![]() |
|
2 příjmačeProsím o radu mám dva recivery první emtech a druhy Hyundai od Digi mám je oba spojené přes smyčku na jeden koax. ale takto spojené se navzájem ruší obraz i když je puštěný jen jeden existuje nejaký přepínač jak vždy jeden vyřadit nebo jiné možnosti? Bohužel druhý koax. aby byly nezávisle už neprotáhnu . Díky , |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
![]() |
|
RE: 2 příjmačemozna nejaky Galvanicky oddelovac ale takto zapojeno to nikdy nepude OK |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: 2 příjmačetenčí koaxnikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
Petrmuz92dela to ten srot Humax mel jsem s tim kdysi taky problem, vytahoval jsem ho ze zasuvky, ten oddelovac jak pise kolega by mohl byt o.k.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
2 přijímačeKup si twin konvertor a máš po starostech, můžeš se dívat na oba nezávisle. |
MONY
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
Petrmuz92Jestli chceš kvalitní a perfekt příjem ,tak každý přístroj musí být zapojen zvlášť na svůj kabel od LNB.Zkoušel jsem kdysi taky jako blbeček podobným způsobem řešit.Ale zvítězila odbornost a profesionalita.Používám 3 přístroje a nejlepší řešení je na 2 přístroje LNB TWIN,to znamená né, že neprotáhnu ale budu vrtat tak abych protáhl.A na třetí přístroj zvlášť parabolu s LNB a motorem SG2100.Pak vše chodí perfekt,nezávisle a nebastlíš voloviny.Vždy ten nejlepší příjem je,že každá soustava je odborně provedena.Pak je OK výsledek.Řešení je pouze na Tobě,já jsem uvedl pouze svůj názor. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: 2 příjmačejak psali kolegové, jediné řešení DOBRÉ !!! navrtej a nebo jak jsem psal já tenčí kabel ale 2xnikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
![]() |