![]() |
|
Propojení satelitu a videaZdravím, měl jsem za úkol propojit satelit. přijímač, TV a video. No jsem už zvyklý na svoje HDMI a videa považuji za vzpomínku , :))) nicméně jsem na to šel logicky: Video (resp. domácí kino), TV i Sat. př. mají 2x SCART, takže to nebylo těžké: jeden SCART z TV do videa, druhý do sat.př. Jeden SCART ze sat. př. do TV, druhý do videa. Všechno funguje, ze satu lze i nahrávat na video, jen se objevil problém, že když se něco přepíná na videu), tak se satelit. přijímač sám restartuje, nevíte čím to může být?? |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: Propojení satelitu a videaTy sat. přijímače?Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Propojení satelitu a videaTyp nebo co? DREAMSKY DSR-7500 |
petr86
![]() |
|
RE: Propojení satelitu a videaNapadlo mě špatné propojení nebo vadný SCART... jinak to ale jde dobře, jen občas při přepínání to restartuje sat. př. ... |
petr86
![]() |
|
RE: Propojení satelitu a videaSe ti tluče povel z ovladače od videa a přijimač na satu, zakrej infra čidlo na satu a určitě se nevypne R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Propojení satelitu a videaMimochodem, kolik tam vlastně těch SCARTů máš?:-) |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Propojení satelitu a videaDíky zkusím. Kolik je tam SCART kabelů? 3 |
petr86
![]() |
|
RE: Propojení satelitu a videaNahravat zo satu pomocou scartu je trosku o storocie inde, ak sa nejedna o VHS, alebo cosi podobne.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: Propojení satelitu a videagogo1....přečti si první příspěvek a probuď se ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Propojení satelitu a videaSouhlasím, jedná se o VHS. Jinak já osobně nahrávám na HDD.... |
petr86
![]() |
|
@tondachNa rozdiel od teba, citam. V prispevku nad tymto to bolo povedane 1. raz. :)Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: Propojení satelitu a videaJeden SCART mezi satelit a video, druhý mezi video a TV.Nevidím důvod propojovat televizi ze satem přímo, když video je průchozí jak pro CVBS pro video, i RGB pro televizi. A video samozřejmě může mimo nahrávání zůstat vypnuté. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Propojení satelitu a videaJá to mám takto tv video scart sat video scart všechno šlape stačí 2 scarty ;PSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 783 Galerie: jackino |
![]() |
|
![]() |