Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Openbox 810 a čtečka Conax

V tomto přijímači používám kartu TNK. Jede to zhruba měsíc a pak tma. Podaří se to restartovat několikerým vytažením a zasunutím karty zas asi na měsíc.Na stránkách TNK uvádějí že některé dekodery mpohou mít problémy. V servisu doporučili změnu SW - byly vyzkoušeny již 3- naposledy doporučovaný 5.14 a stále stejné.Nemá někdo zkušenosti a co tam nahrát aby to konečně jelo? Dík.

Displej
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Openbox 810 a čtečka Conax

zdar mám Openboxe x-800 což by mělo být to samé-soft je 5.19 karta TNK šlape jak má, jinak jsem v tom rozjel i polskou Cyfru+ a samozřejmě CS/Skylink

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Děkuji za tip - dekodery by měly být stejné - přehraju to na 5.19 - to jsem ještě nezkoušel. Pokud to nepomůže budu asi kartu reklamovat,ale v kartě to asi nebude. Jinak Skylink i Gital v pohodě.

Displej

@Displej

Nemáš zač, já jsem ho nedávno koupil ale je to asi nějaký ukrajinský klon-nemůžu si stěžovat zatím vše o.k. Pokud jsi ale vzpomínám tak jsem ti taky rozjížděl asi na 3x a čachroval s přehazováním módu čtečky, vypínání, zapínáním...Ale už jede více jak měsíc bez jediného problému

gunter

Karta ma zapisy na 1 mesiac.Stači prepnuť na TVN v čase od 1.do 10. dňa v mesiaci a dostaneš zzapis s platnostou do konca mesiaca +10 dni

Vlado
Registrace: 1/2006

@ gunter

Ono to vždy tak měsíc jede + - týden,přesně to nesleduji.Nic mi neříká přehazování modu čtečky můžeš to trochu blíž popsat? Vypínání a zapínání nepomohlo jen několikeré vytažení a pak zpět - už mám čip docela ošoupanej jako na platební kartě.

Displej

@ Vlado

Velmi zajímavé - toto čtu poprvé. Toto není uvedeno ani na obalu karty ani stránkách TNK. Pokud to tak funguje tak bude asi problém vyřešen. Děkuji.

Displej

@Displej

menu-podmíněný přístup-čtečka-subscription staus-zde máš seznam zápisů já aktivoval 10.6. 2010. Mám zde seznam zápisů-vždy k 1. v měsíci tedy zatím 1.7. a 1.8.
Pokud zadáš nastavení čtečky-máš tam režiny v systému karty např.
conax, videoguard,viaccess,apod.

gunter

Nikdy jsem nesledoval zápisy a měl jsem za to že vše je dáno nastavením čtečky v menu. V seznamu zápisů mám 1.7 - 31.7.2010
Takže už si příští zápis pohlídám na TVN a snad to pojede. Děkuji všem za rady.

Displej

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra