Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

cslink - platba pomocí převodu + následná aktivace

Platil si někdo programový balíček převodem z účtu na účtu? Jak to u vás dlouho trvalo od okamžiku odeslání peněz, než se vám to aktivovalo? Jsem si myslel, že když to pošlu ve čtvrtek ráno, tak během pátku to pofrčí. Zatím stále nic. Vzhledem k tomu, že budou čtyři dny volna, aby to nebylo až příští středu.

Díky.

dakri
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: cslink - platba pomocí převodu + následná...

1 den je na prevod, ale jeste nez to zpracuji.
U Cslinku je to zbytecny zpusob, kupony at jiz od prodejce nebo z Tipsportu jsou rychlejsi.

J a
Registrace: 7/2005

Takisto platba kartou by mala byt rychlejsia

mbfin
Registrace: 10/2008

platil jsem v minulosti převodem, ještě nefungoval prodej kuponů u tipsportu, a již nikdy více. aktivace proběhla za týden a ještě chybně. musel jsem celou věc řešit několika telefonáty s operátorkou než se to vyřešilo. nyní platím kreditní kartou, aktivace proběhne do tří minut, totéž platí pro platbu kupony. takže pokud mohu poradit tak kupony nebo kreditní karta R^

cvrcek92
Registrace: 1/2008

Platím platební kartou, odezva je prakticky okamžitá.

Klokan008
Registrace: 6/2010

takže příště už jen kartou nebo těmi kupony. Myslel jsem si, ze prevodem z uctu na ucet to bude do 2 dni. No snad s tím nebudou problémy, jaké měl cvrcek92.

dakri
Registrace: 10/2006

platím si to převodem z účtu, ale vždycky tak, že si tam pošlu peníze a po týdnu si zkontroluju jestli už tam mám kredit a aktiviju to co jsem si vybral. Jak dlouho to reálně trvá nevím - nezjišťoval jsem to.

Když už ty programy máš vybraný, tak záleží na CSlinku, až přiřadí tvoji platbu. Pokud to dělá automat, tak by to mohlo jít už o víkendu. Pokud to musí zpracovat človět, tak si počkáš.

colombo
Registrace: 1/2006

Jedíně kupony programy se aktivují do minuty ;P R^

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra