Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

digi sport

ted je obraz skutecna pohadka :) kvalita odpovida nahravce z mobilu a zvuk telefonatu z australie... zajimalo by mne jestli nekdo nepoda podnet na Europskou komisi nebo na Protimonopolni urad ohlne takove koncentrace vysilacich prav u jednoho provozovatele...

bibinko
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: digi sport

Už toho nechte. Drží ti snad někdo u hlavy bouchačku a nutí tě se na to dívat??? Kua, tak to neplaťte a hotovo.

polulin
Registrace: 10/2007

poulin má pravdu

dnes už snad 3-4 vlákno a furt digisport!!

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

RE:digi sport

Ještě tak měsíc a bude klid :laughing:

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Kvalita za rozumnou cenu... :laughing: :laughing: :laughing: ;P

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

oni nemuzou pochopit ten fakt, ze digi jedina ma na nakup vysilacich prav penize. je to proste hrozna potupa

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Na prava, ale na kvalitny obraz a 16:9 nema :)

Billysk
Registrace: 4/2006

RE: digi spor

V dnesnej dobe mat na vyber jednu moznost je velmi smutne. Rumuni potvrdili, co je pre nich divak. Nas..... im. Ludia, majte rozum a povracajte im to vsetci.

matov3
Registrace: 11/2007

Dnes si dva moji sousedi Digi kvůli Digi sportu objednali. :))) Takže to asi lidi táhne, přesto že kvalitu viděli u mně na plazmě :)))

lukas79
Registrace: 3/2008

problém bude v tom že se v ČR a SR nedá koukat na pořádný SD nebo HD program kde dávají PL, to je ten problém, to v 21 století je dost neuvěřitelné

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

vela ludom, hlavne tim, ktori maju crt televizory (tych je stale este asi viac ako tych co maju plazmy a lcd), kvalita digi bohate staci, co sa tyka tychto technickych problemov ohladom digisportu, verim, ze sa postupne odstrania (okrem nizkeho datoveho toku), ved prvykrat dostali signal od anglicanov vcera pred prvym zapasom PL a verim tomu, ze technici to doladia, len v sobotu a nedelu asi nepracuju

mjamriska
Registrace: 4/2003

Ja tiež verím že sa nejaké veci dajú do poriadku. Obraz a jeho formát určite, veď pri stanici Spektrum to dali do poriadku o pár dní a nie hneď. Viac ma hnevá zvuk, veľmi kolíše hlásiťosť a pri zápasoch je veľmi nízka hlásiťosť zvuku zo štadióna. Obraz zlý nie je, 16:9 s WSS určite bude v priebehu budúceho týždňa

LuboTS
Registrace: 5/2006

RE:digi sport

No objednal jsem si 6.8. DIGI TV kvůli DIGISPORTU.To jsem zvědav,kdy mi to přivezou.(při těch jejich čekacích lhůtách)Nebo už se v tomto polepšili??Mám obavu,že si nějakého dealera budu muset asi najít sám...Jinak ve svém okolí vím asi o pěti lidech,kteří si to také objednali kvůli premier league.Takže zákazníků jim určitě přibývá nebývalou měrou a válcují konkurenci jednoznačně.Což mne vůbec netěší!!!!Ale co pak chcete,když ostatní platformy u nás spí.I když musím uznat,že UPC učinila výrazný pokrok.Ale nemá premier league...

garrrry
Registrace: 3/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra