, sekce: Skylink |
|
Nová karta na CSLINK - tahání peněz???Dnes volali mé babičce, že pro ní mají novou kartu. Ta její současná je prý uzavřená a nebudou na ní přidávat další programy. Nová stojí 2000,-, ale teď mají slevu a pošlou ji za 1600,-. Starou může dál používat, ale viz. výš, nebudou tam přidávat programy. Kontaktovali vás také někoho? Osobně mám kartu ještě starší, ale nikdo se neozval, a ani jsem nikde nečetl, žy by CSLINK měnil karty. Nejedná se o nějaký podvod? Díky za vaše zkušenosti! |
msvobo
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 15 |
|
|
RE: Nová karta na CSLINK - tahání peněz???blabolej a zkousej to. v zime mi nabizeli druhou kartu za nejaky takovy penize. operatorovi jsem rek, ze si kartu koupim na netu za min nez mi ji nabizi on, kdyz ji budu potrebovat. nic k tomu nerek. moc dobre vedel , ze mam vic informaci nez obycejni uzivatele.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: Nová karta na CSLINK - tahání peněz???Napiš přímo na cslink buď je to nějaký šméčko nebo ať to vysvětlijou co je na tom pravdy. |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
|
|
RE: Nová karta na CSLINK - tahání peněz???Výměna ani náhodou. Ale mně taky pořád volaj, jak jsem jejich dlouholetý zákazník a jestli nechci ještě jednu kartu, že je taky takhle levnější.. Prostě chtěj udat další karty...Dreambox DM800HD, Dream Elite 2.0, Doscam 0.23, oscam ymod18_56
Mascom 85Al - 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E
|
Fantomas
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 412 |
|
|
RE: Nová karta na CSLINK - tahání peněz???Ty telefony od nich jsou hrozné,člověk se vrátí s noční a oni neustále nabízí zvýhodněné balíčky moc se mne nelibí,že stále volají.Lituji toho ,že sem při registraci nenapsal nesmyslné číslo.Tehdá nebyla ani zmínka,že mne stále bude obtěžovat jejich operátor. :fuming: :fuming: :fuming: |
Alvin
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 85 |
|
|
RE: Nová karta na CSLINK - tahání peněz???Co ti brání si to číslo změnit? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 954 |
|
|
Asi majímálo předplatitelů když pořád volají a nabízí slevy vždyt jsou prakticky nejdražší platforma co se týče placených programů(pokud se nepletu)Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 934 Galerie: jackino |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|