![]() |
|
nechodí záznamy do karty CSLINK v Hlavní staniciZdravím Vás, mám problém s TV Barrandov na hlavní stanici SAT 40CI. vždy cca po 3 měsících přestane fungovat, nepříjdou zápisy do karty, musím to vždycky přepnout na Novu a počkat cca 20 minut než to naběhne. Nemáte s tím někdo zkušenost? Modul CI tam mám Irdeto Mascom. |
miks
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 426 |
![]() |
|
RE: nechodí záznamy do karty CSLINK v Hlavní s...Jak můžeš mít na hlavní stanici kartu od CS Linku na Barrandov, když si jako provozovatel uzavíráš smlouvu přímo s Barrandovem a tudíž ti kartu poskytnou přímo oni? A jestli je to nějaká černota, tak v tom ti nikdo nepomůže...Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: nechodí záznamy do karty CSLINK v Hlavní s...Jo to bude černota.Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: nechodí záznamy do karty CSLINK v Hlavní s...TV barandov-černota? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
RE: nechodí záznamy do karty CSLINK v Hlavní s...Černota to být nemusí, dá se to tak řešit na základě smlouvy se spol. Media Vision s.r.o. Ta to však podmiňuje montáží, kterou dělají její zaměstnanci a dále písemným souhlasem majitele domu a nájemníků, že signál nebudou šířit dále.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: nechodí záznamy do karty CSLINK v Hlavní s...Jebnul bych tam SKY LINK a po picakovi.Je to technicke reseni v mistech,kam bohuzel jeste nedorazila pozemni digitalizace.Zdar Gunter,docela by mne zajimalo,kteri zamestnanci Media Vision to montuji?Snad ne sam velky Bubak?:) |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
![]() |