Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Parabola DIGI

Ahojte,mám parabolu od DIGI a chcem ju použiť na Skylink,a tak sa vás chcem spýtať či bude rozmerovo dostačujúca na HD programy na Skylinku,alebo kúpiť neakú novú.Dík.

marek69
Registrace: 6/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Parabola DIGI

bude v pohode dostacujuca

radolaco
Registrace: 2/2010

Už teď bude asi rezavá jak liška,tak kup raději novou.

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

Normálně ji použij, pokud máš tu novější tmavošedou ta ani moc nerezaví. pokud můžeš, doplň si ještě jeden úchyt, ať Ti drží na dvou.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Galerie: gunter

zbytečný kupovat novou, ta od digi stačí na Skylink, nebo Cslink bohatě a HD v tom nehraje žádnou roli. A rezavá taky určitě moc nebude, takže martin5 mele blbosti. :lookaround:

trouba
Registrace: 3/2007

no pozeral som ju,je to tá novšia,tmavošedá,naštastie hrdza ju ešte obchádza :8) Dík za radu R^

marek69
Registrace: 6/2010

@trouba

Nehleď jenom na tu svoji,která asi měla štěstí na svého dělníka a poohlédni se taky po sousedových parabolách.
Ze země svítí onen magický název,ale zblízka většinou v lemu začíná rozkvétat pěkná zahrádka.
Jediným důvodem proč tento šunt,pro který platí pravido že každý kus je originál,je aby mi alespoň něco zůstalo za to nehorázné celoroční předplatné :)

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

Ja osobne nie som priaznivcom materialu dodaneho DiGi. Je to vsetko totalny brak. Tie paraboly su podla vsetkeho tzv. "garazovky" t.j. vyklepane v garazi na kovadline. Ist Ti to na tuto parabolu urcite pojde, ale nova parobola dneska je cenovo tak lacna, ze ja by som nespekuloval a kupil novu. Mal by som aj rezervu na prijem v zlom pocasi.

Johny
Registrace: 1/2006

Sice vlastnim peknu novu E85 multibeam s 8 LNB, ale pokial by mi islo len o prijem Skylinku a byvam napriklad v starom 30 rocnom panelaku, tak mi je to sumafuk aku parabolu mam na tom panely zvonka prisrubovanu...hlavne nech funkcna

radolaco

Johny

...píšeš nesmysly, Ty jsi dělal nějaká měření? Před 2týdny jsem kolegovi otáčel tuhle parabolu na Astru, obvyklé "problematické kmitočty" jako 12070,11992,12525 jsou v pořádku a poskytují dostatečnou rezervu. Podmínka je ale nastavovat podle měřáku, kdo nastaví podle teploměru za pěkného počasí, může mít při deští nebo bouřkách problém se sebelepším talířem

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Galerie: gunter

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra