD tv stejne kup HD kartu nikdy nevis co bude za tyden. kdyby neco pis na obchod@sat-a-dvbt.eu , btw zadny obchod nemam, nenech se zmast mailem |
krompac
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: zřízení skylinkKup doma v Cesku CSlink kartu + Skylink kartu. Prvu zaregistruj na region Slovensko a druhu na reg. Cesko. Budes mat siroky vyber kanalov. Ponuka zakladnych kanalov je u oboch providerov rovnaka. |
ahe56
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
![]() |