![]() |
|
Ariva 200HD+EUROCAM Cryptoworks+Skylink ICE???Ariva 200 HD+EUROCAM Cryptoworks SMARDTV (červený)+Skylink ICE... Spolupracujou tato zařízení a v pohodě? dík. |
Dave
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: Ariva 200HD+EUROCAM Cryptoworks+Skylink IC...Pokud to někdo nemá doma, tak ti to asi nikdo nezaručí. Pokud kupuješ nový přijímač, tak mrkni na tohle:http://shop.atoselektro.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=5577 Skylink ICE v tom jede bez problémů (mám doma) |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: Ariva 200HD+EUROCAM Cryptoworks+Skylink IC...Bez problémů bych netvrdil, s kartou ICE HD jsem měl v několika případech problémy. Na kartě se ztrácí zápisy pro Nova a Nova Cinema, ostatní i placené v promo akci bez problémů, soft 1.05B1. Máte někdo podobnou zkušenost?(bez modulu, karta ve čtečce). Domníval jsem se, že zápisy na programy bez omezení jsou na delší dobu, a ne že se z karty ztratí ještě v promo akci. Ještě doplním, že problém není s TP 12070, ostatní programy tohoto TP jdou OK! |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
Davemam tento modul v Arive, ale jede mi v něm bílá karta-odkud jsi? ze bychom to prubli pokud budes blizko?zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
![]() |