![]() |
|
odpověď ze satsklepa na polsat cyfrowyPekny den,Kartu aktywujemy przed wwysylka. Tak, że dostaje Pan aktywna karte. Chyba ze zamowi Pan za pobraniem ( platba u kuriera) wtedy wysyla Pan numer karty i CI modulu do nas i my aktywojemy to. S pozdravom Radoslaw Sarnecki Takže by to snad měli posílat aktivované. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 629 |
![]() |
|
RE: odpověď ze satsklepa na polsat cyfrowyR^ R^ R^ :laughing: kultovni eshopVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: odpověď ze satsklepa na polsat cyfrowya nejlepsi na tom je, ze nabizeji i snadny dobijeni. neni to o nic slozitejsi, nez zaplatit kartou skylink.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: odpověď ze satsklepa na polsat cyfrowyuvažuji že bych koupil kartu Cyfra+, o PL na Cyfra+ vím vše, akorát škoda že nedávají PL i v sobotu v 16h, to by bylo další plus ke koupi karty Cyfra+, dotaz se týče toho které programy v Cyfra+ jsou v češtině, jak SD tak HD, nejlépe kdyby napsal někdo kdo to má osobně otestováno, ne že to někde je napsáno a že tenhle program má jít v češtině, když budu mít koupenu kartu na rok, půjdou mi po roce některé programy jako je to u skyliku, kde jdou stále ty základní programyDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: odpověď ze satsklepa na polsat cyfrowyhlavne nezapomen (u toho polsatu) ze k abonenci HD paketu (eurosporty jsou v cestine) musis jako zaklad mit rovnez "Pakiet familijny", takze dohromady to vyjde na 250 EUR rocne. coz neni sice moc, ale nekoho to muze odraditVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: odpověď ze satsklepa na polsat cyfrowyjj to vím.Dokonce mne láká ještě ten rozšířenej kde je i polsat futbol.Ale to už bych asi nebral je to o dost víc a fotbalu bude i tak dost.Ty dávaj hodně holandskou která je i na sport1(2) I když obraz bude asi o hóóóóóódně lepší i v tom SD |
keramik
![]() |
|
RE: odpověď ze satsklepa na cyfrowy polsatChci se zeptat jestli mi pujde karta od Cyfry+ v Openboxu x-810.Děkuji |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 946 |
![]() |
|
Antonio20karty cyfra+ vozím z PL, na Openech chodí v pohodě osobně nám x-800, což je skoro to samé, akorát jsem mimo barák tak Ti nenapíšu verzi fw, jinak je třeba přenastavit reim čtečky na mediaguardzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
GunterDíky za info, chtěl jsem se ujistit že nepotřebuji jejich příjmač.Na kolik mě vyjde plná programová nabídka včetně Canal+? |
Antonio20
![]() |
|
Antonio20sd karta do toho openboxa cca 150€/1rok už jsem dorazil dom, mám soft 5.19. Jinak pokud mas zajem o dalsi info napis mi na 1.karlos@seznam.czzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
GunterPoslal jsem ti mail. |
Antonio20
![]() |
|
RE: odpověď ze satsklepa na polsat cyfrowypšonky nemusím |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 385 |
![]() |
|
RE: odpověď ze satsklepa na polsat cyfrowyA nutí tě někdo? Opravdu plnohodnotný příspěvek... |
keramik
![]() |
|
![]() |