Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

@ redakce - ORF odkládá výměnu přístupových karet

Jen jsem se chtěl zeptat, z jakých na jaké karty měla ORF přecházet, asi by to tam mohlo být uvedeno. Podle tohoto článku https://www.parabola.cz/zpravicky/10383/orf-zahajila-distribuci-novych-karet-ice/ by to měly být ICE karty. Teď chtějí přecházet na čisté Irdeto? Nebo jedou ještě pořád na CW a Skylink je s distribucí ICE předběhl? https://www.parabola.cz/zpravicky/9892/skylink-zacne-v-srpnu-testovat-system-irdeto/

josef888
Registrace: 5/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: @ redakce - ORF odkládá výměnu přístupovýc...

Uz ked si otvoril tuto temu tak: V tomto roce jsou ale všeobecné volny .. predpokladam,ze tam malo byt volby

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Mňa skôr zaráža, že zákazník bude pri výmene karty platiť 20 Eu ?? tomu nejak nerozumiem.

Rasto1978
Registrace: 6/2010

tiez ma tych 20e dostalo :bigeyes: kua sak ked si raz kartu kupim, tak asi mi ju vymenia zadarmo ked je to potrebne

radolaco
Registrace: 2/2010

@Blooddog

Toho překlepu jsem si taky všiml. :) Ale víc mě zajímá, jak to vlastně s těmi kartami pro ORF je. Protože jestli se nepletu by to byl už třetí odklad?

josef888

re:

Před pár dny jsem si pro jistotu dovezl z Rakouska novou,je to už ICE.Nemám totiž záruku,že mě tehdejší spříznéná duše pošle novou...(teď mám jistější registraci hned za hranicema) .Příští týden si ještě dvě dovezu,když už budeme v tom "papírování"

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

No, já si myslím že rakušáci 20 Euro snadno zaplatí. Zase je nová karta nyní stojí o dost méně než u nás.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

pri tom plate co zarabaju nie je 20 € polozka

mjamriska
Registrace: 4/2003

meli by jste si uvedomit, ze redakce pouziva ctrl+v a ctrl+c (redakce nic ve zlym) pri prebirani clanku z jich zdroju, takze se dotazujte treba na www.orf.at, tam to budou vedet na 101%

rj45
Registrace: 6/2007

Hlavně asi reaguje jen na to, na co chce. :-/

josef888

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra