Quantcast

UPC Direct: Předplacené karty budou opět v prodeji

| Martin Vyleťal | tisk

Na českém trhu budou v dohledné době opět v prodeji předplacené přístupové karty pro příjem satelitní placené televize UPC Direct. Poskytovatel služby se poskytování služby v takové podobě nevzdává.

"Určitě budou a to v průběhu léta," uvedl na dotaz webu parabola.cz, zda budou opět v prodeji předplacené přístupové karty UPC Direct mluvčí a ředitel PR společnosti UPC Česká republika. "Přesné nabídky se zatím připravují," dodává.

Předplacené přístupové karty (tzv. pre-paid karty) jsou zajímavým řešením příjmu placené televize. Divák nemusí uzavírat žádnou smlouvu a není vázán k pokračování abonence objednaného balíčku programů i po vypršení předplaceného období. Tento obchodní model se zalíbil mnoha satelitním divákům, kteří v současné době předplacené karty nemohou na trhu sehnat.

Spekulovalo se, že se provozovatel tuto službu zrušil. Není to ale pravda. Z důvodů probíhajících přesunů služby ze satelitů Astra na Thor jsou pro UPC DTH předplacené karty největším problémem - jsou anonymní a není žádný způsob, jak kontaktovat majitele těchto karet, že dochází k technickým změnám v šíření programů. Z těchto důvodů nejsou pre-paid karty nyní v obchodních sítích.





Reklama




Vybrané články