Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Praha K-46

Ze dne na den ukončeno šíření MUX3 na kanále 46 z Prahy. Škoda, příjímal jsem tam mimo jiné i Noe TV a Prima-HD....Jsem zvědav, kdy se rozeběhne běžné pozemní vysílání HDTV v MPEG-4...... ;)

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Praha K-46

Je to tak od rána ENDE.
https://www.parabola.cz/clanky/4015/czech-digital-group-ukonci-vysilani-v-praze-na-k46/

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

pigfucker:

Rozběhne se v momentě, kdy se najde nějaký (nevhodné slovo), který bude ochoten do toho cpát peníze a nic z toho (když je toto dávno v kabelovkách a na SATu).

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

technikTKR

No dobre,dobre...a teraz rychlo do svojej izbicky..uz tam mas pripravene lieciky,tak si ich pekne zober

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

pro technikTKR

kde na satelitu vysílá Prima-HD, nikde, nejdříve si to zjisti než tady začneš psát nepravdy,

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

fpsfps:

V kabelovkách Prima-pseudoHD je. A v nativním HD stejně vůbec nevysílá, takže defacto sháníš nesmysly.

technikTKR

Blooddog:

Běž se přebalit, krvavý pse, už si zase rozrušením ucvrkáváš do gatí :laughing:

technikTKR

kup si satelitní PC kartu a můžeš si tu Primu upscalovat klidně na rozlišení 4k pomocí kodeku ffdshow. a můžeš si i vybrat asi z deseti upscalovacích metod. stejně to k ničemu nebude

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Asi tak!

technikTKR

Zrušením tohoto muxu se možná pražským a středočeským lovcům otevřelo DX okno do Německa. Matně tuším, že v Bavorsku jsou nějaké vysílače velkého výkonu na K46...

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

@Ales

jeden nejmenovaný "redaktor" nejmenovaného konkurenčního webu už si tam poplakal, že k46 ja jakýsi prázdný, že tam nic moc k zachycení není...

davidkriz

Aleš H.

zrušení 46ch. čtúčkem je opět další rána pro digitalizaci.Kord,když T.Vlček tvrdí,že je to protiprávní.Vlčka znám dlouho osobně a já mu věřím.ČTÚ je škodič! nic více,nic méně

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

Tento web má konkurenci?!?...a odkaz by nebyl, protože si myslím, že tento "rádoby odborný web" by potřeboval nějakého dalšího protihráče. Od(p)borná kvalita satelitních webů je hodně žalostná.

petr121
Registrace: 4/2008

petr121

Hodím sem ten text, ale jen kvuli informování osazenstva, ne protože bych nějak potřeboval propagovat toho pána co to psal, to fakt ne! :)
---
"Já už jsem se díval do seznamů, co zajímavého zachytím, a bohužel jsem tedy musel konstatovat, že na 46. kanálu téměř se stoprocentní jistotou nic zajímavého nepůjde. Z Polska je tam pouze na 46k jediný tamní vysílač s výkonem 40 Wattů, v Německu pak digitál, ovšem z Prahy vzdálen přes 300 km. Možnost jeho zachycení se tedy blíží 0. Rakousko? Nad tím jsem zatím neuvažoval, ale ani to nevidím příliš optimisticky. Doposud mi v Praze z Rakouska, nemluvíme-li o VKV, kde je situace úplně jiná, nic nechodilo. A že bych chytil na 46k Kojál? Tak to už je opravdová utopie..."

davidkriz

"Zmiňovaný" web také navštěvuji a občas se podivuji nad některými "nepřesnostmi". A to jsem zvolil mírný výraz. Podobnými neduhy trpí všechny weby či diskusní fóra. A celkem mi vadí nevraživost přispěvovatelů. Inu česká "malost".

petr121
Registrace: 4/2008

Prečo utópia , keď natočil na kameru ako chytá v Prahe Hošťálkovice v UHF , tak aký problém je Kojál? :)

T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log

P 222
Registrace: 1/2006

se optej jeho... on se často dělá že všechno ví :D

davidkriz

RE:Praha K-46

Na tom konkurenčnim webu jsou nepřesnosti na denním pořádku ;P ;P ;P

Dasty
Registrace: 9/2009