Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

ICE karta Skylink - výhody/nevýhody

Může mi někdo napsat jakou má výhodu karta ICE? Pochopil jsem, že je to jakýsi hybrid, co má jet i v Cryptu i v Irdetu. Snad by se měly "přenést" i přes rok 2012, kdy pravděpodobně klekne Crypto?? A hlavně - zachovává si karta ICE výhodu staré karty co se týká zákazu zápisů :-), nebo už to nefunguje?

gaston
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ICE karta Skylink - výhody/nevýhody

Tak si tipnu že až nastane příhodná doba,tak se ICE karta přestane tvářit jako vlídný CryptoWorks a přebarví se na čistokrevné Irdeto ;)

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

martin5

Teoreticky v autorizovaném modulu Irdeto asi ano. V zamknuté UNI čtečce by asi moc mutovat neměla, nebo jo? :lookaround:

gaston

@gaston

Jsem skeptik,prostě mám zato že její obsah jednoho krásného dne provider přepíše na pouké Irdeto a origo čtečka CryptoWorks si už ani neškrtne (můj názor).

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

Já se domníval, že fungují oba systémy (CW+Irdeto) na CS programech současně a až později dojde k vypnutí CW.(po úplné výměně CW karet). Také jsem někde četl, že scharing nebudebude u karet Irdeto možný!

migr
Registrace: 7/2007

Cryptoworks karta bude fungovat tzv. doživotně. Skylink od roku 2012 nebo 2014 ukončí její podporu. To bude pro majitele karty znamenat, že od této doby skylink nezaručuje její funkci, nezaručuje její kompatibilitu s moduly a čtečkami. Žádná výměna karet nebude.
Tato informace pochází od zástupce Skylinku, který nám ji podal na srazu ve Starých Splavech. Účastníci srazu rovněž od Skylinku obdrželi novou ICE kartu pro ověření její funkčnosti v nejrůznějších stávajících zařízeních.

Hujer
Registrace: 4/2004

@Hujer

Takže tím chce Skylink naznačit že karty zakoupené v roce 2003, 2005 s CryptoWorks ID 0D03, 0D07.Po roce 2014 přestanou správně dekodovat (vyší chybovost) a tím pádem je můžeme zahodit?
A zasponzorovat opět novou? :bomb:

Old Master
Registrace: 1/2005

Asi to tak bohužel bude. Nikdo nic zatím neřekl na plnou hubu a podle slutečnosti. Asi je to také tím, že ani oni sami neví, jak to celé budou do budoucna praktikovat. pro obchodníky je ale zatím ICE karta o 100,-dražší, zatím beru tu starou klasiku Skylink.

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007

re:

Abychom se na příští sraz vůbec vešli,dodávám,že se jedná o standart CZ testovací,neprodejnou kartu(je to na ní jasně napsáno) .Každé sériové číslo bylo hned na místě evidováno na konkrétní osobu.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Tak to má p. Glisník smůlu,

jestli si myslí, že u nás doma budeme znovu kupovat jeho kartičku a CSlink jakbysmet. Už nyní kvalita základní nabídky jaksi pokulhává za DVB-T, výjimkou jsou jen programy ČT. NovaSport nemá práva na PL, které hodlá nahradit ruskou ligou, HBO stačí objednat 1x za 4 měsíce, dokumentární pořady se opakují pořád dokola. A tohle bych pak měl platit X krát měsíčně, když mám vícero televizí. Tak na to můžou naši DVB-S provideři zapomenout.

polulin

polulin

tý čosú zvyklí na satelit tak si to kúpia R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

kouknu se ještě schválně na obchodní podmínky u "neomezené" karty Skylinku. Mám ale za to, že pokud ji provozovatel prodal jako neomezený příjem cz nebo sk programů, měl by to garantovat. Výměna karet má pak být na jeho úkor.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

@gunter

...ať to nemusíš složitě hledat.
;)
5.4. Distributor je oprávněn vyúčtovat uživateli NEZBYTNĚ NUTNÉ NÁKLADY v případě, kdy byl distributor nucen pro
zajištění příjmu televizních programů prostřednictvím satelitu provést technická opatření, která vyžadují výměnu
karty (v důsledku prolomení kódu, skončení životnosti systému podmíněného přístupu apod.) a uživatel je povinen
takovéto náklady uhradit. V těchto případech se distributor zavazuje doručit novou kartu na adresu uživatele
sdělenou distributorovi při registraci.

martin5

SkyLink karty nevymeni CsLink ano. Este sa do toho vlozi Ceska televize ale v tej dobe uz bude DVB-T vsade takze CT vam odporuci zakupenie setopboxu. Platiaci zakaznici si zakupia nove karty s novym satelitom s troj az stvor mesacnou dobou gratis Multi. Je mozne ze sa bude rusit registracia ako to ma upc.

tophunter
Registrace: 4/2010

To už tu bylo...

Jasná věc, jak to s CW kartama dopadne. Přesně jako už asi dvakrát. Nejdřív velkohubé prohlášení o "kartě navěky, na neomezenou dobu, atp.", a potom přechod na karty nové s tím, že "staré karty teda vyměníme, ale za manipulační polatek 600,- Kč" (kdo má kartu už hezkých pár let, jistě ví o čem píšu), a s ICE to dotáhli k dokonalosti, aneb: "podporu starých karet ukončíme, ale už je ani vyměňovat nebudeme, čili kdo chce, koupí si za plnou taxu zas nové..."

To je jak s těmi všivými mobilními operátory. SIMku mám asi 12 let, volám z ní dnes a denně a trvám na tom, aby to byl Twist (= dobíjení jak a kdy se mi to hodí). S přechodem na tarif mě opruzujou třikrát měsíčně, ale když je nějaká akce, tak "jen pro nové zákazníky".

Čili suma sumárum: Všecky tyhle společnosti, ale taky banky a podobné molochy, jsou jedna zlatá klec. Když tě náháníme, naslibujem hory doly. Ale jak už jsi náš, tak na tebe kašlem, či spíše hledáme cestičky jak z tebe vymáčknout maximum...

Louskacek
Registrace: 3/2007

polulin

Mas pravdu skylink je iba distributor signalu to co tam ide to je vec televizii. Je hlupe si teraz davat skylink, investovat do satelitu a karty ktore ti po dvoch rokoch budu nanic

tophunter
Registrace: 4/2010

@tophunter

prosím Tě odkud máš to info, že cslink karty vymění, díky

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Louskacek

Tím, že jsi zůstal věrný Twistu bohužel nic nevyhráváš. Taky jsem mět tehdy mladého a svěžího "Pegase", ale ta jejich nenažranost, 20SMS z internetu po registraci apod. mě rozkejvala k přechodu k Vodafounu. Přenos čísla O.K., ale bohužel ztráta anonymity. Jen karta bez paušálů. A Ti k.o.k.o.t.i z T-mobile mi volají dodnes, že mají bezva nabídku "moje pětka" a jiné vol*oviny :zombie:

gaston

Tyto společnosti jako je T-Mobil nebo Skylink budou drbat spotřebitele tak dlouho dokud se tady neukáže někdo jako je Ralph Nader v USA.

hrnek
Registrace: 2/2009

Bohužel je škoda že velice brzo zapmněli na zákazníky co dali za kartu pořizovací cenu okolo 3,500,-Kč!Díky kterým se mohla vůbec jako taková SAT distribuce rozjet a dospět k rozumným nákladům u koncových uživatelů. Rv

Old Master
Registrace: 1/2005

re:

Nemyslím,že nás těch pár nadšenců,které si koupili TT kartu za 3500kč něco rozjelo.To udělala až digitalizace a přidání Novy na satelit

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

lubbik

Ahoj prosim te zkousel jsi kartu v diablu rev.2.3? dik za odpoved. jirka

vanspeed

ice karta výhody nevýhody

Čtěte co píše Hujer ten to má od zdroje!A Hujer má vždycky pravdu.Zbytečně panikařite!Pěkný den.

jerabek
Registrace: 1/2010

@jerabek

...a já ti říkám přímo od prazdroje,že tato rošáda bude ještě zajímavá :O
Jinak spekulovat může kdokoliv,ale jenom čas ukáže kam to provideři povedou :((

martin5

No, nevidím to dobře Rv

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Tak jak píše Hujer:Cryptoworks karta bude fungovat tzv. doživotně. Skylink od roku 2012 nebo 2014 ukončí její podporu. To bude pro majitele karty znamenat, že od této doby skylink nezaručuje její funkci......

Ve Starých Splavech jsem měl možnost odzkoušet v celé řadě HD přijímačích Argus jak kartu ICE ve čtečce, jela bez problémů, pak zástupci Skylink zapůjčili testovací modul čisté IRDETO, který už nepropouštěl Cryptoworks jen IRDETO a modul se po restartu v Argus VIP i mini okamžitě načetl a přepínání programů jako u Cryptoworks.
Takže na čisté IRDETO stačí přinejhorším přijímač s šachtou na modul IRDETO nebo UNI čtečka.

Ještě dodávám, že netřeba žádnou paniku, Skylink, dokud nebude prolomen Cryptoworks, nebude mít zájem něco rušit či vypínat, pouze ukončí podporu.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra