![]() |
|
karta UPCna stránkách UPC jsem to nenašel, tak se ptám tady:víte někdo jestli se dá koupit karta UPC základ + HD aby to chodilo ve vlastním přijímači a bez smlouvy (tedy předplacená)?? |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
RE: karta UPCPředplacené karty se oficiálně neprodávají, ještě někde jsou pozůstatky těch co prodávány byly. Ptal jsem se na totéž nedávno a někdo mi tady psal, že to lze doplatit ke kartě. Vyzkoušeno to nemám.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: karta UPCpred nedavnem tady nekdo daval link na omko kde psali ze po stehovani karty vzhledem k velke oblibe zase budou.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: karta UPCUdajně až vypnou na Astře 19,2°E tak pak se zase předplacenky oběví.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: karta UPCMusíme ještě chvíli počkat. O předplacené UPC karty je prý velký zájem a budou údajně v průběhu prázdnin. To mě bylo řečeno před 3 týdny na zákaznickém oddělení UPC. Jinak odkazuji na článek na tento server.https://www.parabola.cz/zpravicky/11858/upc-direct-predplacene-karty-budou-opet-v-prodeji/ |
Dave
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: karta UPCDva roky jsem využíval předplacenou kartu včetně filmových kanálu HBO a Cinemaxu. Spokojenost po všech stránkách. Letos jsem kartu nesehnal. Nikde není k dostání. Zaplatit to jde, ale cena mi byla nabídkuta 8880,- za kompletní nabídku na rok. Karty by snad zase měly být na podzim. Důvodem je prý nemožnost kontaktovat majitele karet při letošním přetáčení družic. Přešel jsem na CSlink. |
Pajk
Registrace: 6/2005 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
to: DaveDíky za odkaz na článek. Jen mi ta anonymita vlastníků karet nejde do hlavy. Když jsem kartu aktivoval, tak mě vyzpovídali stejně jako bych uzavíral smlouvu. Bez udání přesné adresy nešlo kartu aktivovat. Před 2 měsíci mě navštívili montážníci, kteří měli adresu od UPC a měli za úkol otočit parabolu a nastavit přijímač. Zcela zdarma. |
Pajk
Registrace: 6/2005 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
Stav EPG na ThoruJaký je prosím stav EPG u UPC na Thoru ?Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
RE: karta UPCpajk: rekl jsem te pani, jestli pozna kdyz ji neco nakukam nebo k cemu ji to bude ,tak jestli na tech udajich trva a uz byl pokoj :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: karta UPCTo bylo dobrý :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: karta UPCjeste se daji na netu sehnat |
LadaOva
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
mirasatStav EPG je výborný, všetko opravili a všetko ide korektne. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: karta UPCO.K. DíkyNehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
RE: karta UPCJestli má někdo info, kde se dá sehnat předplacenka na 1/2 roku nebo rok na "rodinu", dejte link. ZAtím, co jsem vygooglil, tak všude, produkt není v prodjei :-( |
JardaM
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
![]() |