Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Telewizja na karte PL

Ahoj, potrebujem poradiť, vo februári som si kúpil v Polsku kartu TNK, všetko v pohode išlo na Openboxe, a teraz mi prestala šlapať aj tá základná ponuka TVP1, TVP2...atď. V čom môže byť problém? Ďakujem

lego02
Registrace: 5/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Telewizja na karte PL (# 21)

nemáš zaplaceno !!!!!!! :8) Rv pokud nedoplatíš tak to nerozjedeš,veř mi v polsku jsem jalk doma :8) :8) dej si radší polsat,nebo cyfra+,nejlepší oba a máš po starostech,budeš mít více než 100 programů včetně HD i ty co jedou na kartě PL v conaxu,protože ty programy mají mimo conax také nagravision 3,i mediguard. :8)a budeš vysmátý.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Telewizja na karte PL (# 26)

Zdravim...Prepni si na program TVN,tam ti ju tvoj prijimax za nejaky cas urcite nacita.Je to normalne v tychto kartach,mne sa to uz tiez parkrat stalo.

losik1
Registrace: 11/2008

RE: Telewizja na karte PL

normální to není, pokud jsi ji aktivoval v únoru a te´d Ti zhasla rozšířená nabídka, měl jsi ještě starou sérii 6měsíců full. jak píše hery dobij.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Telewizja na karte PL

už to nabehlo, losik1 ďakujem za radu... :)

lego02

Telewizja na karte PL (# 26)

To gunter: lego02 mal na mysli aj programy,ktore idu stale tych je 5 TVP1,TVP2,TVN,TVN7,Religia TV.Tie programy ti pojdu aj bez predplatenia rozsirenej ponuky.Na starsich kartach tych 5 programov pojde az do roku 2016.Na tych novsich pojdu hadam iba rok.Niekde som to cital,myslim,ze na satkurier.pl.

losik1

losik1

mas pravdu karty vydane po 31.3. jedou po promo akci rok (verejnopravni TV) ty predchozi jedou do roku 2016. Zajimave je, ze jsem dovezl znamym cca 10karet a nikdo nema problem s nejakym zamrzanim nebo nefunkcnosti-ze by to byl neduh starsich karet?

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Telewizja na karte PL

To gunter: Je to mozne,ze je to tak,ako pises.Mne to robi tiez a mam tu starsiu verziu karty.Ked ju pozeram pravidelne,tak ide v pohode,ale ked prestanes ju pouzivat zhruba na 2 tyzdne,tak potom si ju prijimac musi znovu nacitat,ale inac funguje bez problemov.

losik1

Telewizja na karte PL

ano losik1, presne to bol aj moj pripad, nebol som asi 3 tyzdne doma a prestala mi ist, doteraz, ked som ju pouzival pravidelne, fungovala v pohode...

lego02

Je to přece délkou platnosti zápisů, na to jste ještě nepřišli..nové přes 11393
Nejde o datum jejího vydání(osobně jsem si žádných rozdílných verzí nevšiml), ale datum její registrace..
Od 1.4 základ pouze rok.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Na starší kartě chodí zápisy na 1 měsíc.Pokud nepoužíváš na mezi obdobím na přelomu jednoho měsíce s dalším,tak nejde.Stačí ale počkat na transpondéru TVN a naběhne.Pět programů do r.2016 TVP1,TVP2,TVN,TVN7,TV Religia

Dreambox 7000,Dreamsky 6200,Illusion M2S-motor SG2100-5W-75E-Gital-Skylink

toto
Registrace: 10/2006

mám ji od začatku prodeje F7318UCI soft6820Conax a šlape bez problemu muže potvrdit Tomik535

miku

nebo modul Conax Smit taky dobře pracuje s TNK

miku

Ahoj, jsem tu poprvé tak doufám že správně, hledám pomoc všude možně a zatím nikdo mi neporadil.
Mám telewizjanakarte a jede mi vše (teda jelo do min týdne) ted nejede TVP1, TVP2 jinak ostatní ok.
Nikde se nepíše, že jsou nové frekvence. Prosím o radu jestli někdo neví co s tím předem děkuji.

hujerka
Registrace: 10/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra