![]() |
|
E-mail od Cs linkuDobrý denJakož to předplatitel vaši placené televize nejsem poslední dobou(a nejsem sám spekulace se objevují na různých forech),spokojen s kvalitou filmových kanálů AXN,AXN crime,AXN scifi poslední dobou jsou tyto kanály distribuované v hrozné kvalitě,zdá se mi ,že problémy nastaly co kanál AXN přešel na plně českou verzi tímhle dotazem bych chtěl znát váš názor .Předem děkuji za kladnou odpověď Dobrý den, Děkujeme za váš email. Není možné, aby potíž byla ve firmwaru dekódovací karty. Dekódovací karta pouze v součinnosti se čtečkou ve Vašem přijímači dekóduje programy. Nicméně nemá vliv na jejich příjem. Tuhnutí, vypadávání, kostičkování je způsobeno příjmem signálu jako takového. Kvalitu signálu ovlivňuje především nasměrování paraboly, z hardwarového vybavení pak samozřejmě i LNB konvertor, reciever a samozřejmě i použitá kabeláž. Často se stává, že signál je rušen elektromagnetickým zářením, ve chvíli kdy prochází kabely, které nejsou dostatečně odstíněné. Což nemá vliv na příjem signálu, ale je možné, že jsou rušeny jen některé frekvence, proto např. vypdávají pouze některé programy. Samozřejmě nesmíme zapomínat i na vliv počasí. Doporučujeme Vám vyzkoušet kartu v jiném přijímači, který je připojen k jiné parabole. Chyba v kartě je tedy nepravděpodobná. Pro více informací kontaktujte montážní firmy, které vám pomohou problém vyřešit. Jejich seznam naleznete na www.cslink.cz v sekci Kontakty. S pozdravem Renáta Seifertová Zákaznické centrum CS Link Media Vision s.r.o. Business Park Futurama Sokolovská 651/136a 186 00 Praha 8 tel.: +420 848 200 200 e-mail: info@cslink.cz www.cslink.cz Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 757 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: E-mail od Cs linku:laughing: |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: E-mail od Cs linkuAspoň víš,že chyba v kartě je nepravděpodobná ;)fundovaná slečna... |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
re:Já mám zase problémy se zápisy.Nepomůžou ani reflashe z mého servisního účtu .Jinak jsem zjistil,že Total a další pay sady jsou levnějšíKathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: E-mail od Cs linkuJestli myslíš slevu 10% na placené programy pro stálé zákazníky, tak ta už běží asi měsíc. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 937 |
![]() |
|
E-mail od Cs linkuTaké se mi seká AXN,AXN scifi+krimi jede dobře,nesekají se mi ani HD kanály,přijímač mám Technisat kable Nordick LNB Irdeto tak at se v tom Cs linku nevymlouvají,že je chyba u nás.AXN-signál 98 kvalita 10.6db. |
jarosmida
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
AXN....Využívám zrovna promo k nové kartě a taky jsem si všiml, že AXN (všechny tři) dost často kostičkujou, občas i zamrznou. U mne je signál jak fík, takže tento problém lze zcela vyloučit. Na jiných programech jsem si ničeho podobného (v současné době)nevšiml. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
RE: E-mail od Cs linkuno ine sa ani cakat nedalo zakaznik je im fuk keby pridal skylink axn-ka myslim ze cs link moze pomaly balitVu+Duo 4K - Visiosat Big Bisat - 28.2E-23.5E-19E-16E-13E-9E-1W-5W
|
Campino
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
![]() |