![]() |
|
Přidání transpondéru na Topfieldu SBI 2050Zdravím všechny,muže mi někdo poradit jak přidat transpondér na topfieldu SBI 2050.Je tam třeba u Astry 23,5 přednastavených asi 12 TP ale když chci přidat nějaký nový tak to nijak nejde.Děkuji za pomoc... |
avdigital
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Přidání transpondéru na Topfieldu SBI 2050Obrázek z menu přijímače: Editace satelitu / transpondéru !https://www.parabola.cz/clanky/3990/topfield-sbi-2050-hdtv-satelitni-prijimac-s-irdeto-pi-sys/ ;) :8) Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
RE: Přidání transpondéru na Topfieldu SBI 2050Díky za obrázek,tam se dá normalně dostat ale když najedu na položku frekvence tak tam nejde vepsat hodnota jakou chci , pouze jde přepínat mezi těma přednastavenýma frekvencema,kde není např. frekvence na očko...Spíš sem myslel jestli s tím nemá někdo skušenosti,jak se tam dá ta určitá frekvence vložit... |
avdigital
![]() |
|
RE: Přidání transpondéru na Topfieldu SBI 2050Máš tam funkciu Blindscan,skús ju spustiť,potrvá to dlhšie,kým prejde celú družicu,no malo by ti nájsť všetky frekvencie na tejto družici.Prípadne keď dáš preskenovať jeden transpondér,nie je tam funkcia sieťové vyhľadávanie?Potvrď túto,možno ti pridá frekvenciu na Očko 12168 V 27500 .Nemám tu mašinu,ale keď sa nikto neozýval... ;) :8) Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
RE: Přidání transpondéru na Topfieldu SBI 2050Díky moc za rady,už jsme to našli.Ale to menu u toho topfieldu je fakt divně udělané.Vkládání nových frekvecí není v položce sat/tp editace tak jak je z názvu patrné ale přes položku vyhledávání...no nebudu ten příjmač dál komentovat.Možná to s další novou verzí fw upraví... :)) |
avdigital
![]() |
|
RE: Přidání transpondéru na Topfieldu SBI 2050Podarilo sa Ti rucne zadat cislo transp.? Alebo len vyberies z ponuky ktora tam je. Ja som neprisiel na moznost to tam ,,nadobat,, rucne. Ale som rad, ze uz nie som sam co sa trapi s tym prijimacom :-))) |
bobanski
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
RE: Přidání transpondéru na Topfieldu SBI 2050Přidání new TP přes: Menu/ Instalace/ Vyhledávání programů/ Režim vyhledávání - zde směrovými šipkami je možnost Auto/ Blind/ Manual/ Advanced či SMATV. Vybrat Manual dát OK, v řádku Frekvence lze zadat z DO frekvenci, pod ním Přenosovou rychlost také zadat z DO, Polarizaci a Modulaci vybrat směrovými šipkami.Já mám tento přijímač od konce června, firmware jsem ještě neměnil. Verze zaváděče 3.11, verze zařízení 1.02, Verze aplikace 1.00.03, poslední aktualizace 23.3.2010. Karta ICE HD. Parabola 85cm, LNB Inverto Black Pro Twin monoblock. Pár dojmů: Vadí mě, že po zapnutí trvá přes půl minuty než vůbec naběhne (zobrazování Load atd). Jelikož každý den po skončení koukání se vše vypíná prodlužovačkou, kde je TV a STB z důvodu šetření el.energie, to docela otravuje. Také občas po zapnutí to zobrazuje nějaké hlášení typu E... není signál, nemáte oprávnění, ověřuji kartu atd., po nějaké delší chvilce to naběhne správně, ale proč se to děje těžko říci. Dále také jednou byla chybka v tom, že se mě sama od sebe změnila polarizace u programu ČT HD, také záhada. Nahrávání a přehrávání prg. na USB jsem nezkoušel, tento TF2050 používají moji rodiče a nepotřebují to. A ono jim je těžko vysvětlovat, proč to vše tak dlouho trvá a co mají dělat, když nemají obraz. A co že jsem jim pořídil za šmejd, když mají tu new 42LCD a chtějí koukat občas i na HD. Většinou nejsem zrovna po ruce a po telefonu se těžko vše vysvětluje. Je jasný, že je to nový stroj, ale oproti staršímu werklu TF6000CR je s tím jen a jen trápení a šlápnutí do tzv. lejna :fuming:, alespoň prozatím. Možná přehráním FW by mohlo pomoci od potíží, ale zatím je výsledek dost rozpačitý Rv |
radysta
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
![]() |