Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

čekaci lhuta digi tv

Panove monteri,jaka je ted cekaci doba na instalaci digi tv?nebo lze vzit i samoinstalaci?okoli Prahy?diky

dvb-s, dvb-t, wifi, it;

bob85
Registrace: 1/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: čekaci lhuta digi tv

U mého znamého se ozvali až za 3,5 roku.Samozřejmě je poslal do háje.Kolik jsou teď nevím, akorát technici tenkrát tvrdili,že společnosti ukradli kamion boxu.

Fanyn
Registrace: 11/2007

Soudruzka na call centru,hlasila zakladni cekaci dobu pro partner box (uz existuje smlouva pro jednotunerovy pristroj) na 6-8 tydnu:)

hdpe

to by mě zajimalo co by s tim pokladem delali mozna na pojistku :lookaround:

dvb-s, dvb-t, wifi, it;

bob85

Jdou dva cikáni přes stavbu a spadnou do vápna.
První řekne: "Ty vóle, co budéme dělat?"
Druhý: "Ty vóle, si celej bílej a už by si chtěl pracóvat."

dvb-s, dvb-t, wifi, it;

bob85

já jsem objednával v září a obdržel jsem týden před vánocemi, akorát začalo digičko během léta, takže čekací lhůta byla skvělá měl jsem to 2,5 roku a to mi stačilo už nikdy více.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

Ja mám pocit,že montáž nových satelitov zatiaľ nefunguje.Ozvite sa prosím niekto komu namontovali Digi po ukončení pštrosa

jurko
Registrace: 7/2008

musis zavolat primo montaznikovi a domluvit se s nim. v idealnim pripade si to u nej osobne vyzvednout a nainstalovat sam. pak to muzes mit treba zitra

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

montery najdes v seznamech na foru d.i.g.i.i.n.f.o.cz nebo na webu digi

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

vorti

dik,zkusim to obvolat,ale ta zkusenost jak to lidi objednavaji pro digisport tak by urcite nekdo vedel konkretne

dvb-s, dvb-t, wifi, it;

bob85

ja myslim, ze kdyby melo UPC stejny ceny a taky 600.000 abonentu v CR+SK dohromady, tak by to vypadalo uplne stejne

vortimond

3měsíce

Ostrava hlásí 3měsíce, shodou okolností dnes po rekonstrukci otvíral Tipsportbar u kamaráda na sídlišti realizovali jsme tam wifi síť. Majitel chtěl instalovat tuto službu kvůli sportovním kanálům. Dopadlo to tak, že příští týden montujeme cyfru+. Zlatá DiGi R^

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

tak to asi ani nema cenu to obvolavat ty prodejce pokud je to takto,cte to nejaky monter okoli prahy co ma na sklade?

dvb-s, dvb-t, wifi, it;

bob85

Zájemcům asi nezbývá než doufat, že se dočkají dříve, než skončí PL...

miloush
Registrace: 7/2008

bob85

problém je v absolutně nefungující logistice a serviní podpoře, navíc jejich sat. přijímače zcela postrádají některé zásadní funkce, jako montér na to nemáš téměř žádný vliv a štve Tě to, proto jim lidi utekli a těch zoufalců se satfindery je málo.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Já jsem zavolal montážnikovi a díval jsem se už za tři hodiny.Pak jsem to měl doma asi dva roky než jsem se přinutil to zrušit.Pro přijímač,kartu a parabolu si přijeli za rok.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Skylink,Antik,Telly.

lz405
Registrace: 7/2006

Na mělnicku chtěli kdysi za přednostní montáž litr v korunách jinak nepřijeli.

Fanyn

Ja čekám na partner box už rok a čtvrt každý měsíc se připomínám a když jsem oponoval, že původně říkali, že instalační doba bude 6-8 týdnů tak mi odvětili, že to je doba orientační a záleží na tom kolik je žádostí přede mnou. Tak jak na to koukám, tak se snad za tři roky dočkám, trochu si připadám jak v pořadníku na trabanta v NDR

shiraz
Registrace: 8/2008

před rokem a půl jsem žádal o partner box a v tý době byli montáže do týdne od mechanika a samomontáž jako já do 2 dnů . Ve Vlašimi bylo před měsícem když jsem tam byl přístrojů dost na montáž nových satelitu DIGI TV ne partner box na ty jsem se neptal tak nevím .Poptávka po DIGI TV se velice zvedla.

standa111
Registrace: 11/2009

Ježíši kriste, lidi, co blázníte, tato platforma je vhodná tak pro romské osady na východním slovensku.... :laughing:

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

@ pigfucker

neurazaj, je vela ludi (patrim medzi nich aj ja), ktori maju CRT televizory, digi je pre nich postacujuce a pozeraju telku cca 1-2 hod denne

mjamriska
Registrace: 4/2003

Já jsem to udělal kdysi tak, že jsem si zjistil montážníka, zavolal jsem mu a on dovezl kartu s přístrojem, parabolu jsem si namontoval sám a taky jsem si uvedl všechno do chodu. On dostal zaplaceno od digi, podepsal jsem smlouvu , on byl spokojen že nemusí nic dělat, já jsem byl spokojen že to mám ze dne na den a bylo to.

Satmen
Registrace: 1/2006

Čerstvá zkušenost s DIGI: před měsícem jsem si službu přes call centrum objednal, po přečtení zdejších příspěvků o roční čekací lhůtě jsem byl připraven na to, že jak se bude blížit start PL, tak že si technika seženu sám, ale týden po objednání se mi pán ozval sám a druhý den jsem měl DigiTV nainstalovanou. Takže u mě max. spokojenost.

alibagil
Registrace: 5/2006

K vuli PL jsem si poridil Digi TV - DigiSport. Moooc jsem chtel NovaSport HD, ale nema PL. S tim Digi je to sranda, jak chteji ziskat nove zakazniky, kdyz tam zavolate a reknou vam, ze za 6-8 týdnu to mate doma :D Se nedivim, ze Sky link a CS link mají žně.
Nakonec jsem se domluvil s tim servisakem pro Digi co ma nas region, dal mi to vse do ruky a na montaz jsem si pozval nekoho jineho.

DVDecko
Registrace: 7/2009

shiraz

Zavolej na Digi, aby ti přidělili registrační číslo, najdi si na webu tv-digi.cz nejbližšího technika k tvému bydlišti, nahlaš mu ho a domluv se s ním na montáži. Já měl partnerbox od zažádání za tři dny.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

kvasnak

Registrační číslo mám - tak to zkusím zavolat nějakému technikovi a uvidím

shiraz
Registrace: 8/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra