![]() |
|
CW versus Irdeto u SkylinkJak dlouho pojede paralelně s nově nastartovaným Irdeto systémem ještě CW to se nikde nemohu dočít v tomto případě veškeré přijímače mající dekodér CW budou k ničemu pokud se nemýlím,co vůbec společnost skylink k tomuto kroku přivedlo když je systém stále bezbečný proti prolomení vždyt si hlavně ted v této fázi zbytečně odrazují příliv zákazníků kteří z pochopitelných důvodů/nefunkčnosti přijímačů po přechodu na Irdeto/odradí ?DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
RE: CW versus Irdeto u SkylinkDovod je skoncenie podpory CW zo strany jeho majitela v roku 2012 a zabezpecenie noveho kodovacieho systemu v predstihu (zakaznici rozmyslajuci hlavou si kupia prijimac s aspon jednym CI slotom)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: CW versus Irdeto u Skylinkasi pořád, ... protože v tom stanovisku na úvodní straně se píše, že přijímačů je na našem trhu dostatek a dají se pořídit za velmi přístupné ceny (tím nemohli myslet těch 6 Syklink Ready přijímačů s dekodérem Irdeto/Cryptoworks, no a moduly jsou v prodeji taky jen s Cryptoworks) |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: CW versus Irdeto u Skylinkhttps://www.parabola.cz/zpravicky/9905/skylink-a-irdeto-pro-vymenu-karet-neni-duvod/ |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: CW versus Irdeto u Skylinkjo nerobte paniku zbytočne🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: CW versus Irdeto u Skylinkpôjde to prave tak dlho pokial nebude CW prelomeny, cize aj po roku 2012. (ale to nam moze byt uz potom aj tak jedno kedze bude ten ocakavany koniec sveta hehee)46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652
|
Freedox
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 573 |
![]() |
|
RE: CW versus Irdeto u SkylinkKončí len podpora CW, ale to neznamená že skončí....pôjde ešte dlho. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: CW versus Irdeto u Skylink"pôjde ešte dlho"...na to by som nevsadil ani deravy grosČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: CW versus Irdeto u SkylinkPodle mě maximálně do roku 2014 |
DELETOR
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE:No takže jak sleduji reakce na můj dotaz jsou vyjádření dosti rozporuplná jak jsem ostatně očekával,dokonce článek z dodaného linku p. Glisnika není jednoznačná /spíše vyhýbavá/natož abych si z toho mohl udělat jednoznačný úsudek,na jedné straně píše že CW pojede ještě mnoho let na druhé že do r. 2012 což není mnoho prostě si připravují půdu pod nohama kdyby se to prolomilo,nicméně co si pamatuju bylo irdeto již v minulosti prolomeno kdežto CW nikoliv tak nevím co si o tom myslet.To Blooddog-tvá úvaha je sice konstrukčně možná ale zakoupení přijímače s CI slotem jsou navíc vyhozené prachy když vezmež v úvahu že potřebný přídavný modul /dekodér IR/ musíš přikoupit a stojí více jako celý přijímač pro 1 kodovací systém pouze s 1 čtečkou karet,čili bych takto asi hlavou nerozmýšlel ani náhodou.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
DVBCW pojde dlhsie,ale v roku 2012 skonci podpora (teda uz ziadne investicie do toho systemu)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
@DVBJe to do konce roku 2012, tzn. ještě MINIMÁLNĚ 28 měsíců je to GARANTOVÁNO. Má cenu si s tím DNES přehnaně lámat hlavu?Tipuju, že 2013 budeme kupovat v cenách dnešních SD STB běžně HDčka (to už SD nebudou) a v cenách dnešních lepších PVR-Ready přístrojů rovnou přístroje s vestavenými malými SSD disky pro záznam... Položme si otázku, jestli 28 měsíců přežije třeba dálkový ovladač alespoň u 50 procent dnešních gumáků :-)... |
richtrj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
To:richtrjNo začnu od konce s těmi ovládači máš celkem pravdu právě jsem jeden musel rozdělat a vyčistit ,někdy ani to nepomůže pak jedině nalepit novou náhr. vodivou gumku z polska,mám na chatě starou TV Blaupunkt /25 let/ ale ovládač super obdoba tl jako na klávesce P.C. funguje bezvadně .Lámat hlavu si s tím už můžeš protože defakto přeživší sat přijímače od PH pak budou k ničemu i když ještě po technické stránce budou šlapat ok jen díky přechodu na irdeto půjde nuceně všechno do šrotu až na těch pár vyjímek co jim postačí FTA. :laughing:DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: CW versus Irdeto u SkylinkJá tipuju, že tak v roce 2011 se jako "náhodou" podaří prolomit CW u Skylinku. Po pár měsících ho Skylink odpojí. |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
RE: CW versus Irdeto u Skylinku Skylinku je to uz hotova vec a taktiez u Cslinku je to otazka casu kedy to niekto pusti von a potom hura na Irdeto. |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
@DVBJasně, pokud mi bude můj SAT přijímač v té době sloužit, tak bych ho také nechtěl zbytečně vyhazovat (Technisat HD8-SX) - co má umět, umí dobře. Tam to každopádně jistí CA modul. Záruku mám prodlouženou na tři roky. Sám jsem moc zvědav, v jakém bude po třech letech stavu.Hlavně jsem zvědav, jestli budou CA moduly pro Irdeto také za litr (u CW je prý cena vyšroubována údajně kvůli drahé licenci) nebo jestli budou levnější. Protože o tisícovku víc, už je nový "gumák" :-)... |
richtrj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
To:RichtrjNo právě to je mé slovo taky se na to stejně dívám nejsmutnější na to všem je že sa díky těmto změnám napakují další firmy a společnosti a konečný divák/zákazník/je odkázaný jen platit a platit.Já třeba vůbec nerozumím tomu že se platí za skylink karty a jim podobné za základ takové nehorázné prachy ,ten kdo už stejně platí koncesi a doloží to při registraci kterou stejně vyžadují tak by ale měla karta stát jen pořizovací náklady,stačí se podívat do sousední EU země v německu tak se FTA kanály a v daleko větší nabídce nemusí platit vůbec nic,prostě to utáhnou z reklam a veřejnoprávní ARD/ZDF obdoba CT1/*CT2 z koncesionáčských poplatků tečka.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
IrdetoCo bude po roku 2012?Ake si budeme kupovat stb?Nie kazdy ma penazi nadbytok.A aj ty,co maju-zoberte si skupych nemcov-doteraz ich kopec sleduje astru v analogu!!!A firma vlastniaca cryptoworks a irdeto-im ide o zisk z licencii z modulov a citaciek.A slylink na ich podmienky pristal.Asi bola niejaka provizia. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
![]() |