![]() |
|
Doladeni UPC DirectNazdarek. potreboval by jsem trosku poradit.Ziji v Dubline a meme tu setelit od UPC Direct. donedavna jsme ficeli na Astre...ale ted jsem prestelovaval na Thora. snazil jsem se to nastelovat pomoci Satellite finderu nejlip jak bylo mozne, ale pokazde kdyz se trochu zhorsi pocasi tak se zhorsi i signal. Na pristroji od Upc( DSR 4101) mi to ukazuje asi 1/5-1/4 silu signalu a asi 3/4 kvalitu signalu. Jak by jsem mohl jeste vylepsit prijem signalu? parabolu mame mam pocit 80cm. diky za radu. |
kodlz
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: Doladeni UPC Directchce to 90tku parabolu a nastavit s profi měřákemzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Doladeni UPC Directvetší dishnikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
pozor na zásadní změnuSKEW!!!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 688 |
![]() |
|
RE: Doladeni UPC DirectEnik zřejmě uhodil kladívkem na hřebíček, přesto to je moc stručné, tazatel je laik. Skew je mírné pootočení LNB konvertoru v jeho podélné ose.(pár stupňů) Dělá se to i pro DIGI TV a tím, že UPC jede už ze stejné pozice, SKEW je nutností také: Držím palce R^Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Doladeni UPC DirectProč by pootáčel SKEW ,když je Dablině ??U nás v republice možná,ale v Dublině nevidím důvod proč pootáčet,když to je jejich "skoro" jih......Chce to přesně doseřídit a pokud není signál dostatečný tak větší parabolu!!Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
Kamil_k4přesně tak stačí kouknout kam směřuje svazek z Thoru 6 pro UPC střední a východní Evropyzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
překážkaJeště bych se podíval, zda není v novém směru na Thor překážka, např. strom apod. |
black52
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Doladeni UPC DirectNo takze SKEW nema zadny vliv na kvalitu...aspon na tom satellit finderu.prekazka v ceste neni. takze jedine jak chytit lepsi signal na THORa 5ku bude asi vetsi talir. dekuji Vam vsem za rady. |
kodlz
![]() |
|
Doladeni UPC DirectTak jsem si sehnal vetsi talir(oval 120x110) ale ze by byly hodnoty nejake moc lepsi se neda rict.Uroven signalu: kolem 10% Kvalita signalu kolem 75% ktera hodnota co znamena?a ktera je pro me dulezitejsi? uvazuji ze by koupil i novy LNB, jaky by jste mi doporucili? nejaky s dobrym pomerem cena/kvalita. dekuji za kazdou radu. |
kodlz
![]() |
|
![]() |