Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

cyfra plus

Dobrý den!
Dnes jsem si objednal v satsklepu kartu cyfraplusHD.Bohužel jsem si objednal misto placení kartou na dobírku. Muže mi prosím někdo zdělit zda karta objednaná na dobírku přijde aktivní,nebo jakým zpusobem se karta aktivuje? Děkuji Všem za odpověď!

Neroslav
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: cyfra plus

Proč si objednáváš něco když nejsi schopen se s prodejcem domluvit? Zkus trochu uvažovat, prodejce Ti pošle aktivní kartu dobírkou a Ty ji nepřevezmeš, co se stane?-karta se mu vrátí (znehodnocená vpodstatě). Takže to asi prodejce neudělá. Kartu pošle neaktivní a Aneta nebo Rafal ji aktivují nadálku při Tvém zavolání do satsklepa v pracovní době (nejpozději aspoň půl hodinku před zavíračkou)

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

zdravím,měl bych taky zajem o tuto kartu,koukal jsem na nabídku,jestli jsem to dobře pochopil tak cena cca 600 zl. je za komplet + canal+,nebo jen canal+,mate s tím zkušenosti,dík

buky
Registrace: 11/2008

cena je 670 zl. a v nabídce jsou programy který tam vidíš:
www.satsklep.pl/index.php?s=produkt&id_prod=1250&id_kat=80&id_typu=0

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

no pravě ale mam zajem o kompletní nabídku

buky
Registrace: 11/2008

bohužel takový karty už nemají v nabídce. můžeš si koupit Polsat a k tomu tohle jako přídavek.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

RE:cyfra plus

Získal jsem Cyfra+ kartu asi před deseti dny.Obsahuje Canal+ Canal+Film,Sport+1,Sport+2 a Sport+3 test.Canal+Film a Sport+1 je i v HD.TO je ovšem o něco dražší,ale stojí to zato.Ale i ostatní kanály v SD jsou velmi kvalitní! ;)

pifl
Registrace: 4/2010

Zapoměl jsem dodat,tu kartu jsem koupil už aktivovanou. ;)

pifl
Registrace: 4/2010

Ahoj,jak mám postupovat,když si ji chci také koupit a potřebuji k ní cam modul. Díky za info.

grower

grower

napiš mi mail na 1.karlos(zavináč)seznam.cz pojedu pro nějaké karty a modul bych mohl přibrat

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Galerie: gunter

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra