![]() |
|
Dostupnost cizích přístupových karetKde mohu získat dekodovací karty pro příjem cizích paketů a kolik to stojí. Jde mi o příjem HD programů takže pakety jako Sky.de ORF atd. |
snoop69
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
RE: Dostupnost cizích přístupových karetbez znamyho v nemecku je to drahy, hrozne drahy. levnejsi sezenes sky uk. tady mas pro orientaci ceny sky.de (a tohle je jeste pomerne levnej eshop, napriklad abu dhabi sport HD nabizeji za pouhych 500 eur i s prijimacem)www.3pmfooty.com/sales.htm Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Dostupnost cizích přístupových karetChci si pořizovat HD přijímač do 10tis tak bych rád přijímal trošku víc HD programů než nabízí Skylink |
snoop69
![]() |
|
RE: Dostupnost cizích přístupových karetdostupny jsou ty polsky cyfra karty (jak se tady o nich casto pise). pak je dostupna HD+ karta na FTV programy (jestli se zajimas o tu nemcinu). je to vynikajici alternativa k ty ORF karte, ktera se da tezko sehnat. HD+ nema zadnou registraci, staci jenom koupit v eshopu v nemeckuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Dostupnost cizích přístup. karet pro snoopa69Jak říká Vortimond bez známýho třeba v Německu je to drahý jak hrom.Ale po zkušenosti co mám já také záleží na štěstí, Můj známý v Německu mě vše udělal zaregistroval kartu, účet, trvalé bydliště vše zařídil chodí totiž s mou sestřenicí, dostal jsem kartu typu V13 na Videoguard včetně jejich dotovaného receivru Pace. Když jsem přijel z Německa tak jsem vše udělal podle návodu prvotní instalace byla dobrá jenomže placené programy se nerozjeli. Hláška Hinweis 309. Tak jsem myslel, že to DiseqCem a tak jsem objednal provedení na samostatný rozvod z Astry vrátil do továrního nastavení a instalaci znovu udělal. Družici to našlo volné programy Ok EPG také a zase po instalaci u placených programů Hinweis 309 a nějaké bla bla bla, že se programy rozjedou do 30 minut. Vůbec nic se nerozjelo. Měl jsem to na kanále Sport Info co uvádějí v návodu celý den a vůbec nic. Během té doby co mě to nejde byl přítel u firmy Sky v Německu nejmíň 4x a tam mu řekli, že je karta aktivovaná. Vynadal jim a stejně to nejede. Dali mě i 1 měsíc navíc zdarma za problémy. Dokonce já jsem zřídil na internetu na stránkách Sky registraci, kde také jsem kartu aktivoval hlásilo mě to, že se to rozjede do 15 minut a vůbec nic. Karta je ve Statusu Hinweis 309 a číslo karty se nezná v Menu o údaje Smartcarty je prázdné políčko, a druh příjmu je také prázdné což je zvláštní, protože družici to našlo a navíc je samostatný rozvod z Astry. Takže příští týden po sestřenici, která jede do Německa posílám kartu, kde mi laskavě Sky sdělí co je za problém. Bude-li problém u nich bude husto. V Německu na Sky hodně lidí nadává, že mají problémy s instalací apod. Jsem zvědavý co mě ti šmejdi ze Sky řeknou. Údajně se prý, když je problém s kartou musí jet až do Berlína. Ti Němci jsou hrozní puntičkáři. Kdybych tohle věděl nikdy bych si Sky nedával. Teď mám jenom problém. Karta může být poškozená což prý je velmi časté ne-li čtečka přístroje to je málokdy je to celé jakési divné. Uvidím jak dopadnu příští týden to bude měsíc a zatím se to vůbec nerozjelo ty placené programy. Tak Ti chci upozornit, že mohou být takové problémy, ale třeba budeš mít kliku a vše bude OK. Bohužel já to štěstí nemám. Asi jsem narazil na špatnou kartu nebo bůhví co. Uvidím v září jestli už to bude v pořádku každopádně kartu posílám do Německa ať si to laskavě zaktivizují, když to tak krásně píší v manuálu. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
RE: Dostupnost cizích přístupových karetO paketu Cyfra sem čet že nebudu mít HD programy při objednání po netu. Mohl by někdo poradit eshop kde objednat kartu pro paket Cyfra a Sky.uk |
snoop69
![]() |
|
RE: Dostupnost cizích přístupových karetsky zkus securitech ale je tam desítka za rok za zprostředkování.Ale teď mají slevu na hd pvr sky box tak zas něco ušetříš za box |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 629 |
![]() |
|
RE: Dostupnost cizích přístupových karetcyfra pro cechy (vcetne HD) napr satsklep.plpro sky uk existuje spousta e-shopu zamerenych specialne na distribuci do zahranici. spousta firem. typicka cena je 10-15 liber mesicne (jako poplatek za zprostredkovani a sluzby) + normalni abonentska cena podle ceniku Sky. jeden problem: filmovy a sportovni (to znamena premiovy) balicky vyzadujou kartu sparovanou s prijimacem. takze musis koupit oficialni skybox. na ostatni programy nemusis Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Dostupnost cizích přístupových karethlavne proboha ne ten securitech a vubec zadnou ceskou firmu. stahnou te doslova z kuze! radsi treba skycards.euVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Dostupnost cizích přístupových karetna satsklepu je ale jen canal + paket ne? Ne celá nabídka. |
keramik
![]() |
|
RE: Dostupnost cizích přístupových karetdocasne vyprodano (jsme jim to tam spolecne vymetli) :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Dostupnost cizích přístupových karethttp://www.satsklep.pl/index.php?s=produkt&id_prod=1250&id_kat=80&id_typu=0Programy jsou jen 2 sportovní od Canalu + (1,2) vč jednoho sportovního HD. Chytneš prostě ty, které jsou uvedeny pod tím družice Hodbird.13 st. Pošlou Ti to do Čech karta je už aktivovaná. Platí se kartou embasovanou. Třeba Visa. Vyjde Ti to na 4560 Kč. Do 2 pracovních dnů To máš. Pokud to máš blízko do Polska a máš známé v Polsku nějakého přítele tak můžeš mít navíc programy a ušetříš hromadu peněz. Tak jak to psal Hery. Je to nejlepší co můžeš udělat. Hodněkrát se to zde probíralo. Ten shop je horší varianta, ale ještě se dá také. Nejlepší je mít vždy známého v zahraničí. To ti řekne každý a také jazyk. Já jsem s jazyky na štíru proto mám problém se Sky Deutschland a řeší to za mě přítel popř. sestřenice, protože je potřeba komunikace, ale to jsem odbočil. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
RE: Dostupnost cizích přístupových karets tou cyfrou nema Hery pravdu (ze usetris hromadu penez). usetris par stovekVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Dostupnost cizích přístupových karetještě mmi napadlo , že v satsklepu nabízí i polsat cyfrowy. Tam je ESP 1 i 2 v HD a jště polsat sport HD.Ale musí se zaplatit i základ takže to vyjd dráž.Ale zase jediná možnost jak mít u nás esp bundesliga hd s cs komentářem (aspoň myslím že auido stopa cs tam je) |
keramik
![]() |
|
RE: Dostupnost cizích přístupových karetzalezi jestli nabizeji u toho polstu aktivaci. posli jim mejlVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Dostupnost cizích přístupových karetBráchova přítelkyně má bráchu v Anglii tak se zeptám co by mi mohlzařídit. Ze satsklepu si mám pořídit tohle http://www.satsklep.pl/index.php?s=produkt&id_prod=1724&id_kat=267&id_typu=0 nebo tohle http://www.satsklep.pl/index.php?s=produkt&id_prod=1250&id_kat=80&id_typu=0 pro HD programy |
snoop69
![]() |
|
RE: Dostupnost cizích přístupových karetkup to druhy. ten polsat je jenom samotna abonence, musis koupit sadu karta+modul. musime zjistit, jestli ten polsat aktivujouVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Dostupnost cizích přístupových karetpak je taky vynikajici polska TNK HD. ale tam musis mit jejich levnej prijimac (parovana karta). aktivace bude absolutne bezproblemova, brzy to pujde onlineVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
dostupnost cizích přístupovích karetjá jsem taky z toho taky vedle chtěl kartu mtv unlimited a nejde prý v čr sehnat je to na .ovno!!!!!!!!!!!!!!! |
laga18
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
laga18pokud mas zajem pisni mi vecer na 1.karlos@seznam.czzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
vzkaz pro gunternemám přímač s conaxem mám starý big sat international dsr 7800 crci premium ktery nemá podporu freewere |
laga18
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
laga18skoda, jinak bych Ti ju dovezl v utery z Polskazgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
![]() |